l

Zvezdne novice, poletni solsticij

Pred nami je teden rastoče Lune, prihajamo v obdobje intenzivnejših aspektov, čeprav smo bili priča katastrofalnim vremenskim razmeram, v času padajoče Lune in v času sorazmerno dobrih energij. Žal je tako, da je klima iz ravnovesja, zato se vreme vede drugače, kakor bi ga opisovali astrološki aspekti, v naravnih ciklih. Moramo upoštevati, da je Veskova Luna pokazala na vse stvari, na katerih moramo delati skozi celotno leto in to je blaženje vplivov tople grede, zmanjšanje emisij in naglo zmanjšanje uporabe plastike v gospodinjstvih.
V tednu rastoče Luna se posvetite stvarem, ki jih morate zaključiti, torej vsi pomembni odprti projekti, ki čakajo na vaš čas in energijo. Odlično obdobje, bo da se kakšna stvar pripelje do konca, saj bo konec tedna poletni solsticij, ki bo spremenil energijo in vstopili bomo v sveti mesec energij rastlin, to je čas, v katerem se nabirajo zelišča, čas v katerem čistimo svoje telo z zeliščnimi čaji in se povezujemo z rastlinskim svetom. S poletnim solsticijem, 21.6., ko Sonce vstopi v raka, se začne poletje. Trije veličastni meseci, krona življenja v našem podnebnem pasu. Vstop v rakovo energijo predstavlja družinsko zavest ali družinski studenec življenja, čas da se povezujemo, da skupaj opravljamo določene obveznosti. Odlična energija, da preživljamo sproščene urice, s svojimi otroki, starši ali bližnjimi sorodniki.
Ljudje, rojeni v znamenju raka so prijazni, dobri prijatelji, znajo poskrbeti za druge, vedno povabijo k obloženi mizi, so družinski ljudje. Domače ognjišče je njihovo duhovno središče, so pa čustveno plahi in kljub vsej svoji prijaznosti, so včasih preveč zaščitniški, do svojega prostora ali družine. Na primer, v znamenju raka je tudi naša država, saj je datum ustanovitve, v času raka, 25.6. Zato se tudi Slovenija odziva podobno, s svojimi zakoni in delno zaprtostjo pred svetom.
Poletni ingres, je karta v mundani astrologiji, ki opiše družbeno dogajanje v naslednjih treh mesecih, izdelana za čas vstopa Sonca v znamenje raka. Tokratni ingres nam potrdi prav to, o čemur sem že pisala, pred volitvami. Da se bo zaradi trmastega vztrajanja posameznikov izjemno težko sestavilo učinkovito vlado. Merkur bo na 17. stopinji raka, v opoziciji z Plutonom, na osi 11. hiše, kar dobesedno pokaže, vlado in preveliko navezanost na preteklost in dogodke iz daljne preteklosti, ki bi jih že zdavnaj morali opustiti in se ukvarjati s prihodnostjo. Opozicija Venere in Marsa, prav tako opozarja, na nezmožnost dialoga, le ta preprečuje, da bi se katera koli dobra zamisel ali nujna akcija lahko uresničila. Za vsako akcijo, se namreč pojavi kritika na nasprotnem bregu in le ta onemogoča razvoj.

Foto;Igor Raman Drandič

Beri dalje (269 besed)

 • Za tisk prijazna stran

 • junij 15 2018 @ 09:54 CEST
 • Ogledov
  1,699

Kdaj vam nebo v letu 2017 odpira vrata ljubezni...

Leto 2017 bo leto ljubezni, humanosti in dviga kvalitete medsebojnih odnosov. Kdor bo pripravljen opustiti predsodke in stare vzorce obnašanja, se bo lahko povzpel na višji nivo. Leto bo tudi začelo prinašati pomen pristnega druženja, poudarjal bo vrednote, kot so prijateljstvo, ljubezen in povezanost. Novosti se bodo pokazale tudi na področju mode, ta bo veliko bolj sproščena, poudarjala bo erotiko, prevladovale bodo žive barve. Kot odsev slabe in temačne politike, bodo spet zaživela šestdeseta, poudarjala bodo medčloveško pomoč.

Pod beri več, si poiščite svoje znamenje, leto 2017 sem razdelala z tranziti ljubezenskih planetov, glede na znamenja.


Beri dalje (1,240 besed)

 • Za tisk prijazna stran

 • december 12 2016 @ 02:51 CET
 • Ogledov
  4,538

Leto 2017

Leto 2017 bo leto ljubezni, humanosti in dviga kvalitete medsebojnih odnosov. Kdor bo pripravljen opustiti predsodke in stare vzorce obnašanja, se bo lahko povzpel na višji nivo. Leto bo tudi začelo prinašati pomen pristnega druženja, poudarjal bo vrednote, kot so prijateljstvo, ljubezen in povezanost. Novosti se bodo pokazale tudi na področju mode, ta bo veliko bolj sproščena, poudarjala bo erotiko, prevladovale bodo žive barve. Kot odsev slabe in temačne politike, bodo spet zaživela šestdeseta, poudarjala bodo medčloveško pomoč.

Predvsem ognjenim znamenjem, ovnu, levu in strelcem, bo Venera v prvi polovici leta na področju ljubezni odpirala nova obzorja, ker bo od 4.3.-15.4. retrogradna, boste lahko popravili in obnovili svoje odnose ali se podali v nove dežele.
Zemeljskim znamenjem, bik, devica in kozorog, bo leto prinašalo nove priložnosti, na področju dela in kariere, mnogi boste lahko krenili po samostojni poti. Za vas bosta boljši jesen in zima, ko Jupiter vstopi v škorpijona in Saturn v kozoroga.
Zračna znamenja, dvojčka, tehtnice in vodnarji, boste še vedno do oktobra, pod vplivom dobrohotnega Jupitra, vse poti vam bodo odprte, saj vam bo Jupiter pomagal v vseh stvareh, kamor boste usmerjali energijo.
Vodna znamenja, raki, škorpijoni in ribi, boste imeli veliko dela, toda prav tako, dovolj priložnosti, za uspehe na področju študija ali kariere. Najbolj srečen in odprt čas se bo začel od oktobra dalje in se razpotegnil v celotno leto 2018.


SLOVENIJA
Progresirana Luna v karti Slovenije, gre februarja v strelca, zato bo leto 2017 izjemno naklonjeno turizmu, kjer bo za vse dovolj priložnosti. Zelena država zdravega turizma. Povečale se bodo tudi tuje investicije, zviševalo se bo zaposlovanje. Standard se še ne bo bistveno spreminjal, obeta pa se nekoliko višja rast. Resno bi morali posodobiti administrativni sistem, poenostaviti vrsto postopkov in predvsem dohitevati razviti svet, na področju obnovljive in zelene energije.
V karti pomladanskega ingresa, za Slovenijo, se vidi uspeh in precejšne možnosti pozitivnih sprememb. Slovenija bi morala v letu 2017 manj ugajati, na mednarodnih prizoriščih, vlada bi morala preusmeriti svojo pozornost in postajati bolj dobrohotna do svojih državljanov. Po navodilih planetov, se mora dvigniti nivo človekovih pravic, se pravi človek, državljan mora postati bolj cenjen in spoštovan, kakor je sedaj. S tem v zvezi, mora strokovna javnost izgubiti svoj najmočnejši vpliv pri oblikovanju zakonov. S tem mislim na področje konoplje in vseh ostalih naravnih zdravil, ter življenjskega sloga nasploh. Luna v karti ingresa je v konjunkciji s Saturnom, kar kaže na pretirano omejevanje naroda. V poletnem ingresu, se vidi težavno dogovarjanje s Hrvaško, glede mejnega sporazuma. Pozitivno se bo izkazal nekakšen razvojni program, na področju kmetijstva in ravnanja z okoljem, ki bo pospeševal ekološko kmetijstvo na zavidljivi ravni in bo Slovenija polagoma dobivala možnosti za večjo samooskrbo. Slovenija bo postajala čedalje bolj prepoznavna v svetu, v oktobru prihaja tranzitni Saturn čez ascendent karte Slovenija, kar zagotovo prinaša izrazitejšo spremembo, na področju osebne svobode in državnih financ.

Na svetovni ravni se bomo začeli soočati z nepopravljivimi težavami, ki jih bo prinašalo segrevanje oceanov in ozračja. Najmočnejše države bodo postajale Kitajska, Indija in Rusija, medtem, ko se bodo ZDA v glavnem ukvarjale same s svojimi razprtijami in težavami, bo preostali svet počasi šel razvojno v nove smeri. Gospodarski razvoj bo imel svojo eksplozijo v novih tehnologijah in inovativnih rešitvah v zeleni tehnologiji, obnovljivih virih energije, novemu transportu, vesoljskih raziskavah...
Na osebni ravni bo osnovna skrb posvečena zdravju, trend bo veganstvo, bio - zdrav odnos do okolja in sožitja z naravo.

Beri dalje (375 besed)

 • Za tisk prijazna stran

 • december 08 2016 @ 06:03 CET
 • Ogledov
  1,813

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si