l

Nakamal - Obred štirih vetrov - Obred Ljubezni

Obred štirih vetrov

Je eden najsvetejših starodavnih shamanskih obredov. Imenuje se obred štirih vetrov Tukuy-ta-wayra ali Niiwin Wendaanimak... Obred je ljudem predal Tatawaire, prvi šaman... po legendi, v preseku med sanjskim in našim časom...

Na zdravilnem krogu se odpremo skupini, vsak govori o svojih spoznanjih, o svojih načrtih, skrbeh in izpove, vse kar mu leži na duši. S pomočjo astroloških planetov pregledamo, kakšne so najboljše poti za realizacijo ciljev in namenov. V zrak mečemo zelišča in jih žgemo v svetem plamenu, skozi dim sporočamo našo namero, osvobojeno vseh dvomov.

Nato skozi shamansko petje in bobnanje vstopimo v svet notranjega miru in tako več ur preživimo v meditaciji.

Alan Asta;

Na nakamalu se povežemo z našo resnično bitjo, zgodi se mistično in fizično zdravljenje in najdemo popoln notranji mir. Povežemo se s svojim notranjim vodstvom, skozi osebno izkušnjo se učimo zdravega, harmoničnega in nenasilnega življenja ter notranjega ravnovesja.

Na nakamalu se ob pomoči in podpori Alana, Gaje in Luke odpremo in se poglobimo v duhovno realnost. Nakamal je dragocena izkušnja mističnega zdravljenja, spoznavanja svoje resnične narave in doživetja povezanosti s stvarstvom in stvarnikom, planeti in vesoljem.

Obred objem ljubezni

Obred objem ljubezni, je namenjen zdravljenju genetskih vzorcev in vzorcev, ki smo jih pridobili po dušni liniji v naših preteklih življenjih. Obred nas vodi skozi izkušnjo arhaičnih čustev (naša običajna čustva so pogojena z vzgojo in socialno - antropološkim prostorom), medtem, ko na samem obredu spoznate božansko in brezpogojno ljubezen, ter čustva, ki niso pogojena, ampak so del božanske narave. Iz tega tudi izhaja ime obreda, obred ljubezni, saj pozdravimo svoj odnos do življenja in spet začutimo čisto ljubezen. Obred je idealen za pare, saj se v dušni zavesti spet lahko najdeta, izpovesta stvari, ki si jih sicer ne bi mogla...

Na tem globokem in subtilnem obredu boste v sebi začutili luč zavesti in praizvornega čutenja. Duša se iz svojega sedeža v osmi čakri, spusti v telo, in v času trajanja obreda, gledate skozi oči svoje duše, poslušate skozi ušesa svoje duše in razmišljate iz nivoja duše. Obred je globoko mistično zdravljenje, prepoznanje boga, ki je v vsakomur in je brezmejen. Spoznali boste svojo pravo naravo in uvideli svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se boste osvobodili strahov in vseh nejasnosti in se lažje predali čudežu življenja...

Obed poteka ob petju svetih pesmi v globoki meditaciji s pomočjo zavestnega, povezanega dihanja, rebirthinga. S tehniko globokega, enakomernega dihanja, ob svetih pesmih lahko doživimo pravi preporod, vse naše skrbi in vsi naši dvomi ostanejo za nami. Pripravljeni smo, da sprejmemo in se predamo življenju, takšnemu, kot je.


Če želite več informacij o Nakamalu, pošljite svoja vprašanja na meil: nakamal@astrogaia.net

 • Za tisk prijazna stran

 • junij 21 2016 @ 08:45 CEST
 • Ogledov
  3,971

Nakamal

Nakamal

Na Nakamalu, se prepustimo učenju modrosti Narave, rastlinski svet nas uči trajnostnega razvoja in družbenega sožitja, zdravi vzorce prednikov, za sedem generacij nazaj in uči pravilnih odločitev, usmeritev, ki bodo koristne za sedem rodov naprej. Ravno v času, v katerem smo, je opuščanje starih vzorcev, navad in dresiranosti toliko bolj pomembno, saj šele popolna odprtost omogoči notranjemu jazu brez mejno ustvarjalnosti, da pride na dan s popolnoma novimi idejami, ki imajo prebojno moč.

Beri dalje (868 besed)

 • Za tisk prijazna stran

 • december 16 2014 @ 12:09 CET
 • Ogledov
  4,244

Ženski nakamal

Nakamal je magično srečanje, ritual zdravljenja odnosov, čiščenja fizičnega in čustvenega telesa. Nakamal poteka ob ritualnem zdravilnem krogu, ki izhaja iz ženskih totemov po 12.000 letni tradiciji. Ženske se v zdravilnem krogu s pogovorom in astrološkim poglabljanjem vase druga drugi odpiramo, odkrivamo svojo dušo, zdravimo svoje telo, pridobivamo znanja o tantri, ljubezni, vilinski magiji, ter se skozi trans ples osvobajamo stresa. Sestavni del nakamala so tudi magični pripravki iz rastlin, s pomočjo katerih spoznavamo čudežni svet narave in se učimo iz njega.

Nakamalke v sebi prebujamo svojo intuitivno in magično obličje, se učimo čarovništva, da lahko postanemo bolj ženstvene in ljubeče. Da se lažje s svojim naravnimi sposobnostmi uveljavljamo v svetu in rešujemo vsakodnevne probleme.
Ženski nakamal je samo za ženske in vsebuje ženske toteme in uči vzpostavljanja zdravega čustvenega odnosa do moškega. Redne Nakamalke se imenujemo tudi pleme Boginj. Ceremonije spremljam s Šamanskim bobnanjem, gonganjem, šamanski petjem…

 • Za tisk prijazna stran

 • februar 02 2012 @ 02:02 CET
 • Ogledov
  3,018

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si