l

Nakamal - Zdravljenje

Shamansko zdravljenje v Sveti Gaji

Je zdravljenje, ki izhaja iz Andskih tradicij. Temelji na komunikaciji s predniki, kateri sestavljajo našo genetsko bazo. Pri procesu zdravljenja, se poglobimo v razumevanje in spoznavanje prednikov. V obredu, ki poteka ponoči, s predniki ustvarimo komunikacijo, ter spoznamo njihove napake, življenje in jih ugledamo v drugačni luči, da spremenimo odnos, do njih. Velikokrat zdravimo tudi medsebojne odnose prednikov, saj nam je končni cilj naša presvetljena in ozdravljena genetika, skozi katero se lahko brezhibno izraža naša duša in nam ustvarja čisto in jasno pot. Dokler so v genetiki temni deli, le ti predstavljajo avtomatizme, ki nam upravljajo življenje in ob katere vedno znova trčimo. Temne genetike so kakor magija, prekletstvo ali uroki. Z osvetljeno genetiko se vsega tega ozdravimo, se povežemo s svojimi duhovnimi bitji, zasijemo v luči zdravja in življenjskega optimizma.

Zdravimo s pomočjo daritev, kadil in petja svetih pesmi, ki imajo globok pomen in so povezane s posameznimi energijami rastlin, katere v svetih pesmih udejanjijo svojo prisotnost in omogočijo zdravljenje. Ko so svete pesmi ali icarosi, povezani s spiritom rastlin, je njihov učinek mogočen, saj pokličejo duha rastlin - zaveznikov in ti pomagajo pri notranjem raziskovanju, odpiranju in dvigu vibracije.

Šamansko zdravljenje vam pomaga pri vašem najboljšem možnem razvoju. Prebujenje ali razsvetlenje pomeni svetlo genetiko, katera omogoči, da se udejanji vaša sreča. Vsi smo prišli na ta svet s svojo nalogo, katero le sami lahko prepoznamo. V Šamanskem zdravljenju se v svojem notranjem svetu, povežete prav s svojo nalogo, s svojo Dharmo. Svetla genetika predstavlja popolno zaščito pred negativnimi ljudmi in silami, uroki, ter prekletstvi.

Shamansko zdravljenje pozdravi tudi vaše odnose v osebnem življenju, kakor tudi v poslovnem. Harmonija znotraj se namreč udejanji prav tako navzven.

Shamansko zdravljenje izvajamo Alan, Gaia in Luka, v Sveti Gaji

Vaše povpraševanje pošljite na email: gaia@astrogaia.net - vam bomo v najkrajšem času odgovorili.
Beri dalje (1 besed)

 • Za tisk prijazna stran

 • maj 22 2018 @ 09:39 CEST
 • Ogledov
  995

Nakamal - Obred štirih vetrov - Obred Ljubezni

Obred štirih vetrov

Je eden najsvetejših starodavnih shamanskih obredov. Imenuje se obred štirih vetrov Tukuy-ta-wayra ali Niiwin Wendaanimak... Obred je ljudem predal Tatawaire, prvi šaman... po legendi, v preseku med sanjskim in našim časom...

Na zdravilnem krogu se odpremo skupini, vsak govori o svojih spoznanjih, o svojih načrtih, skrbeh in izpove, vse kar mu leži na duši. S pomočjo astroloških planetov pregledamo, kakšne so najboljše poti za realizacijo ciljev in namenov. V zrak mečemo zelišča in jih žgemo v svetem plamenu, skozi dim sporočamo našo namero, osvobojeno vseh dvomov.

Nato skozi shamansko petje in bobnanje vstopimo v svet notranjega miru in tako več ur preživimo v meditaciji.

Alan Asta;

Na nakamalu se povežemo z našo resnično bitjo, zgodi se mistično in fizično zdravljenje in najdemo popoln notranji mir. Povežemo se s svojim notranjim vodstvom, skozi osebno izkušnjo se učimo zdravega, harmoničnega in nenasilnega življenja ter notranjega ravnovesja.

Na nakamalu se ob pomoči in podpori Alana, Gaje in Luke odpremo in se poglobimo v duhovno realnost. Nakamal je dragocena izkušnja mističnega zdravljenja, spoznavanja svoje resnične narave in doživetja povezanosti s stvarstvom in stvarnikom, planeti in vesoljem.

Obred objem ljubezni

Obred objem ljubezni, je namenjen zdravljenju genetskih vzorcev in vzorcev, ki smo jih pridobili po dušni liniji v naših preteklih življenjih. Obred nas vodi skozi izkušnjo arhaičnih čustev (naša običajna čustva so pogojena z vzgojo in socialno - antropološkim prostorom), medtem, ko na samem obredu spoznate božansko in brezpogojno ljubezen, ter čustva, ki niso pogojena, ampak so del božanske narave. Iz tega tudi izhaja ime obreda, obred ljubezni, saj pozdravimo svoj odnos do življenja in spet začutimo čisto ljubezen. Obred je idealen za pare, saj se v dušni zavesti spet lahko najdeta, izpovesta stvari, ki si jih sicer ne bi mogla...

Na tem globokem in subtilnem obredu boste v sebi začutili luč zavesti in praizvornega čutenja. Duša se iz svojega sedeža v osmi čakri, spusti v telo, in v času trajanja obreda, gledate skozi oči svoje duše, poslušate skozi ušesa svoje duše in razmišljate iz nivoja duše. Obred je globoko mistično zdravljenje, prepoznanje boga, ki je v vsakomur in je brezmejen. Spoznali boste svojo pravo naravo in uvideli svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se boste osvobodili strahov in vseh nejasnosti in se lažje predali čudežu življenja...

Obed poteka ob petju svetih pesmi v globoki meditaciji s pomočjo zavestnega, povezanega dihanja, rebirthinga. S tehniko globokega, enakomernega dihanja, ob svetih pesmih lahko doživimo pravi preporod, vse naše skrbi in vsi naši dvomi ostanejo za nami. Pripravljeni smo, da sprejmemo in se predamo življenju, takšnemu, kot je.


Če želite več informacij o Nakamalu, pošljite svoja vprašanja na meil: nakamal@astrogaia.net

 • Za tisk prijazna stran

 • junij 21 2016 @ 08:45 CEST
 • Ogledov
  4,482

Nakamal

Nakamal

Na Nakamalu, se prepustimo učenju modrosti Narave, rastlinski svet nas uči trajnostnega razvoja in družbenega sožitja, zdravi vzorce prednikov, za sedem generacij nazaj in uči pravilnih odločitev, usmeritev, ki bodo koristne za sedem rodov naprej. Ravno v času, v katerem smo, je opuščanje starih vzorcev, navad in dresiranosti toliko bolj pomembno, saj šele popolna odprtost omogoči notranjemu jazu brez mejno ustvarjalnosti, da pride na dan s popolnoma novimi idejami, ki imajo prebojno moč.

Beri dalje (868 besed)

 • Za tisk prijazna stran

 • december 16 2014 @ 12:09 CET
 • Ogledov
  4,579

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si