l

Zvezdne novice, zimski ingres

V tednu pred nami, nas čaka kar nekaj pomembnih kozmoloških dogodkov. Padajoča Luna oddaja energijo realizacije, še vedno smo v obdobju direktnega Merkurja, do 19.12. lahko še zaključujete pomembne zadeve, po 19.12.- 8.1., pa bomo v obdobju retrogradnega Merkurja urejali stvari za nazaj, pospravljali, popravljali stare napake ali ponovno oživljali projekte, ki smo jih v prejšnjem obdobju zapustili.
Vstop Sonca v kozoroga, 21.12., imenujemo tudi zimski ingres, letošnji poudarja sledeče;
Zima bo prinesla marsikatere spremembe na profesionalnem področju, marsikdo bo začel svojo novo poslovno pot, za marsikoga se bodo ideje realizirale in sestavljati se bo začela neka bolj široka zgodba, Slovenija bo postala vse bolj zanimiva za tuja vlaganja, zaposlovanje se bo povečevalo in odpirajo se vse večje priložnosti na področju turizma. Uspeh podjetij , ki poslujejo na tujih trgih, bo veliko večji, kot doslej. Planeti spet poudarjajo pomen kolektivnega sodelovanja, medsebojne podpore. Pomembno področje bo oživitev tradicionalnih obrti in rokodelskih spretnosti. Za marsikoga bo to pomenilo nov začetek in razvoj podjetniške ideje. Leto bo zelo naklonjeno inovacijam, v vseh smereh. Na področju birokracije bo Slovenija še vedno zaostajala, vendar se bodo stvari začele izboljševati v drugi polovici leta. Vse do mlaja ne bo bistvenih vremenskih sprememb. Božični večer, 24.12. in nedelja, 25.12. sta izpolnjena z izjemno lepimi aspekti, idealen čas za druženje in ljubezen.

Sprejemam naročila, za vaše tranzite in progresije, v letu 2017, ki bo leto ljubezni, humanosti in dviga kvalitete medsebojnih odnosov. Kdor bo pripravljen opustiti predsodke in stare vzorce obnašanja, se bo lahko povzpel na višji nivo. Leto bo tudi začelo prinašati pomen pristnega druženja, poudarjal bo vrednote, kot so prijateljstvo, ljubezen in povezanost. Pišite na meil, kaj vas zanima, v letu 2017, poslovno- osebno- duhovno...da odkrijemo najboljšo možno pot.

Prihajamo v mesec kozoroga, znamenju kozoroga, vlada Saturn, zato so kozorogi dobri načrtovalci, skromni, pomembna jim je kariera in predano sledijo načrtu, s počasnimi koraki hodijo do cilja. Čustveno so hladni, vendar pripravljeni ponuditi svojo pomoč, kadar jo kdo res potrebuje. Po svoji naravi so bolj individualisti in najboljše se počutijo, kadar so sami.Sobota, 17.12.
Luna v levu je dopoldan v opoziciji z Venero, dopoldanski čas je neugoden za nakupe, popoldan bo spet boljša energija, v znamenju druženja in tudi za nakupe, se bo sprostilo, Luna prihaja v sekstil z Jupitrom, izbirajte med uporabnimi duhovnimi darili slovenskih proizvodov, da podpirajte domačo ekonomijo.
Nedelja, 18.12.
Luna potuje skozi leva, v trigonu s Soncem, ustvarjala bo lepo nedeljsko vzdušje, do 13.26. ure, popoldan imamo stresen, nekoliko konflikten aspekt, Luno v opoziciji z Marsom, Merkur je stacionaren, promet bo zgoščen, načrti se vam bodo podrli. Najboljše, da se že prej temu prilagodite in v nedeljo raje ostanete doma.
Ponedeljek, 19.12.
Ponedeljek bo prinesel kaotično energijo, nič ne bo šlo po načrtih, prilagoditi se boste morali retrogradnemu Merkurju, dan ni primeren, za kakršne koli akcije, temveč ste lahko najbolj učinkoviti v pospravljanju in urejanju stvari, ki jih morate storiti pred zaključkom leta.
Torek, 20.12.
Luna v devici, bo v kvadratu s Saturnom, spet dinamičen delavni aspekt, prinesel bo nove izzive in čiščenje stvari za nazaj. Polagoma se boste navadili na Merkurjevo retrogradnost, postopoma se umirite in pripravljajte na solsticij, ki je jutri. Zimski solsticij je najnižja točka Sonca, ter največji odmik ekliptike, od nebesnega ekvatorja. Po solsticiju se dnevi začno daljšati in dnevni lok ekliptike se začne spet dvigovati.
Sreda, 21.12. Zimski solsticij in zadnji Lunin krajec
Zima se bo začela s prijetnejšimi energijami, ta dan ni preveč primeren za delovanje, pač pa je bolj primeren za druženje in pospravljanje, ter urejanje stvari za nazaj. Energija se bo spreminjala. Vzemite si čas zase in za svoje bližnje, da boste skupaj zajadrali v spremembe, ki jih prinaša zima.
Četrtek, 22.12.
Luna je v tehtnici, veliko dinamičnih aspektov bo, zato bodite pazljivi na cesti, ne zaganjajte se preveč v delo ali nakupovanja, raje poskrbite za svoj notranji mir, saj je škoda energije, ki jo boste potrebovali ob lepem večeru. Družbeno bodo vladale neugodne razmere.
Petek, 23.12.
Luna bo ob 15.30 vstopila v škorpijona in se srečala v sekstilu s Soncem. Pred tem bo v praznem teku, dopoldan bo storilnost manjša, nič bistvenega se ne bo zgodilo. To bo prineslo marsikatero olajšanje, nekatere pomembne zadeve se bodo dobro iztekle, vsak trenutek tega popoldneva bo pomemben, izpolnjen s srečanji ali telefonskimi pogovori.


  • december 17 2016 @ 12:24 CET
  • Ogledov
    2,416

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si