l

Zvezdne novice, vodnar

Teden padajoče Lune je pred nami, zvrstilo se bo veliko pomembnih aspektov, precej dinamičnih, zato lahko pričakujemo vse stransko dinamičen teden, tako v vremenu, kakor v vašem delu, idejah, ponovili se bodo aspekti, ki povzročajo žled. Novosti se bodo dogajale, prihodnost se bo polagoma odstirala in s primerno pozitivno osredotočenostjo boste lahko videli, da se pravzaprav polagoma pomikamo v boljše čase. Ob zadnjemu Luninemu krajcu, ki bo 19.1., se bo tudi Sonce premaknilo v znamenje vodnarja. To astrološko znamenje je in bo svetilnik v naslednjih dveh tisočletjih, gibljemo se namreč v njegovi dobi in prav vodnar je tisti, ki nam odstira skrivnosti življenja, obstoja vesolja večnosti in duhovnega razvoja. Zato bo vodnarjev mesec, kot vsako leto izjemno pomemben, saj vam bo prinašal pomembne uvide, nenavadno dobre ideje ali učenja, s katerimi se boste vse bolj približali svojemu poslanstvu, razvoju in duhovni rasti. Redkokdaj prihaja čas, ko so vsi planeti na nebu v svojem direktnem gibanju, to je prav zdaj, v tem obdobju, vse do 6.2., ko se bo Jupiter obrnil v navidezno gibanje nazaj. Skratka poti so izjemno odprte čas je primeren, da začnete nekaj novega. To obdobje je res zelo primerno za nove začetke, predvsem to velja za kardinalna in spremenljiva znamenja, vsem pa svetujem, da ste pogumni, v kolikor ste nesrečni in ujeti, v nek krog prisile, naj vam vodnar pokaže pot spremembe. Sledite sebi, svojemu srcu, ljubezni in delajte tisto, v kar verjamete. Vsa družba, ves človeški rod mora spremeniti svoje navade, da bo nova doba v resnici zaživela. Vzpodbujam vas k vegetarijanstvu in veganstvu, saj je novo dobo zaznamujejo precej višje vibracije, humani odnosi in ljubezen, ter prenehanje brezčutnega ubijanja.
Osebe rojene, v znamenju vodnarja so humane, pripravljene razviti veliko empatijo, so genialne, znajo izjemno dobro razvijati svoje intelektualne sposobnosti. V družbenem življenju pomagajo pri ustvarjanju bolj odprte in humane družbe. Večini drugih znamenj se zdijo vodnarji nedoumljivi, zato tudi nepredvidljivi, čustveno znajo biti hladni, kakor je hladen njihov mesec, toda prav tako ljubeči in predani, kot lahko pričakujemo le od najbolj prijaznih in razumevajočih znamenj.

V času vodnarja sem vam seveda spet na voljo za astro svetovanje, leto 2017, poslovno, ljubezensko in duhovno...


Sobota, 14.1.
Luna bo v levu do 16. ure, primeren čas bo za različne dejavnosti, predvsem povezane z vašo kariero ali delom. Marsikomu se bo življenje premaknilo iz neke statične točke, dopoldan lahko izkoristite tudi za kakšne pomembne pogovore, popoldan bo primeren čas za počitek.
Nedelja, 15.1.
Luna v devici je v opoziciji z Neptunom. Skrbite za svoje zdravje, za imunski sistem ne izzivajte prehlada in se ne izpostavljajte nevarnim situacijam. Krepite svoj imunski sistem. Še dobro, da je danes nedelja, prav spodobno se lahko odpočijete.
Ponedeljek, 16.1.
Luna v devici bo v težkih aspektih, z Marsom in Saturnom. To sta dva malefika, dan ne bo ravno naklonjen. Predvsem gre opozorilo za zimske cestne razmere, ter težave v prometu. Pri svojem delu bodite natančni, čeprav vas bo čas vztrajno priganjal.
Torek, 17.1.
Luna bo v praznem teku, do 12. ure, ko vstopi v znamenje družabne tehtnice. Veliko bo komunikacije, povezane z vašim delom, dinamičen dan bo in težko boste našli trenutek za predah, Luna bo v kvadratu z Merkurjem, še vedno bodite previdni v prometu.
Sreda, 18.1.
Luna v tehtnici bo ves dan v kvadratu s Plutonom. Vremensko bo težek dan, stvari se bodo premikale počasi, prepočasi za marsikateri okus, radi bi storili vse hkrati, vendar priporočam, da ste zelo preudarni in osredotočeni, saj so možne neljube napake. Bodite previdni.
Četrtek, 19.1. Zadnji Lunin krajec
Danes se ponavljajo aspekti, ki so pred dvema letoma povzročili žled. Luna je v opoziciji z Uranom in Mars v kvadratu z Saturnom, srečevali se bomo z blokadami in omejitvami, medsebojna pomoč je najbolj pomembna od vsega.
Petek, 20.1.
Luna je v energijsko močnem škorpijonu, v sekstilu z Merkurjem, Venera v sekstilu z Plutonom. Dan bo prav primeren za nekaj novega, zanimiva srečanja in dobre novice. Luna v trigonu z Neptunom bo poudarjala intuicijo, dan bo v znamenju ljubezni.


  • januar 13 2017 @ 10:26 CET
  • Ogledov
    2,683

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si