l

Zvezdne novice, popolni Sončev mrk

Za nami je Lunin mrk, ki se je zgodil na osi ascendent descendent Slovnije in Hrvaške, s sabo je prinesel kar nekaj konfliktnih energij, spor glede meje med državama se še vedno nadaljuje, na Kvarnerski prelomnici so bili potresni sunki, kar pomeni da mrk zbira precejšnje količine energije, prav na osi kjer se je dogodil ob ascendentu. V osebni sferi je prav obdobje med mrkoma dragocen čas, v katerem lahko opustimo marsi katere slabe navade in se potrudimo postajati boljši ljudje. Prav v obdobju med mrkoma, je pomembno, da se vsedemo skupaj s svojimi bližnjimi in pregledamo, kaj smo storili, ustvarili še določene popravke ali se z načrti prilagodimo danim spremembam. Retrogradni Merkur nam namreč pokaže in nam daje možnost, da poravimo stvari za nazaj. Prav tako je v tem tednu nastopilo pomembno obdobje, v katerem je idealno da se lotimo pospravljanja in urejanja, saj bodo ta dela potekala več kot deset krat hitreje, zaradi močne podpore planetov. Teden, ki ga opisujem je idealen za pospravljanje, če pa ste na dopustu, se posvetite meditaciji in urejanju misli, idej in načrtov. Luna je v upadanju, do 21.8., ko nastopi mlaj in Sončev mrk. Mrk bo močan in totalen, osvetlil bo severno Ameriko, ZDA, to je mrk iz stare serije saros 145. Na dan bo prinesel sovraštvo in celo vrsto nesoglasij, kar že lahko spremljamo v predhodnih vplivih mrka, skozi zborovanja neonacistične skupine...
Totalni Sončev mrk bo na končni, 29.stopinji leva, kar prinese omejevanje moči kraljem, cesarjem, po tradicionalni astrologiji, oziroma v sodobni omejevanje moči ego egocentričnim predsednikom, županom in ostalim demokratično izvoljenim predstavnikom oblasti. V primeru ZDA, pomeni da bo kongres, s posebnim zakonom ameriškemu predsedniku omejil uporabo vojaške moči, saj bi lahko bil v svojih odločitvah prenagljen. Center svetovnega dogajanja bo torej najmočnejša država, ki bo z mrkom neposredno osvetljena.
Mrk bo vzajemno s planetom Marsom, ki vlada 3. dekadi leva, še naprej klestil pridelke, ustvarjal vročino, sušo in hujše nevihte. Najbolj se bo to poznalo na mediteranu, od koder bo ta Saros doma. Tradicionalno bi ta mrk lahko povzročil lakoto in poslednično manjše ali večje spopade. Človeštvo se danes lakoti prilagodi, z globalnimi trgi in zalogami, toda kljub temu se bo vpliv mrka poznal, v cenah sveže zelenjave in sadja.Tudi pri nas bo mrk slabo vplival na določen segment vladarjev, na primer župan Ljubljane ima osvetljeno točko mrčišča.
Mrk bo močno vplival na vse, ki imajo Sonce, Luno, ascendent, descendent, severno ali južno sečišče v levu. Na osebni ravni pa mrk daje izjemno priložnost, da presežemo svoj ego in se predamo višji zavesti. Prav s tem mrkom vstopamo v močnejšo vibracijo ljubezni in ta mrk omogoča, da se dvignemo na višjo raven zavesti in višjo kvaliteto življenja. Vse to omogoča planet Uran, ki bo prav v času mrka v trigonu s Soncem in Luno. Uran je na 29. stopinji ovna, Luna in Sonce na 29.stopinji leva, kar pomeni nekaj starega se zaključuje, odhajamo od individualnega h skupnemu, in od ega k skupnosti, Uran predstavlja zavest nove dobe.
Sonce se bo 23.8. premaknilo v znamenje marljive in odgovorne device, katera prehaja iz osebnega v skupno. Tako se poslavljamo od leva, z veliko transformacijo, totalnim mrkom na samem prestolu vsakršne sebičnosti.

Če želite obiskati Nakamal, mi pišite meil, kjer vam bom z veseljem dala vse informacije.Prav v času med in po mrkih boste imeli priložnost, da se povzdignete na višjo raven levje narave, ki ni več sebična in postane skrbna, sočutna do vseh. Lev namreč v svoji višji obliki postane altruističen, kar pomeni da v sebi prižgemo luč čiste zavesti in ljubezni, ki nam jo daje Sonce, se povežemo s Soncem, našo zvezdo, središčem in s tem trenutkom sijemo navzven, postanemo skrbni in sočutni.

Petek, 18.8.
Luna v raku je v Perigeju, kar prinaša močan vpliv. To naj bi povzročalo tudi spremembe v vremenu. Merkur se bo že ustalil na svoji poti nazaj, Luna bo v sekstilu z retrogradnim Merkurjem, kar je zelo ugodno za reševanje preteklih zadev in pospravljanje. Čez dan bo Luna v trigonu z Neptunom nosila vizije za prihodnost, večer pa lahko prinaša blokade, svetujem ,da ga preživite doma, v družinskem vzdušju.

Sobota, 19.8.
Luna v raku je v konjunkciji z Venero, kar je čudovit aspekt za ustvarjanje harmonije doma, negovanje miru in notranje sreče. Zavedajte se, da kadar čistite hišo z notranjim veseljem, vam to predstavlja srečo in bo delo storjeno veliko hitreje, tudi čistost bo trajnejša. Zvečer bo Luna vstopila v leva, približuje se Soncu, kjer bosta kmalu ustvarila popolni Sončev mrkom ki bo družbeno pomemben in močan dogodek. Današnji dan preživite v miru, saj imamo nekaj stresnih aspektov.

Nedelja, 20.8.
Luna v levu in Mars v sekstilu z Jupitrom. Lepi aspekti, pravzaprav si za konec tedna ne bi mogli zamisliti boljše energije, ki bo končno dala pravo veljavo vsem, ki ste kaj dobrega storili. Danes se bodo stvari dobro pokazale in ves vaš trud bo poplačan. Mars in Jupiter vam bosta dajala zanos in hkrati dobro podlago, da se lahko pripravite na jutrišnji mrk.

Ponedeljek, 21.8. Mlaj v obliki Sončevega mrka, ob 20.30
Danes je popolni Sončev mrk, ki bo viden na področju ZDA, ter severnega Atlantika. Luna je v levu, v trigonu s Saturnom in Uranom. Tudi Sonce je v trigonu z Uranom, kajti Uran odpira mrk in bo v trigonu s točko mrčišča. Dan bo intenziven, zelo pomembno je, da ga preživite čim bolj zavestno, da se zavedate svojih navad, poskušate delovati v skladu z duhovnimi načeli in se dvignete nad svoje vzorce ali navajenosti in postanete srce vaše skupnosti in dihate skupaj, ustvarjate skupno pesem jutrišnjega dne.


  • avgust 17 2017 @ 01:39 CEST
  • Ogledov
    2,554

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si