l

Zvezdne novice, od 4.3.- 10.3.

V tem tednu pričakujemo večje spremembe v energiji, približujemo se Ščipu in pomladnemu enakonočju, vsak dan bomo čutili več energije in imeli nekoliko daljši dan. Danes se na astrološkem nebu Venera obrača v retrogradno gibanje, kar po eni strani onemogoča, da bi storili pomembne korake naprej v konkretnem življenju, bodisi karieri ali zaposlitvi, toda po drugi strani nam prinaša dobro podporo, da lahko projekte, ki jih izvajamo, temeljiteje izpeljemo, oziroma brez prevelikih pretresov. V času retrogradne Venere, do 15.4. ni priporočljivo kupovati hišnega interjerja, pohištva ali ostalih predmetov za udobje v vsako dnevnem življenju. Venera je tudi planet ljubezni, v času retrogradne Venere se obudi speča ljubezen, v primeru, da ste v odnosu trenutno v bolj hladnem obdobju, se v tem času to lahko spremeni. Prav tako se v primeru, da še niste vsega razčistili lahko prebudijo stare ljubezni. Ni priporočljivo obdobje za poroko. Retrogradna Venera je dobra za poglabljanje vase in čustveno življenje, za hujšanje ali oblikovanje telesa, postave in podobno. V tem času ste tudi bolj zasanjani, poglobljeni vase in čustva postanejo osrednji del vaše komunikacije. Prav tako si v času retrogradne Venere ni dobro izposojati denarja ali najemati kreditov. To obdobje nekoliko upočasni zadeve, kar je v redu, saj je trenutna vibracija zemlje tako visoka, da imamo močan občutek, da čas teče hitreje, kot prej in ta občutek nam bo Venera zdaj nekoliko omilila in bomo lahko mirneje ustvarjali, oziroma se posvečali svojemu delu. V tem obdobju ni priporočljivo ustanavljati podjetij ali začenjati pomembne projekte.
Danes je Merkur v konjunkciji z Neptunom, to je aspekt, pri katerem morate biti izjemno natančni v komunikaciji, saj lahko pride do napačnega razumevanja. Merkurju rečemo tudi „božji sel“ in se približuje Soncu, v torek bo aspekt „kazimi“, kar pomeni Merkur na Soncu, tedaj Merkur zažari z dva krat-no močjo in nam prinese mnogo novih idej, oziroma poskrbi, da so naše ideje dobro sprejete pri sodelavcih, partnerjih in prijateljih. Proti koncu tedna bo na nebu tudi pomemben družbeni aspekt, Merkur in Sonce v sekstilu s Plutonom, kar pomeni, da bo prišlo do določenih temeljnih in pomembnih dogovorov. Astrološki planeti nam vsak dan znova pokažejo, da moramo vsak trenutek živeti čim bolj ekološko, se zavedati, da se je čas iztekel in ni več možnosti za popravne izpite.

Sobota, 4.3.
Danes se Venera na nebu obrača, Luna je v dvojčkih in Merkur v konjunkciji z Neptunom. Dan ni primeren za pomembne odločitve ali dogovore. Izogibajte se konkretnim dogovorom, raje pustite domišljiji prosto pot, saj se na ta način lahko odkrijejo povsem nova področja. Dovolite si sanjariti.
Nedelja, 5.3. prvi Lunin krajec
Luna je v dvojčkih, aspekti so odlični, da se posvetite sebi in svojim bližnjim. Čudovit dan bo, ki ga lahko preživite skupaj, na daljšemu sprehodu, družbeno bo bolj miren dan. Danes sta Mars in Saturn v dobrem aspektu, ves dan je tudi dober za delo na zemlji ali okoli hiše.
Ponedeljek, 6.3.
Luna bo od 9.23 - 14. ure, v praznem teku, zjutraj je Luna v opoziciji s Saturnom, verjetno boste že zjutraj naleteli na kakšen problem, ki ga v dopoldanskem času zagotovo ne boste uspeli rešiti. Po 14. uri, se bodo stvari spet začele pravilno odvijati.
Torek, 7.3.
Danes je Merkur ožgan, kot temu rečemo, ko je Merkur na Soncu, kazimi. Prejeli bomo pomembne informacije, v komunikaciji bomo imeli nekaj treme in strahu, ampak vseeno bomo uspeli spretno izpeljati vse pomembne zadeve. Dober dan bo, z dobrimi in ustvarjalnimi aspekti, energija je naklonjena in lahko rešite veliko zadev, v marsičem bo dan ključen.
Sreda, 8.3.
Luna v raku in dinamični aspekti, z Uranom in Marsom, kar pomeni, da lahko zelo veliko naredite na področju svojega delovanja. Stvari se lahko nenadoma odprejo, nekaj vam nenadoma uspe, bodite pa previdni v prometu. Celodnevni vpliv Merkur sekstil Pluton bo imel širše in bolj globoke, ter trajne posledice, zato ostajajte pozitivni v komunikaciji. Danes znajo steči pomembni družbeni dogovori.
Četrtek, 9.3.
Luna je v levu, v trigonu z retrogradno Venero, sproščen dan bo, obudili boste nekatera stara prijateljstva, pozitivna energija bo v zraku, bodite nežni, odprti, srčni. Če je to sicer že vaša narava, pa uživajte v komunikaciji, ki jo bo obilje, nasmejte se in sprostite. Še naprej se bodo nadaljevali aspekti s Plutonom, kar ponazarja, da so vaše odločitve res pomembne in spreminjajo vaša življenja na boljše.
Petek, 10.3.
Luna v levu je ves dan v lepih aspektih, sekstil z Jupitrom in trigon z Uranom in Saturnom. Določene stvari se bodo lepo iztekle, če bi radi videli, kako se počutijo vaši najbližji ali prijatelji, jih obiščite. Obeta se zabava, prav tako so aspekti dobri, da se dokonča neko zahtevno delo ali se zapišejo pomembne informacije.


  • marec 04 2017 @ 09:13 CET
  • Ogledov
    3,234

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si