l

Zvezdne novice, od 25.11. - 1.12.

V prihodnjem tednu Luna raste in z vsakim dnem bomo čutili več telesne, čustvene in mentalne energije, tudi aspekti bodo sorazmerno lepi. Stresni in konfliktni aspekti bodo tik pred Ščipom, ki bo 3.12., tedaj se bo tudi Merkur obrnil v retrogradno gibanje, kar pomeni, da morajo biti vse novosti in vsi novi projekti zaključeni. V kolikor rok za novosti zamudite, predlagam, da počakate do konca decembra ali do začetka novega leta. V prihodnjih dneh boste s skrbnim medsebojnim razumevanjem zgradili stabilen odnos, s katerim boste vstopili v decembrsko obdobje intenzivnejših sprememb, na področju konkretnega življenja, prinesel jih bo retrogradni Merkur.
Danes bo zanimiv dan, Merkur v trigonu z Uranom pomeni nove in zanimive stike, prijateljstva ali ideje, tudi nekaj kar snujete že dalj časa, bo dobilo končno podobo. Dan je primeren za pogovore ali dogovore, aspekti so harmonični. Merkur se bo približeval Saturnu, kar bo še naprej ohlajalo ozračje, nas pa bo postavljalo na realna tla. Aspekt tudi narekuje skrbnost glede financ in natančno načrtovanje. V torek bo aspekt eksakten, tedaj se bodo dogajali tudi pomembnejši premiki v zvezi z davki in pokojninami, na družbeni ravni. Mars prihaja v opozicijo z Uranom, Mars lahko predstavlja na družbeni ravni, policijo, gasilce in poklicne voznike, zato se bodo še vedno dogajala trenja, znotraj teh skupin. Ščip, 3.12. bo vse te energije okrepil, konec tedna, iz četrtka na petek, bo pestro dogajanje, na družbeni ravni. Nagajalo bo tudi vreme, na 1.12. se lahko zbudimo v mrzlo jutro, s poledico in snegom. Globalno bodo vremenske nevšečnosti, ter na družbeni ravni večje napetosti, ki se bodo stopnjevale še v obdobje Merkurjeve retrogradnosti.

Sobota, 25.11.
Merkur bo v trigonu z Uranom, Luna v vodnarju pa v trigonu z Marsom, v kvadratu z Venero in v sekstilu z Uranom. Ta dan bo izjemno razburljiv, ogromno dinamičnega dogajanja, novih energij, zanimivih srečanj, pogovorov, zabave, lahko nakupovanja, lahko duhovnih doživetij.

Nedelja, 26.11. Prvi Lunin krajec, ob 18. uri
Luna bo ob 9. uri vstopila v ribi, srečala se bo v kvadratu s Soncem in dovršila prvi Lunin krajec. Nekakšna izpolnitev celotnega tedna, se bo zaključila v tej prav tako razgibani nedelji, kvadratni aspekti so vselej dinamični. Dan je primeren za fizične aktivnosti, sprehode, telovadbo, izlete...

Ponedeljek, 27.11.
Luna bo potovala skozi znamenje rib, zjutraj bo v konjunkciji z Neptunom, zvečer v sesktilu z Plutonom. Dan bo vlažen in hladen, ne bo se vam dalo kaj prida delati, čeprav boste imeli več energije, se boste težko znašli med različnimi nalogami, ki jih bo dan prinesel.

Torek, 28.11.
Luna bo potovala skozi ribi, zjutraj bo Merkur v konjunkciji s Saturnom, bodite pozorni v komunikaciji, aspekt bo trajal ves dan, tudi Luna bo v kvadratu na Saturna in Merkurja. To bo prineslo zelo dinamične energije, trenja, možni so konflikti. Hladno bo.

Sreda, 29.11.
Luna bo vstopila v ovna, nekoliko bolj optimistične energije bodo v zraku, končno se vam bo odprlo. Začeli boste uresničevati nek vaš pomemben projekt, ta dan se boste tudi lažje dogovarjali in medsebojno usklajevali. V dopoldanskem času bo astrološko nebo še v podporo.

Četrtek, 30.11.
Luna v energičnem ovnu, v opoziciji z Marsom, bo do 12. ure ustvarjala blokade, nestrinjanje in konflikt. Neugodno bo tudi za cestni promet, zato bodite izjemno pazljivi. Popoldan bo Luna v konjunkciji z Uranom, ustvarjala dobre priložnosti, sodelovanje se bo porajalo na vsakem koraku. Prihajata še harmonična aspekta trigona s Saturnom in Merkurjem.

Petek, 1.12.
Luna bo v biku, dan se bo začel s konfliktnim aspektom, Marsa v opoziciji z Uranom. To je precej nevaren aspekt, cestne razmere bodo zelo neugodne. Aspekt med Marsom in Uranom pokliče težave, ki lahko pomenijo tudi konflikt ali težave v odnosih, zato bodite bolj zadržani in previdni. Sledi še opozicija z Jupitrom, ob kateri ne gre pričakovati srečnega razpleta. Družbeno neugodni vplivi.


  • november 25 2017 @ 10:06 CET
  • Ogledov
    2,136

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si