l

Zvezdne novice, 9.3.-15.3. Mlaj

Čaka nas kar pomemben teden. Luna je v padajoči fazi, vse do 11.3., ko vstopi veliko planetov v znamenje rib, ki so prav posebno znamenje celotnega zodiaka. Je namreč dvanajsto znamenje in v sebi nosi zlitje elementov, vseh ostalih znamenj, je morje, v katerega se zlivajo reke in jezera, gore, ogenj, pepel in veter vseh znamenj. Ribe so celota, zato so tudi ljudje, rojeni v znamenju rib, nekaj povsem svojstvenega, so nepredvidljivi, toda hkrati nežni in sočutni. So veliki individualisti in jih nikoli ne moremo v popolnosti razumeti, saj njihovih globin ne moremo videti ali doseči. So kot vseobsegajoč ocean, v katerem bučijo nevihte in se ob enem zrcali nebo v popolno mirni gladini. Z mlajem v ribah, ki se mu pridružuje tudi večina osebnih planetov, je težnja vsega dogajanja postavljena v znamenje rib, kakor bi dejansko v tem mesecu zaključevali leto in se v prihajajočem ovnu polagoma prebudili, ter začeli živeti drugače. Planeti kažejo, da bomo pri sebi marsikaj spremenili. Kakor koli že, Jupiter je v dvojčkih in retrogradni Saturn v škorpijonu, kar pomeni, da se na družbeni ravni v pomladnem času ne bo dogajalo nič tako bistvenega, kot se je pozimi, temveč bo vse v znamenju intenzivne komunikacije, bolj hitrih in odločnih korakov, zato je na nas, posameznikih, da se znamo prilagajati novim pogojem, spreminjati svoje delovanje, zavoljo tega, da oblikujemo ustvarjalnejšo družbeno klimo. Teden bo intenziven, precej naporen, zato ne pozabite zaužiti dovolj vitaminov, ter tekočine, saj bomo z novo Lunino rastjo prisiljeni vse bolj intenzivno delovati, če bomo hoteli izkoristiti možnosti, ki se bodo pokazale. Vremenski planeti so v znamenju rib, sploh okoli mlaja, kar bo zagotovo prinašalo mokre dni. Znamenje rib prinaša vlažen veter z juga.

Takoj po mlaju, se začne močan ovnov impulz, ki se z Lunino rastjo, vse do vstopa Sonca v znamenje ovna, krepi. Letošnji pomladni impulz bo izjemno močan.

Sobota, 9.3.

Luna bo potovala skozi vodnarja, danes se lahko znajdemo v konfliktu s samim sabo, oziroma v konfliktu med načrti in željami ter možnostmi. Morali bomo stopiti na realna tla, ter ponovno oceniti situacijo in temu primerno prilagoditi svoje načrte.
Nedelja, 10.3.
Dan pred mlajem, Luna bo vstopila v ribi, retrogradni Merkur bo v kvadratu z Jupitrom. Luna in planeti v ribah bo prineslo deževje, pihal bo vlažen veter z juga.
Ponedeljek, 11.3. Mlaj, ob 20.52
Luna v ribah se bo srečala z Venero in Soncem v ribah. Klicala bo mokro in za rastline plodno vreme, temperature bodo višje. Mlaj v ribah namenite notranjemu umirjanju in meditaciji, jejte lahko hrano in pijte veliko tekočine.
Torek, 12.3.
Mars bo vstopil v znamenje ovna, kjer je njegov dom. Začetek preobrazbe, novi pogoji, nov zagon. Luna bo v ribah do 12., potem bo vstopila v ovna, in se srečala z Marsom. Če ste res pripravljeni, se bodo ob novih idejah in priložnostih kar kresale iskre.
Sreda, 13.3.
Luna v ovnu bo ponoči v slabih aspektih, dan bo nekoliko težji, vreme bo slabo vplivalo na spanje, vremensko občutljive bo lahko čez dan bolela glava, čutili bomo vpliv Plutona, globalne recesije, vendar naj vam zunanje okoliščine ne pokvarijo razpoloženja, saj smo vseeno šele sredi tedna in na začetku Lunine rasti.
Četrtek, 14.3.
Nič posebnega se ne bo dogajalo ta dan, Luna v ovnu teče v prazno, a to ne pomeni, da se lahko prepuščamo lenobi, mnoge stvari lahko organiziramo povsem na novo.
Petek, 15.3.
Luna bo potovala skozi bikovo znamenje, do 8. bo v lepem aspektu z Merkurjem, zgodaj dopoldan lahko še marsikaj uredimo. Kasneje se pojavi opozicija Lune z Saturnom, ki potuje skozi škorpijonovo znamenje, ta aspekt nam lahko vse do 18 , pripelje kakšno oviro na pot.

Večer pa bo spet lep, če ne pa si ga naredite. Čas je primeren za romantiko in dobro hrano, ter pogovore za nazaj, kajti Merkur je še v zadnji fazi svojega retrogradnega gibanja.


  • marec 10 2013 @ 12:27 CET
  • Ogledov
    2,844

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si