l

Zvezdne novice, 8.12. - 14.12.

Včeraj je bil mlaj v strelcu, danes je prvi dan Lunine rasti. Duhovne energije strelca vas bodo obračale k vašem notranjem življenju, posvetite se meditaciji in čim bolj mirnem preživljanju decembrskih dni, ki so že tradicionalno bolj hrupni. Spustite svetlobo v svoj dom in v svoja srca, kajti strelec je energija, ki daje optimističen pogled v življenje in vse izzive, s katerimi se soočamo. Teden bo potekal dokaj mirno, saj so aspekti dovolj uglajeni, da nam bodo to omogočali, a po drugi strani tudi dovolj dinamični, da bomo z njihovo pomočjo opravili pomembne korake, na področju naše kariere, oziroma dela, ki bi ga radi še postorili, pred koncem leta. Merkur je končno v svojem direktnem gibanju, v kombinaciji z rastoči Luno, začenja obdobje, v katerem lahko predstavimo novosti, začenjamo nove projekte, sklepamo pogodbe in vse stvari, ki jih do sedaj, zaradi retrogradnih planetov nismo mogli. Planeti so smernice, ki nam dajejo priporočila. Ponavadi je tako, da imamo veliko idej, ko je Merkur retrograden, vendar jih zgolj s težavo uresničujemo. Ko pa začne svojo direktno pot, se mnogo od teh stvari, za katere smo mislili, da so prave, spremeni. Zato je boljše, da upoštevamo osnove astrologije in astro-dinamike, vsaj v tem pogledu, da se ne lotevamo novosti, v času retrogradnega Merkurja, ampak raje to obdobje izkoriščamo za dokončevanje, popravljanje in urejanje stvari za nazaj. Direkten Merkur nam namreč omogoči, da se odrinemo veliko dlje in uspešneje, kot v času retrogradnega Merkurja. To je podobno, kakor, da plavamo v valovitem morju, ko se odženemo tedaj, ko je val na višku, zaplujemo z valom naprej. Če pa se odganjamo tedaj, ko voda pada nazaj, k drugemu valu, stojimo na mestu ali se celo pomikamo vzvratno.

Sobota, 8.12.

Luna v strelcu bo v trigonu z Uranom, kar nas bo ves dopoldan navdihovalo z novimi idejami. Popoldan bo Luna vstopila v kozoroga, kjer se bo srečala v sekstilu z Venero, kar pomeni, da bomo končno imeli lep dan, z nizkimi temperaturami, s polno volje in odločenosti, ter energije, da vstopimo v novo obdobje.

Nedelja, 9.12.

Luna v kozorogu bo zjutraj v konjunkciji s Saturnom, zbudili se bomo v mrzlo jutro, kasneje bo Luna v sesktilu z Neptunom, čas za dober film in Luna v sekstilu z Marsom, čas za sproščanje. Poskrbite, da boste današnji dan res počivali, kajti prihajajoč teden bo izjemno intenziven.

Ponedeljek, 10.12.

Luna v kozorogu bo v sesktilu z Merkurjem, danes je idealen dan za sestanke, koncentracija bo dobra, komunikacija bo izvrstna, odlično boste razumeli en drugega, kar je pri dogovorih bistvenega značaja. Zvečer bo Luna v kvadratu z Uranom, bodite previdni in se ne prenaglite v dejanjih. Obeta se mrzla noč.

Torek, 11.12.

Luna v vodnarju bo v kvadratu z Venero in v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni da bomo bolj družabni, večjo pozornost bomo namreč dajali druženju, obiskovanju, prav tako urejanju doma in dobri hrani, toda aspekt je prav tako povezan z delom in v tem pogledu lahko premaknemo veliko stvari naprej.

Sreda, 12.12.

Luna v vodnarju bo v sekstilu s Soncem, pozitivna energija se bo nadaljevala in sekstil s Soncem nam bo omogočil, da bodo naše besede dobro slišane in dejanja uspešna. Dober dan je za druženje, pozitivna energija bo valovala, primeren večer, da si privoščimo razvajanje.

Četrtek, 13.12.

Luna bo še vedno v vodnarju, dopoldan v sekstilu z Uranom, popoldan, ko bo vstopila v ribi, se bo srečala v kvadratu z Merkurjem. Dopoldanski aspekt nam bo prinesel pomembne novice ali nepredvidljiva srečanja, nekaj pomembnega bomo izvedeli.

Petek, 14.12.

Luna v ribah bo dopoldan v sekstilu s Saturnom, zjutraj bomo še morali zbrano delati in urejati neke konkretne zadeve. Medtem, ko se bo popoldan energija spremenila, v ospredje prihaja Neptun in nas vabi k zabavi, naj vam svetujem, da ne vozite, ko pijete.


  • december 08 2018 @ 07:36 CET
  • Ogledov
    3,390

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si