l

Zvezdne novice 4.8. - 11.8. delni Lunin mrk

V tem tednu, nas čaka pomemben astrološki dogodek. V ponedeljek bo Ščip in delni Lunin mrk, kot vselej bo odprl mrk vrata v obdobje sprememb, ki sije v dneh med Luninim in Sončevim mrkom. Tudi Merkur se bo 13.8. obrnil v retrogradno gibanje, sprožil bo primerno energijo za pospravljanje in čiščenje v psihičnem ali fizičnem smislu. Od Luninega, do Sončevega mrka boste imeli zares dobro podporo vesolja, da odpustite svoje negativne navade, negativna čustva, strah, jezo, žalost, odložite svoja bremena ali se v fizični realnosti znebite nepotrebne krame...
Lunin mrk se dogodi na 15. stopinji vodnarja, na osi ascendent- descendent naših krajev, zato bo imel prav pri nas najmočnejši učinek. Mrk sicer ne prinaša nič slabega, sprožil bo proces korenitih sprememb, na družbeni ravni in te naj bi bile glede na pokazatelje planetov pozitivne. V dneh od mrka, do Merkurjevega obrata se bodo določene zadeve stopnjevale, pokazali se bodo problemi, po Merkurjevem obratu se bodo začele odkrivati rešitve.
Na osebni sferi bo teden prinašal nekaj dinamičnih energij, sploh pred mrkom bo obdobje nestrpnega vedenja, zato bodite izjemno previdni v prometu, vročinska obremenitev bo visoka. Popijte veliko vode, kajti Ščip naredi Sonce še bolj vroče, ob Ščipu in delnem mrku je tudi Luna v opoziciji z Marsom, dan mrka je izjemno nevaren. Izpostavljena bosta Mars in Saturn, kar bo prinašalo tekmovalnost in nepripravljenost po sodelovanju. Sonce in Mars sta namreč v levu, premočan ego bo povzročal konflikte, toda obenem astrološki vpliv daje vse pogoje, da opustimo sebične želje in potrebe, ter stopimo na pot sodelovanja.


Petek, 4.8.
Luna v kozorogu bo v opoziciji z Venero, dopoldan bodo težavnejše energije, sploh če bomo vztrajali pri zastavljenih načrtih, ne da bi se bili sposobni prilagoditi spremembam. V takšnih trenutkih je veliko bolj pomembno, da znamo videti celoto ali širino in se ne osredotočamo preveč na manj pomembne detajle. Popoldan bo Luna v trigonu z Merkurjem, podprla bo živahno komunikacijo.
Sobota, 5.8.
Rastoča Luna bo danes v kozorogu, približujemo se delnemu Luninemu mrku, energije bodo že precej napete, še posebno v družbeni sferi, kajti Luna bo v konjunkciji s Plutonom in v kvadratu z Jupitrom. Na osebni ravni se izogibajte kritiki, najprej poglejte vase, šele nato se ukvarjajte z drugimi.
Nedelja, 6.8.
Luna bo že skoraj dosegla svojo polnost, napeto ozračje bodo stopnjevali dinamični aspekti, kar se bo odražalo v družbeni sferi in vremenu. Na osebni ravni boste preveč zahtevni ali nezadovoljni, povsem brez pravega razloga. Luna bo popoldan vstopila v vodnarja in se bo znašla v opoziciji z Marsom, kar je zelo nevaren aspekt, zato se izognite potovanjem, če je to mogoče.
Ponedeljek, 7.8. Ščip v obliki delnega Luninega mrka
Luna v vodnarju bo v opoziciji z Marsem in Soncem! Delni Lunin mrk bo ob 20.11. viden bo ob Luninem vzhodu, ob 20.14. Ščip v obliki delnega Luninega mrka bo na osi ascendent - descendent v naših krajih, njegov vpliv bo zato še močnejši. Bodite previdni in uvidevni, izogibajte se konfliktom. Pijte dovolj vode, kajti vročinska obremenitev bo velika.
Torek, 8.8.
Dan po Ščipu bo imel boljši energijski vpliv, Luna bo še vedno v vodnarju, v sekstilu s Saturnom in Uranom, vse slabo bo obrnila na dobro. Pokazale se bodo dobre povezave, dogodili se bodo pozitivni premiki. Dan bo imel v sebi dober potencial za komunikacijo, energija bo še vedno močna.
Sreda, 9.8.
Luna bo vstopila v ribe, dan bo koristen za počitek in ljubezen, Luna bo v trigonu z Venero. Popijte dovolj tekočine in hladite se v vodi. Zvečer bo v zraku malo več napetosti, dober dan bo, da se odvadite ukazovalne komunikacije. Vsi bomo preveč občutljivi, kar je za ribe značilno in zlahka se bomo počutili žrtve.
Četrtek, 10.9.
Dan bo imel velik ustvarjalni potencial, Merkur bo v sekstilu z Venero in Sonce v sekstilu z Jupitrom bo vse skupaj še okrepil. Družbeno bo to zelo pomemben dan. Luna v ribah bo naredila kvadrat na Saturna, kar kaže na konflikte. Resnični življenjski uspeh, bodisi v družini, bodisi v družbi, je sposobnost sodelovanja in sočutja.
Petek, 11.8.
Luna bo v ovnu, čutili bomo vpliv Venere v trigonu z Neptunom. Ljubezen bo v zraku, delujte umirjeno, da je ne boste spregledali. Vse bližje bomo retrogradnemu Merkurju, zato lahko opravimo še nujne zadeve. Dan bo čudovit, izkoristite čas za druženje in predvsem ljubezen.


  • avgust 03 2017 @ 03:10 CEST
  • Ogledov
    4,099

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si