l

Zvezdne novice, 30.3. - 5.4.

Uran, ki potuje skozi ovna, je bil včeraj v konjunkciji z Venero in Soncem, s svojim vplivom aktivno spreminja stvari. Pravzaprav hoče sporočiti, naj vendarle postanemo bolj humani, povezani med sabo, gradimo na kvalitetnih odnosih. Glede na to, da so se aspekti odigrali v času Ščipa (nekaj dni po Polni Luni), lahko to beremo, kot navodilo, za skoraj celo pomlad. Po vseh aspektih, ki so se dovršili v jesenjskem času, ob mrkih in pozimi, je prav pomlad tista, ki naj bi Slovenijo prebudila, da se začne razvijati na drugačen, bolj povezan, bolj složen način, z upoštevanjem šibkejših.

V tednu padajoče Lune, ne bo bistvenih sprememb, kar se tiče vremena. Že v decembru 2012 smo v astrobarometer napisali, da se bo zima kasneje začela in bo dolgo vztrajala, kar se v tem času potrjuje, to smo videli iz karte jesenskih mrkov.
V naslednjem tednu se bo počasi res začela pomlad, temperature bodo višje, mraz se bo s padajočo Luno v aprilu naposled poslovil, toda še vedno bo mokro vreme. Mars je sicer v ovnu, vendar kljub temu nima pretirane sreče, saj je še vedno premokra zemlja, za obdelovanje polj. Šele nova Lunina rast bo navsezadnje le dala priložnost, da bomo lahko sejali in sadili, rasni impulz se bo preselil v mesec maj, kar pomeni, da moramo upoštevati skoraj mesečni zamik rasti poljščin. Velika noč bo še vedno hladna in mokra, vendar se bo v nedeljo in ponedeljek vreme po astroloških kazalcih uredilo, prav tako se bomo počutili precej bolje, saj bo Sonce v ovnu, v sekstilu z Jupitrom, Jupitrov vpliv bo prinašal radost, obilje, dobro počutje in tako naprej. Uranov vpliv je močan, v ovnu prinaša tudi to nepredvidljivo in neobičajno vreme.
Po Veliki noči se bo vendarle začela pomlad, problematična bo le voda, ki jo bo preobilju, že v tem tednu, Merkur v ribah, v kvadratu z Jupitrom, lahko kaže na poplave, vendar to s sabo prinaša čas, v katerem živimo.

Sobota, 30.3.

Luna bo potovala skozi škorpijona, čustveno bomo občutljivi, ter zaradi aspektov utrujeni. Jutri bo Venera v kvadratu z Plutonom, kar bomo čutili že v današnjem dnevu, še posebno ženske se bomo počutile malce slabše. Prav tako aspekti prinašajo slabe novice iz ekonomskega sveta, Slovenijo učijo, da bi ljudje morali bolj sodelovati med sabo.
Nedelja, 31.3.
Luna v strelcu Venera v kvadratu z Plutonom in v sekstilu z Jupitrom. Smeh je pol zdravja, zato se je vredno potruditi za zdravo zabavo, se znati iz srca nasmejati, vsekakor se problemov ne da rešiti s tarnanjem in pritoževanjem, včasih veliko bolj pomaga, če se znate pošaliti na svoj račun.
Ponedeljek, 1.4.
Luna v strelcu bo v praznem teku, Sonce sekstil Jupiter bo prevladovalo, to je aspekt obilja in sreče, vendar bodite skromni in prijazni.
Torek, 2.4.
Luna bo vstopila v kozoroga, prinesla bo resno in delavno vzdušje, bodite iskreni, kar se bo obrestovalo, saj lahko Uran naredi nenaden zasuk in se stvari dobro iztečejo ali pa se soočite z nepredvidljivo težavo, katero boste sicer lahko odpravili, vendar z veliko truda.
Sreda, 3.4. Zadnji krajec, 6.37
Luna bo v kozorogu, z tremi kvadratnimi aspekti, Soncem, Venero in Marsom, kar bo prineslo marljiv, toda težek dan, ki bo zahteval ogromno energije, dinamičnega dela, ki se zna zavleči pozno v noč. Bodite mirni, poskusite spremeniti stres v ustvarjalno energijo in boste na ta način dan lepo speljali.
Četrtek, 4.4.
Luna bo dopoldan vstopila v vodnarja, dan bo potekal brez aspektov, vendar bo dan v znamenju komunikacije, živahno bo na vseh področjih, nove priložnosti se bodo odpirale, na področju sodelovanja in ekipnega dela.
Petek, 5.4.
Luna bo potovala skozi znamenje vodnarja, dan bo poln komunikacije in veselja. Luna se povezuje z lepimi aspekti, z Jupitrom, Soncem in Venero, čaka nas lep dan in romantična noč. Luna je v padajoči fazi, potrebno je zaključevati zadeve.


  • marec 30 2013 @ 08:30 CET
  • Ogledov
    2,817

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si