Zvezdne novice 3.3. do 9.3.

Prihodnji dnevi, bodo izpolnjeni z dobrimi povezovalnimi in uspešnimi aspekti. Priporočam, da ste osredotočeni na tisto, kar želite realizirati. Pripadnice nežnega spola imamo pri vsem tem nekoliko več manevrskega prostora, saj nam Neptun daje potrebno širino, s katero lahko zaobjamemo več stvari hkrati. Naj vas še opozorim, da je teden padajoče Lune odličen za realizacijo vseh projektov, ki jih želite izvesti, kajti čez približno tri tedne, oziroma še nekoliko prej se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje in nas prisilil, da se spet ukvarjamo s popravljanjem preteklih dejanj. Jutri bo Sonce v konjunkciji z Neptunom, aspekt slabi našo vitalno energijo. Priporočam, da popijete eno ali dve Magnezijevi tabletko. Jutri bo tudi Merkur v konjunkciji z Venero, na zadnjih stopinjah rib, aspekt ponazarja naklonjeno komunikacijo, za katero vas prav tako opozarjam, da morate natančno vedeti, kaj želite doseči s pogovorom. V torek bo Merkur vstopil v ovna, v sredo tudi Venera. Narava se bo začela prebujati, to so čudoviti aspekti, ki dajejo rastlinam impulz rasti in v nas budijo pomladanske sokove. Konec tedna  bo zadnji Lunin krajec in v retrogradno gibanje se bo obrnil Jupiter, kar bo nekoliko upočasnilo prehitri tempo. Dnevi padajoče Lune, do zadnjega Luninega krajca bodo lepi, do vas bodo prihajale dobre novice in dogodki bodo imeli začrtan pozitiven razvoj.
 

Sobota, 3.3.
Luna bo v tehtnici, v kvadratu s Saturnom. Dan bo nekoliko težavnejši, bolj dinamičen, prinaša veliko komunikacije in dela, čeprav je Luna v obdobju konkretizacije, so vaši cilji preveč obsežni, da bi jih uspeli dokončati, ne prepuščajte se stresu in ne kritizirajte druge, pač pa se raje zatopite v svoje delo. Vreme bo verjetno hladno in zimsko, dinamičen aspekt s Saturnom opozarja na mraz in  previdnost v prometu.

Nedelja, 4.3.
Luna bo v tehtnici, Sonce v ribah bo doseglo Neptuna in Merkur Venero. Danes imamo na astrološkem nebu kar dve konjunkciji, kar ustvarja priložnost za nenavadna in pomembna druženja, dovolite si biti to, kar ste. Ne omejujte se z vzorci obnašanja, saj bo dan čudovit in vas bo pripravljal na korake, v nove smeri. Neptun bo povlekel nase vitalno energijo, zato popijte več mineralov, predvsem magnezija.

Ponedeljek, 5.3.
Luna bo v praznem teku, do 14.24, potem bo vstopila v škorpijona. Luna v praznem teku pomeni, da se nič bistvenega ne more zgoditi, kljub trudu, ničesar ne morete do konca urediti, zato je dobro z pomembnejšimi zadevami počakati do popoldneva, ko vam škorpijonova Luna da energijo, predvsem za urejanje konkretnih zadev.

Torek, 6.3.
Luna v škorpijonu bo v trigonu z Neptunom in Soncem. Veliko energije bomo imeli za razrešitev določenih težav, čeprav nam bo v osnovi Neptun jemal voljo in pogum, nam bo po drugi strani omogočal intuitivne prebliske. Merkur bo vstopil v ovna, naše misli in besede bodo dobile konkretne možnosti, da naletijo na prav ušesa.

Sreda, 7.3.
Luna v škorpijonu bo danes dopoldan v konjunkciji z Jupitrom. To je dober aspekt, prinaša zaupanje, saj stvari končno tečejo v pravi smeri, danes je dan, ki bo odprl nova obzorja in stvari se bodo kar same dogajale, s pravimi ljudmi se boste srečali v pravem trenutku. Popoldan bo Luna v praznem teku, do večera, ko bo vstopila optimističnega strelca.

Četrtek, 8.3.
Luna v strelcu bo potovala proti kvadratnemu aspektu, z Neptunom. Aspekt nam jasno pove, da ne smemo imeti prevelikih pričakovanj, kajti še tako velik optimizem kaj hitro zvodeni, v dinamičnem soočenju z mogočnim Neptunom. Neptun vsekakor ni planet akcije, ampak je brezmejno polje brezmejnosti, ob tem vplivu težko ohranimo osredotočenost.

Petek, 9.3. Zadnji Lunin krajec, ob 12. 19. uri
Luna v strelcu bo dosegla kvadrat s Soncem, kar pomeni da bo danes zadnji Lunin krajec. Danes se tudi Jupiter obrača v retrogradno gibanje. Ker je Jupiter retrograden, se najbolj verjetno ukvarjate s pomanjkanjem časa. Priporočam, da se danes predvsem sproščate z gibanjem v naravi in pozabite na vse nesmiselne obveznosti.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zvezdnenovice3.3.do9.3.