Zvezdne novice 3.2. do 9.2.

V tednu pred nami, se bodo še naprej razvijale vodnarjeve energije, obdobje padajoče Lune je, zato se bodo spremembe udejanjale prav na konkretni ravni, v razmerju jaz in ti. Mnogo tega, kar smo doslej poznali in prepoznavali, kot edino in absolutno življenjsko pot, navajenost v zakoreninjenem odnosu, se bo na tak ali drugačen način zaletavalo v spremenjene okoliščine. Če bomo zmogli odpreti svojo dušo in si priznati, da je ljubezen nekaj veliko bolj globokega in širokega, kot tisto, kar nosimo v svojih glavah, bomo deležni veličastnih sprememb v odnosu in spoznali bomo resnično globino našega dragega partnerja ali partnerice. Vodnar je pravzaprav energija, ki nam odpre oči za drugo človeško bitje in v tem tednu bo to polje poudarjeno, z večine namreč drugo človeško bitje doživljamo skozi oči lastnih predsodkov, prepričanj in pogojenosti, zato se redko dejansko pogovarjamo z drugimi, običajno se vedno in vselej zgolj sami s seboj. Zato izkoristite čas, ki ga ponuja Luna, v obdobju med mrkoma in omogoča, da se zazremo v oči drugega človeškega bitja, ki nas ljubi take, kot smo in nas sprejema z vsemi plusi in minusi, ki jih nosimo v sebi. Bodite pogumni in odkriti do sebe, odprite se in bodite iskreni, vsak korak, ki ga boste storili, bo korak bližje k sebi in k ljubljeni osebi. Z zadnjim Luninim krajcem in Venero v sekstilu z Uranom, se bo odvijala zgodba čustvenega očiščenja.
Čaka nas vsestransko zanimiv teden, v katerem bomo lahko res videli, da se v življenju razvijamo in spreminjamo, četudi se tega vselej nočemo priznati.
Sonce bo že občutno dvigovalo svoj kot loka in marsikje bo že zadišalo po pomladi, čeprav nas bo v prihodnje zima še krepko oplazila s svojim repom.

Sobota, 3.2.
Zjutraj bo odlična energija, Luna v devici bo v sekstilu z Jupitrom, vse stvari vam bodo šle na roko. Čez dan sicer ne boste mogli dokončati tistega, kar ste si zamislili, saj bo Luna do večera v praznem teku, vendar zvečer, ko bo vstopila v tehtnico, boste zadovoljni s tem, kar ste storili. Danes bosta tudi Merkur in Mars v sekstilu, zanimivi pogovori in srečanja.

Nedelja, 4.2.
Luna v družabni tehtnici, zjutraj bo nekaj stresnih energij, Venera bo v kvadratu z Jupitrom, energije naj vas nikar ne vodijo v konflikt, ampak raje poskušajte najti rešitev, ki bo ustrezala vsem.  Dopoldne bo prijetno in družabno, Luna bo v trigonu z Merkurjem.

Ponedeljek, 5.2.
Luna v tehtnici bo v kvadratu s Plutonom, v trigonu z Venero in zvečer v opoziciji z Uranom. Nekoliko naporen dan bo, čutili bomo veliko odgovornost in breme, zaradi katerega se bomo utrujeni. Proti večeru se stvari lahko zasukajo, zato, če se le da in večer raje preživite doma.

Torek, 6.2.
Luna v škorpijonu nam bo dala veliko energije, čeprav je v padajoči fazi. Prav tako nam bo Saturn pomagal dobro organizirati stvari, se pravilno odločati in uresničiti vse, kar smo si zamislili, Luna bo namreč v sekstilu s Saturnom, dan bo prinašal spremembe in energija se bo začela obračati na boljše.

Sreda, 7.2. Zadnji Lunin krajec, ob 16.53
Danes je tisti dan, v katerem v svojem odnosu ustvarite čudovito harmonijo in doživljate skupne trenutke radosti. Sreča je najbolj dragoceno zdravilo in esenca življenja in je najmanj odvisna od vašega počutja in najbolj od tega, koliko ste pripravljeni storiti za dobro počutje svojega partnerja.

Četrtek, 8.2.
Luna bo do 15. ure v praznem teku, nato vstopi v strelca. Energija je primerna za potovanja in druženja, optimistično razpoloženje bo v zraku in dišalo bo po pomladi. Luna se bo že približevala Marsu v strelcu, kar vam bo dalo krila do novih energij.

Petek, 9.2.
Luna v strelcu bo v kvadratu z Neptunom in zvečer v sekstilu z Merkurjem. Pomemben dan bo, prinesel bo neko zelo dobro novico. Dan vas bo povezoval med sabo in bo omogočal, da pokažete nek svoj talent, znanje ali sposobnost. Primeren je za raziskovanje, vzemite si čas za drugega, za svojega prijatelja, družabnika, prisluhnite svojemu partnerju.
 


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zvezdnenovice3.2.do9.2.