l

Zvezdne novice, 3.2.-9.2

V soboto 11.2. bo močan ženski nakamal.

Naglo se približujemo vodnarjevemu ščipu, hkrati se bo Merkur spojil v konjunkcijo s Soncem, natanko na dan Ščipa, 7.2. Do tedaj, na čaka še nekaj zelo zanimivih aspektov, Venera bo vstopila v znamenje ovna, kjer se bo konec tedna srečala v konjunkciji z Uranom. Teden bo imel velik energijski potencijal, ki ga je pametno uporabiti za delo, hkrati so do Ščipa, kljub retrogradnemu Marsu možni novi začetki, če le niso povezani z Marsovimi dejavnostmi, te so: avtomobilizem, šport, mehanika, kmetijstvo… Ko bo Venera v konjunkciji z Uranom, boste lahko določene zadeve zaključili, oziroma jih začeli izvajati na novi ravni, kakor se reče, zamenjali boste pogled na zadevo. S tem, da je natanko, na dan Ščipa Merkur v konjunkciji s Soncem, na 18. stopinji vodnarja, bo izjemno močan in pomemben dan, tedaj lahko opravite ključne dogovore ali dobite ideje. Prav ta dan je za vas lahko ključen v letošnjem letu, sprejmete lahko pomembne odločitve, dogovore, bodisi v poslu ali v osebnem življenju. Na ravni vlade v RS se bo intenzivno delalo, sledili bodo ukrepi, stvari bodo stekle. Delovali naj bi umirjeno, vendar hitro, brez dodatnega izgubljanja energije, težišče dogajanja se bo seveda vrtelo okoli financ, začenja se namreč tisto obdobje, o katerem smo govorili že v napovednikih, za leto 2012. Realno stanje v Sloveniji, na področju financ je po astrološki pokazatelji še veliko huje, kot se zdi. Vendar so kljub temu aspekti vzpodbudni in če povzamem smisel Venere v konjunkciji z Uranom in Merkurja s Soncem, v času Ščipa, se je nujno zanesti na lastne sile, z zelo dobrim načrtovanjem in sodelovanjem, se bomo pomikali po malem naprej. Zelo pametno je določiti prioritete in se odpovedati, vsega, kar vam predstavlja nepotrebno izgubo energije. V marsičem naj bi korenito spremenili svoje navade. Bolj, ko se bomo približevali ščipu, nižje bodo temperature, Uran bo prinašal močan veter in sneg.

Petek, 3.2. Luna v dvojčkih v dinamičnem aspektu z rx Marsom in Venero nam bo pomagala, da najdemo skupne rešitve, če le na zapademo v konflikt. Kvadratni aspekti lahko povzročijo zmedo v prometu in so po drugi strani vzpodbudni pri delu. Če se boste dotaknili občutljivih tem, se morate pogovarjati skrbno, saj bi morebiten konflikt težko razrešili v bližnji prihodnosti.

Sobota, 4.2. Luna bo vstopila v raka, snežilo bo, vodnarjev vpliv se bo ves čas odražal tudi v močnem vetru.

Nedelja, 5.2. Dober zaključek tedna. Luna potuje skozi raka, vendar ne naredi nobenega aspekta, tudi ne vzpodbuja počitniškega razpoloženja, nedelja bo kar v znamenju dela, dogovarjanja, delovanja.

Ponedeljek, 6.2. Dinamični aspekti se bodo razločno videli skozi vreme, veliko bo komunikacije, svetujem vam, da storite danes, vse, kar bi sicer odložili na naslednje dni.

Torek, 7.2. Ščip, ob 22.54 Merkur bo v konjunkciji s Soncem, Ščip bo ob 22.54, sledi še aspekt Lune v opoziciji z Merkurjem. Zaradi tega aspekta, naj bi bili še posebno pozorni, na svoja čustva, določene stvari bodo prišle na dan, tako na osebni, kot tudi na družbeni ravni.

Sreda, 8.2. Venera bo vstopila v znamenje ovna, Luna bo v sekstilu s Saturnom, zvečer bo vstopila v devico. Primerno za reševanje uradnih zadev, a žal bodo uradi zaprti.

Četrtek, 9. 2. Luna bo v trigonu z Jupitrom in Plutonom, čutili bomo vpliv Venere v konjunkciji z Uranom, dogajale se nam bodo nenadne in presenetljive stvari, nenadni preobrati, nekaj lahko zaključite, drugo začnete, spremenite smer, tokratne spremembe vam dajejo veliko manevrskega prostora. Na družbeni ravni bodo sledili radikalni ukrepi, velike in nagle spremembe.


  • februar 01 2012 @ 08:38 CET
  • Ogledov
    3,383

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si