l

Zvezdne novice 27.1.2012

Nastopila je ena med letošnjimi najpomembnejšimi Lunami: vodnarjeva Luna, kar pomeni, da lahko v teh dveh tednih posadimo seme za projekte, katerih razvoj bo segal daleč naprej, v naslednja leta. Prav tako smo začeli Zmajevo leto kitajskega horoskopa, katerega ponazarja planet Jupiter in nam prinaša zmagoslavje in srečo. Ker pripadamo vodnarjevi dobi, je najpomembnejše od vsega, da delujemo v skladu s svojo življenjsko potjo in ob enem mislimo tudi na skupno dobro, kar pomeni, da vsak naš korak stremi k združevanju in ustvarjanju boljšega sveta za vse.

Pred nami je zelo pomemben teden, zato priporočam, da delujete skrbno in zbrano. Vsak dan, poleg svojega lastnega dela, vlagajte napor tudi v skupno dobro. Seveda se bo dobra energija poznala tudi na družbeni ravni, saj bodo pogovori potekali v boljših tonih in končno se bo začelo obdobje konsenza. Prav tako lahko najdete skupne imenovalce in dogovore na osebni ravni, z osebami, s katerimi ste sicer v konfliktnih odnosih.

Kljub temu, da je Venera na nebu v opoziciji z Marsom, kar kaže na poudarjene razlike, je ravno sedaj možnost najti skupne točke, saj se vsakdo močneje zaveda svoje lastne identitete in stališč, ki jih zastopa. A pri tem ne gre za odrekanje svojemu mnenju ali poti, ampak za iskanje skupnih točk, katere služijo skupnemu blagostanju in trajnejšemu razvoju. Konflikte se uspešno razrešuje tako, da si podamo roke, tam kjer je ožina reke in pri tem ne rabimo zapuščati svojih bregov. Ravno trenutne konstalacije nam omogočajo, da lahko ostanemo zvesti svoji poti, a vendarle sodelujemo na področjih, ki so skupna. Takšno reševanje ne zahteva podrejenosti in dopušča različnost, vendar hkrati prinaša korist tudi za skupnost.
Petek, 27.1.
Luna bo potovala skozi znamenje rib, Merkur bo v kvadratnem aspektu s Saturnom. Aspekt je nevaren, prinaša pesimizem in blokade, toda zvečer se energija spremeni. Luna bo vstopila v ovna, Merkur v vodnarja, prihajajo sveže ideje, veter razžene oblake, sledijo pozitivna presenečenja.
Sobota, 28.1.
Luna v ovnu raste, se sreča v sekstilu s Soncem, Merkur bo v sekstilu z Uranom. Čudovit dan bo za iskanje rešitev in možnosti sodelovanja.
Nedelja, 29.1.
Merkur bo v kvadratu z Jupitrom, celodnevni vpliv, tudi na vreme, ki zna biti muhasto in vetrovno. Aspekti bodo dinamični. Dober dan bo za razna opravila.
Ponedeljek, 30.1.
S premikom Lune v znamenje bika, bo napetost izpuhtela, ponedeljek bo ustvarjalni dan, Luna se sreča z Jupitrom, aspekt, poraja nove ideje. Naslednji aspekt bo kvadrat z Merkurjem, pri katerem naj bomo pozorni na zdravje in imunski sistem. Poskrbite za zadostne količine vitaminov.
Torek, 31.1. Prvi krajec, ob 5.10
Luna v biku bo v kvadratu na Sonce, prvi krajec je dinamična energija, vse bo potekalo v znamenju uresničevanja, zaključevali boste lahko dogovore ali dejavnosti, pripeljali do konca. Zelo primerno za vse vrste dela, priporočam aktivnost, saj so energije vložene ta dan veliko bolje postavljene v prostoru in času, kakor kateri koli drugi dan, verjamem da se vse vaše želje z lahkoto uresničujejo, če le niso prezahtevne.
Sreda, 1.2.
Luna v biku bo zvečer vstopila v dvojčka, močno se bo čutila prihajajoča opozicija Venere in Marsa, bistveno je, da se znate dvigniti nad osebno in kljub razlikam najti, kar lahko prinesete k skupnem dobrem. To zahteva nekoliko večjo razvitost in razgledanost, saj morate biti pripravljeni v določenih točkah sodelovati z nekom, s katerim ste sicer v konfliktu in boste tudi še ostali v konfliktu, a vendarle, ko gre, denimo, za gašenje požara, tudi skregani sosedje poprimejo za vedro. Te energije so pomembne, enkratne in neponovljive, želim, da bi jih znali dobro izkoristiti.
Četrtek, 2.2.
Luna potuje skozi dvojčke v trigonu z Merkurjem in Soncem. Vzpodbuden čas bo za komunikacijo, sicer pa velja enako, kot za sredo.


  • januar 23 2012 @ 10:51 CET
  • Ogledov
    3,844

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si