l

Zvezdne novice, 27.1. - 2.3. Popolni Lunin mrk

V tednu pred nami se bo zvrstilo več pomembnih astroloških dogodkov, med drugim tudi popolni Lunin mrk, ki bo 31.1. Lunin mrk, ki bo viden na zahodu Azije in Indonezije, v Avstraliji, Novi Zelandiji, na Japonskem in v severni Ameriki. Na teh območjih mrk lahko povzroči manjše potrese, njegov vpliv je dejaven v vsem obdobju Lunine rasti. Aspekti, ki se bodo dogodili, v času mrka, so zdravilni in očiščevalni, omogočali nam bodo, da se znebimo negativnega čustvovanja. Vsi močni aspekti nas namreč lahko dvignejo na višjo raven ali pa nas popeljejo v še večjo bolečino življenja, če se jim zgolj prepuščamo. Nevarni aspekti se bodo stopnjevali do Ščipa. Ta teden boste imeli veliko dela, rastoča Luna bo s sabo pripelje nove dogodke, čas bo primeren za začetek novih projektov, novosti in načrtov, teden je podprt z naklonjenimi energijami planetov. Priporočam vam, da opravljate svoje delo z veseljem, kajti, če se boste preresno jemali, vam bodo okoliščine, ki vam jih prinašajo prihodnji dnevi, do Ščipa, pobrali vso razpoložljivo energijo. Najbolj nevaren aspekt bo Merkur v kvadratu z Uranom, ki ga bomo čutili danes in jutri, prinaša konflikte na družbeni in osebni ravni. Ščip in mrk bosta prinesla ujme in naravne katastrofe na območjih, kjer bo mrk viden.
Takoj po Ščipu se bo energija spremenila, Merkur bo vstopil v znamenje vodnarja in če ste res premagali stvari, ki vas vežejo v negativna čustva, vam bo nov mesečev ciklus odprl povsem nova obzorja.

Sobota, 27.1.
Luna v dvojčkih bo v trigonu z Venero, do 14. ure bo ugoden čas za nakupovanje, izlete in družabna srečanja. Popoldanski čas bo nekoliko manj ugoden, zaradi napačnega razumevanja lahko pride do nesoglasij ali nesporazumov, Luna bo v kvadratu z Neptunom. Večer bo nevaren, zaradi Merkurja v kvadratu z Uranom, prineslo bo padavine, sneg z dežjem in močan veter.

Nedelja, 28.1.
Zjutraj se bomo zbudili s stresnim aspektom, Merkurja v kvadratu z Uranom, spet se bomo nekaj prepirali o tem, kdo ima prav. Vreme bo slabo in občutek bomo imeli, da se je vse zarotilo proti nam. Še dobro, da bo nedelja in bo Luna počasi vstopa v raka, kjer se bodo energije postopoma umirile in če se bomo potrudili, bomo znova vzpostavili prijetno družinsko vzdušje, še posebno z dobro hrano.

Ponedeljek, 29.1.
Luna v raku je tik pred popolnim Luninim mrkom. Danes bo v trigonu z Neptunom, kar pomeni, da bomo bolj občutljivi, kot smo sicer v obdobju Lunine rasti, hitro nas utegnejo določene stvari prizadeti, zato bodite uvidevni in dobro razmislite, pred tem, ko kaj rečete. Popijte dovolj vode in zaužijte dovolj vitaminov. Zvečer bodo dinamične energije, Luna prihaja v opozicijo s Plutonom, kar nam zna povzročati skrbi.

Torek, 30.1.
Luna bo v raku, dan pred Ščipom, v obliki Luninega mrka, občutljivost bo na višku, danes bo najbolj razdražljiv dan, marsikaj od tistega, kar vas je skrbelo, se bo uresničilo, Luna bo v kvadratu z Uranom in v opoziciji z Merkurjem. Bodite previdni v vožnji, ter v vseh nevarnih situacijah, mislite pozitivno.

Sreda, 31.1. Ščip, v obliki Luninega mrka, ob 14.26
Luna v levu bo popoldan dosegla opozicijo s Soncem v vodnarju, ob Luninem mrku sta Sonce in Luna na sečiščih, kar nam vselej pokaže neke nove možne poti razvoja. Danes se bomo boljše počutili, kajti stresni aspekti so za nami, če smo se prebili skozi, nas bo ta Ščip odprl in dobili bomo uvid, kaj lahko pri sebi izboljšamo in kaj je naš naslednji korak.

Četrtek, 1.2.
Luna v levu, bo v trigonu z Uranom. Energije se bodo umirile, pozitivna energija bo v zraku in največ jo boste usmerjali v svoje delo. Dan bo lep in izpolnjen z uspešnimi koraki. Zvečer bo Luna vstopila v devico in začela konkretizirati naše želje in ideje.

Petek, 2.2.
Luna v devici bo v opoziciji z Neptunom. Danes ne bodite preveč zaletavi, kajti opozicija z Neptunom nam pokaže, da so naši načrti lahko preveč idealistični, po drugi strani je Neptun glas intuicije, zato poslušajte svoj notranji občutek.


  • januar 28 2018 @ 12:01 CET
  • Ogledov
    3,133

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si