Zvezdne novice 24.2. do 2.3.

Teden pred nami prinaša dobre in rastoče energije, predvsem na čustveni ravni bomo dobro povezani in se bomo dopolnjevali. Vse stvari so v povezovanju in primerno obdobje je za nove projekte, spoznavali bomo nove ljudi in ustvarjali nova prijateljstva. Do Ščipa je rastoča energija, pomembno je, da ste v vsem tem obdobju odprti na vse novosti in se ne poskušate zmesti z nepomembnimi stvarmi, kajti dogajale se bodo izjemno pomembne povezave, nove poti in možnosti se vam bodo odpirale. Prepustite se klicu življenja. Odlične energije tega tedna se predvsem izražajo s sekstilom Venere in Merkurja s Plutonom, le ta nas povezuje z ljudmi, ki prinašajo pomembne manjkajoče delčke sestavljanke v mozaiku našega dela ali življenjske poti. Ker se aspekti dovršijo v znamenju rib, gre pri tem za zlitje vseh energij, v celoto. Ribe so namreč zaključek ali združitev celotnega astrološkega leta, s Ščipom, ki bo konec tedna, na osi 11. stopinji rib - device bomo že z eno nogo vstopili k pomladnemu enakonočju in začetki ovna.
Energije se bodo od Ščipa, do enakonočja krepile in manifestirale, vse kar bomo v tem tednu začeli, se bo v prihodnjih dveh tednih postopoma udejanjilo. Vreme bo v času okoli Ščipa hladno, kar bo dobra popotnica zimskim počitnicam.
Ščip bo 2.3., Sonce na 11. stopinji rib se bo približevalo Neptunu, vladarju rib, kar bo krepilo intuicijo in sodelovanje, ter povezovanje. Merkur v ribah bo v času Ščipa v konjunkciji z Venero, skupaj bosta v trigonu z Jupitrom, kar bo dajalo posebno moč komunikacije, poudarjalo bo lepoto in žensko očarljivost, pripadnicam nežnega spola bo ta Ščip prinesel prebujanje na področju ljubezni in zelo dobro počutje. Teden do Ščipa je optimalen, za začetek vseh novih projektov in dejavnosti, primerno je za podpisovanje pogodb, zaposlovanje in predvsem za ustvarjanje novih poslovnih povezav.

Sobota, 24.2.
Luna v dvojčkih bo v sekstilu z Uranom. Dan bo končno prinesel nekaj olajšanja, pozitivne energije humanega Urana bodo v zraku in vam dajale pametne rešitve, za probleme, s katerimi ste se soočali v minulem tednu.

Nedelja, 25.2.
Rastoča Luna je danes v raku, Venera v kvadratu z Marsom, nas bo naredila še bolj občutljive, stopnjevala bo konfliktne energije. Nejasnosti bodo tudi v komunikaciji, Merkur bo v konjunkciji z Neptunom. Ljudje, ki ste nagnjeni k sitnarjenju, vam bo današnji dan postregel z obilico možnosti, za konflikt.

Ponedeljek, 26.2.
Rastoča Luna v raku nas bo naredila občutljive. Do 12. ure bo dober aspekt, trigon z Venero, popoldanske energije bodo bolj temačne, poleg tega, da se nam obeta slabo vreme, nas bo nekaj močno zaskrbelo. Trigon z Jupitrom bo popoldan prinesel dobro rešitev in do večera se bo vse dobro uredilo.

Torek, 27.2.
Luna bo v levu in Venera v sekstilu s Plutonom. Kar danes delate, bo močneje zaznamovalo, razplet dogodkov v prihodnjih dnevih. Pomembni dogovori se lahko dogodijo na ta dan, ki lahko prinese tudi močna ljubezenska doživetja in zbližanja. Levja Luna je dobra za ustvarjanje, bodite ustvarjalni in izvirni. Hladno bo.

Sreda, 28.2.
Luna v levu bo v trigonu z Marsom in v kvadratu z Jupitrom. Trmasto vztrajanje pri odločitvah se vam ne bo preveč obrestovalo, ker prihaja konflikten aspekt, zato je vselej boljše iskati možnost dogovora in kompromisa. Merkur se bliža kvadratnemu aspektu z Marsom, dinamičen dan bo z veliko dela.

Četrtek, 1.3.
Luna bo vstopila v devico, Venera bo v trigonu z Jupitrom. Dan bo imel čudovite energije, pijte zeliščne čaje, saj vas bodo prava izbrana zelišča očistila in povezala z notranjo intuicijo. Ponoči bo čudovit Ščip, ki bo ustvarjal pomembno podlago za nove korake ali nove projekte, povezoval vas bo.

Petek, 2.3. Ščip, ob 1.51.uri
Danes bo ves dan v znamenju Ščipa, Luna v devici in Sonce v ribah. Merkur bo v trigonu z Jupitrom, vse poti bodo odprte, primeren dan je za ustvarjanje novih poznanstev, dogovorov in povezav. Dan izkoristite in ne se pustiti zmesti z nepomembnimi malenkostmi, kajti danes se ustvarjajo temeljne povezave.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zvezdnenovice24.2.do2.3.