Zvezdne novice, 23.3.- 29.3. Ščip

V tem tednu bodo vladale močne energije. Močan impulz rasti bo, saj so  poleg Sonca, v znamenju ovna tudi Venera, Mars in Uran. Zapluli bomo v hitre vode, v astrološko novo leto, ki bo tokrat precej neobremenjeno s preteklimi energijami. Merkur se spet giblje v direktni smeri in z planeti v ognjenem ovnu, se pripravlja  eksplozivno obdobje, ki lahko bliskovito požene naprej marsikateri projekt. V začetku pomladi, se bistveni planeti, srečajo z Uranom, ki potuje skozi ovna, kar bo presenetljivo dobro obdobje, za vse, kar je povezano z računalniki in elektroniko nasploh, čas je za nove ideje, nove preboje. Ob enem to tudi pomeni, da bo vodnarjev vpliv širil svoja obzorja na vseh ravneh bivanja, tako, na osebni, kot tudi na poslovni sferi, tako da bo obdobje prineslo s sabo tudi veliko novih odločitev.

Ovnov Ščip, 27.3.,  bo imel nenavadno intenziven vpliv, ponovno poudarjen še bolj na področju Slovenije, če bi bili v Sloveniji složni, bi lahko ta Ščip zagotavljal dovolj energije, za resen preskok na širokem področju delovanja, vendar ker se konflikti ne rešujejo, bo Ščip žal prinašal le vedno večje razdore tako znotraj civilne družbe, kakor tudi med institucijami. Predvsem je „ovnov Ščip“ po svojem karakterju borben, vzkipljiv, vedno pripravljen zanetiti ogenj, vendar prav tako v svojih višjih oktavah deluje aktivno za dober namen, zna dati prave ideje, oziroma vzpodbuja projekte za dober namen in tukaj se lahko izkaže vodnarjeva zrelost, na osebni, kakor tudi na družbeni ravni. 
Na dan Ščipa, 27.3. so težki aspekti, Mars bo v kvadratu s Plutonom (mraz), Luna pa v opoziciji s Soncem (Ščip), Uranom in Marsom. Ob Ščipu imamo tudi dober vpliv Jupitra, zato bi bilo potrebno doseči notranji mir, da se vsi argumenti povrnejo z mirnimi in preudarnimi proti-argumenti. Potrebno je doseči čim večje možnost stanje harmonije in se povezovat čim več je to mogoče. 
 

Sobota, 23.3.

Luna bo v znamenju leva, dan bo prinesel neke nove ideje, celo nove poti, nove razvojne možnosti, več bo energije in lepše bo vreme, primerna energija je za pogovore, nakupovanje, zabavo.
Nedelja, 24.3.
Luna bo v praznem teku, do 16.50, potem vstopi v devico. Nedelja je res, kakor se ji tudi reče, je primeren dan za počitek, izlete, telesno aktivnost. Nujno je potrebno biti čim več na svežem zraku, predihat pljuča.
Ponedeljek, 25.3.
Luna v devici, bo naredila zelo intenziven dan, določene stvari je potrebno izčistiti, rešiti določene ugovore ali blokade, najti skupne možnosti v različnih pogledih, saj se odpira neko novo sodelovanje z jutrišnjim dnem. V času ovna naj bi bili vsak dan aktivni, da ne zamudimo premnogih priložnosti.
Torek, 26.3.
Luna v devici bo v praznem teku, Mars sekstil Jupiter, pa bo naredil dan primeren, da se določeni pogovori izpeljejo do konca, lahko sledi podpis pogodbe, dogovori so uspešni, glavna moč tiči v sodelovanju, povezovanju različnih organizacij. Uspešen dan v vseh pogledih.
Sreda, 27.3. Ščip, ob 10.30.
Pomemben in močan Ščip, ki bo potenciral vse energije, ta Ščip ne prinaša sprememb, vendar potencira začrtane poti. Priložnost je, da potrdite svoje sodelovanje na poslovnem področju ali odnose v osebnem življenju, tudi na področju ljubezni.
Četrtek, 28.3.
Luna bo v tehtnici, primerno za sestanke, komunikacijo, na področju osebnega življenja, prijaznih med sosedskih odnosov, sodelovanje, primerno na področju poslovnih odnosov, močne energije, spreminjajte stres v ustvarjalni potencial, kanalizirajte energijo v ustvarjanje lepih in humanih dejanj.
Petek, 29.3.
Luna bo vstopila v škorpijona, dan bo čustveno napet, stare forme ne bodo več vzdržale, Venera in Sonce bosta v konjunkciji z Uranom. V globalnem smislu se bo dogajalo veliko novega, presenetljive novice bodo tudi pri nas. Uranov vpliv bo širjenje obzorij na vseh ravneh bivanja, tako, na osebni, kot tudi na poslovni sferi, tako da bo obdobje prineslo s sabo tudi veliko novih odločitev.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zvezdnenovice23.3.-29.3.ip