Zvezdne novice, 22.9. - 28.9.

Približujemo se enakonočju in Ščipu, prihaja torej jesen in močna polna Luna, ki bo odpirala vrata do intuitivnega sveta. Zaupajte svoji intuiciji, Luna bo aktivno pomagala pri materializaciji vaših želja in projektov, zato izkoristite ta teden, kajti s padajočo Luno v oktobru, se bodo pomembni planeti počasi spet obračali v retrogradno gibanje.

V času enakonočja, 23.9., lahko preberemo karto jesenjskega ingresa, ki nam pokaže, kako se bodo osnovne energije oblikovale, predvsem v družbeni astrologiji. Pri tem gre tudi za svetovne trende, zato je dobro ingres poznati in ga upoštevati, pri svojem delu in odločitvah. Ingres namreč pokaže, za vsaj tri mesece v prihodnost, skratka jesenjski letni čas. V času točke jesenskega ingresa, na 0 stopinj tehtnice, bodo letos zelo zanimivi aspekti. Merkur v kvadratu s Saturnom, se bo približeval trigonu z Marsom. Ta aspekt je pokazatelj kritičnih vremenskih ekstremov, ki se bodo dogajali v jesenjskem obdobju. Prav tako predstavlja stres, ki se poraja v urejanju birokratskih zadev, v naši deželi še toliko bolj izrazito, saj sta Sonce in Merkur v 2. hiši našega področja, kar pomeni, da se bodo na nivoju državnih financ in na področju davčne politike še močno lomila kopja in iz ingresa se mi poraja dvom, o dejanski zmožnosti funkcioniranja vlade.

V osebnem življenju nam aspekt daje slutiti, da bomo v jesenjskem času morali skrbno ravnati s financami in jih pravilno usmerjati. Vsekakor je napočilo obdobje osebnostne rasti in razvoja, čas je, da si ustvarimo nova poslovna sodelovanja in začnemo delovati na drugačen način.

Ščip bo 25.9., na začetnih stopinjah tehtnice in ovna. Zgoraj omenjene energije bo še dodatno podpihoval, na osebni ravni pa nam bo vlil poguma, da se bomo znali postaviti zase in bomo pomembnih trenutkih nastopili dovolj samozavestno.

Naj povem, da smo z enakonočjem zaplavali v astrološko znamenje tehtnice. Tej vlada planet Venera in predstavlja usklajenost, harmonijo in ravnovesje. To je obdobje, v katerem se tema in svetloba srečata, v popolnem ravnovesju, kjer najdemo odlične kompromise, v osebnih ali poslovnih partnerstvih. Če je obdobje tehtnice slabo za družbeno sfero, je toliko boljše, za zasebno, saj nam pomaga izboljšati odnose in urediti stvari iz preteklosti, da nas neki pretekli dogodki ne bodo več bremenili. Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice so prilagodljivi, njihov namen ni aktivno posredovanje ali iskanje novih poti, ampak je sprejemanje in usklajevanje vseh energij v ravnovesje. V delovni ekipi so dragoceni, ravno zaradi te lastnosti, saj znajo ustvarjati premirje, prav tako so njihove lastnosti koristne v širši skupnosti, če le ljudje upoštevajo, da niste nekdo, ki bi se odločal, ampak bolj nekdo, ki razume posledice odločitev drugih. Tehtnice se dobro znajdete na področju umetnosti ali katerem koli področju, ki zahteva veliko analitike in preučevanja. Vaš planet Venera se 6.10. obrne v retrogradno gibanje, zato je v tem in v naslednjem tednu pomembno, da dokončate vse, česar ste se lotili, kajti potem sledi obdobje, ko boste le analizirali preteklost in se vračali v spomine. Za ostala znamenja pa velja, da izkoristijo energijo rastoče Lune in se čim bolj konkretno lotijo vseh zadev, ki so v teku, kajti energija bo primerna in vam bo pomagala na pravi način postaviti stvari na zemljo.

Prijave za Manifestacijo ljubezni z zdravljenjem genetike in planeta, na Hawaiih, Februarja 2019 so v teku.

Tri mojstrice, nas je zbralo vesolje, da se združimo skupaj in vas popeljemo na najmočnejše točke na Zemlji in vam odpremo vrata do vaših src, da začnete hoditi po poti srca in ljubezni, da se vrnete nazaj, domov, kajti draga mama nam bo pomagala takoj, ko jo začnemo čutiti pod svojimi stopali, bo poskrbela za nas, ne glede na vse spremembe, ne glede na vse, kar prihaja, nas bo varno vodila, saj smo vsi njeni otroci in življenje je večno, je igra in je ljubezen.

Bodite pogumne, bodite pogumni in se podajte z nami, na neverjetno popotovanje, do svojega čistega srca. preberite si več,,,

Sobota, 22.9. Jesensko enakonočje
Luna bo v praznem teku, do 14.30, ko bo vstopila v ribi in se srečala v sekstilu z Uranom in s Saturnom. Sicer pa je današnji večer nekaj posebnega, prihaja jesenjsko enakonočje. Spet se vam bo nabralo veliko različnih, toda enako pomembnih zadev, predlagam, da se usmerite k jasnim ciljem.

Nedelja, 23.9. Sonce bo vstopilo v tehtnico
Tokratna nedelja res ni primerna za nobeno delo, Merkur bo v kvadratu s Saturnom, vreme se bo ohladilo, najboljše, da preživljate dan doma. Luna v ribah bo v konjunkciji z Neptunom, kar kaže na deževno vreme in lenobno počutje. Uživajte na prvi jesenjski dan.

Ponedeljek, 24.9.
Dan pred Ščipom, bo Luna ves dan v praznem teku, toda Merkur, ki bo v trigonu z Marsom, bo omogočal, da boste na pravem mestu, na pravem času. Merkur bo vzpodbujal komunikacijo, da bo lepo tekla, ni pa primeren dan za večje podvige ali pomembne sestanke, saj gre Luna v prazno in se dogovori ne bi realizirali. V komunikaciji bodite odločni in zagovarjajte svoja stališča.

Torek, 25.9. Ščip, ob 4.50. uri
Danes bo Luna vstopila v ovna in že na začetnih stopinjah, bo zasijala z vso svojo polno močjo. Vaše včerajšnje samozavestno vedenje, že danes lahko obrodi sadove in pade na plodna tla, kajti ovnova energija bo poskrbela za to, da se bodo vse stvari iztekle na pravi način. Ozračje se bo ohladilo.

Sreda, 26.9.
Luna v ovnu bo v kvadratu s Plutonom in Sonce v kvadratu s Saturnom. Dinamičen dan, veliko stvari se bo dogajalo na družbenem področju. Popoldan bo Luna v praznem teku, čas bo za sprostitev, intenzivne energije se bodo umirile.

Četrtek, 27.9.
Če smo pred Ščipom govorili o tem, da je pametno vztrajati pri svojih stališčih, bo danes napočil čas, da se prepustite bolj sodobnim načelom, neka dobra ideja bo ali priložnost, ki jo vsekakor zagrabite. Luna potuje skozi bika, ob 12. uri bo v konjunkciji z Uranom, nekaj novega se vam obeta.

Petek, 28.9.
Luna v biku bo v sekstilu s Neptunom in Sonce bo v trigonu z Marsom. Ne pustite se zmesti, pravi dan bo za zabavo, bodite to, kar ste in prepustite odločanje tudi drugim, dan bo odličen, za prave akcije. Neptun bo danes vzpodbujal intuitivne rešitve ali pa zanimiva srečanja. Dan bo kar klical po spremembi, preživite ga drugače, naredite nekaj izjemnega.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zvezdnenovice22.9.-28.9.