l

Zvezdne novice, 17.11. Polna Luna v strelcu

Pred nami je zanimiv astrološki teden, z direktno Venero in retrogradnim Merkurjem. Stvari se bodo začele vračati nazaj, predvsem, kar se tiče vaših konkretnih dogovorov, za projekte, razna dela, stanovanjske dogovore, medsosedske dogovore, z novimi pogoji boste morali najti nove načine in popraviti določene stvari za nazaj, ter jih peljati naprej, na nov način. Zanimivo je, da se je takoj po Venerinem obratu, v direktno danes obrnil Merkur, v retrogradno gibanje, kar pomeni, da je letošnja jesen resnično in vsestransko v znamenju sprememb, ki so se dogajale najperj na čustveni ravni, kot čustveno očiščenje, zdaj je čas, za konkretne zadeve, od financ, računov, pogodb, vračil dolgov, do razjasnitev komunikacije z ljudmi, s katerimi ste imeli določene nesporazume. Vse to obdobje, je namenjeno temu, da boste v decembrskem strelcu, ko bodo planeti začeli direktno gibanje, znali in zmogli na novo postaviti mnoge stvari in ustvarlili določene spremembe v načinu življenja. Naj spomnim, da retrogradni Merkur prinaša tudi v skrbi za zdravje, odločajte se za kvalitetnejši prehrano in več gibanja. Naj spomnim tudi, da se v času retrogradnega Merkurja ne podpisuje pogodb in ustvarja novih dogovorov, saj se običajno po njgovem obratu, stvari spremenijo. To ne velja za vse dogovore, ki so bili sklenjeni že pred Merkurejvo retrogradno fazo in se sedaj zgolj formalno izpeljejo, to je v redu.

Dan pred Ščipom, bo Sonce vstopilo v optimističnega strelca, nebo bo drugače zasijalo, duh se bo dvignil nad materijo, začele se bodo slikati čudovite barve sončnih zahodov. Zrak se bo spremenil, od vlažnega, k bolj suhemu, najbolj barvit mesec leta, se bo začel z veličastno energijo Ščipa, ki bo prinesel dobre energije. Strelec je duhovno znamenje, vzpodbuja pozitivno energijo, vlada mu planet sreče, Jupiter, odlikuje ga inteligenca in pozitivna naravnanost. Ljudje, rojeni v znamenju strelca, so gonilna sila sodobnega poslovnega sveta, izjemno iskan kader, saj so iznajdljivi, optimistični, vedno znajo videti pozitivno smer in se v tem entuzijazmu prilagajajo, ter pospešeno vodijo ekipo naprej. Strelci in strelke, se v osebnem življenju hitro in močno zaljubijo, ob enem pa si želijo svobode, kliče jih širni svet in zelo radi potujejo.

Ščip bo 23.11., na prvi stopinji strelca, Sonce gre v konjunkcijo z Jupitrom, Luna je seveda v dvojčkih, v opoziciji. Sonce konjunkcija Jupiter, v strelcu poudarja energijo strelca in nam daje navodilo, naj sledimo razumskim odločitvam in ravnamo drugače, kot ste navajeni. Zavedajte se, da vam vesolje prinaša izjemno podporo, za vaše svete projekte. Ščip bo pospešil dogajanje in vse, s čimer se trenutno ukvarjate, se bo začelo hitreje odvijati, poleg tega bo Ščip prinesel zelo veliko sprememb, na družbenem področju bo precej več volje, po reševanju perečih problemov, prav tako boste v osebnem življenju dobili voljo, da se spopadete z problemom, ki vas je pestil že dlje časa. Malo pred Ščipom bomo vstopili v hladnejši del jeseni, zadnjo tretino, astrološki planeti vam bodo naklonjeni, predvsem v partnerskem odnosu.

Novo dobo imenujemo tudi doba ljubezni, saj bo to glavna ustvarjalna sila. Za vse, ki si želite spustiti svetlobo in najti Havajski cvet Ljubezni, se nam pridružite:

www.manifestacija.com

Sobota, 17.11.

Luna v ribah bo v kvadratu z retrogradnim Merkurjem in v konjunkciji z Neptunom. Današnji dan bo kaotičen, prvi dan retrogradnega Merkurja je najboljše nič delati, po drugi strani bo močan Neptunov vpliv, prinašal intuitivne rešitve in drugačen pogled na vašo situacijo.

Nedelja, 18.11.

Luna v ribah bo v nedeljo še vedno povzročala kaotično in lenobno vzdušje, čustveno boste preobčutljivi, sitni in nagnjeni h konfliktu. Popoldan bo Luna vstopila v energičnega ovna in se srečala v lepem aspektu s srečnim Jupitrom, skratka odprlo se bo veselje.

Ponedeljek, 19.11.

Luna v ovnu je v rastoči fazi, v trigonu z retrogradnim Merkurjem. Dan bo imel veliko prebojne energije, pomagal bo dokončevati nedokončane stvari, vendar za novosti ni primeren čas, saj je Merkur retrograden.


Torek, 20.11.

Danes zjutraj sta bila Mars in Jupiter v kvadratu, kar je dinamičen aspekt, ki nas bo spremljal ves dan. V zraku bo nekoliko konfliktna energija, planeti označujejo razkorak med našimi željami in zmožnostmi ali ko smo nekaj hoteli izpeljati, se bo odvilo nasprotno od pričakovanega.

Sreda, 21.11.

Luna v biku bo v trigonu s Saturnom, dan bo dober za urejanje uradnih zadev, za zbrano delo, saj se bo pred vami pojavilo veliko izzivov ali birokratskih zapletov. Nekaj boste morali reševati za nazaj. Šele proti večeru lahko pričakujete optimistične razplete.

Četrtek, 22.11. Sonce vstopi v strelca

Danes bo Sonce vstopilo v optimističnega strelca, energije se bodo spremenile, skratka velika sprememba, ki jo boste občutili predvsem znotraj, zaradi Merkurjeve retrogradnosti, to vam bo dalo vzpodbudo, da se na novo dogovorite in popravite določene napake, iz preteklega obdobja.

Petek, 23.11. Ščip, ob 6.40.uri

Danes je dan Ščipa, Luna v dvojčkih bo v opoziciji s Soncem, Jupitrom in retrogradnim Merkurjem. Dan bo poln nasprotij, spoznali boste pozitivne, ter negativne aspekte določenega kraja bivanja, počutili se boste doma drugje, kot ste v resnici.


  • november 16 2018 @ 08:54 CET
  • Ogledov
    1,905

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si