l

Zvezdne novice 16.11.-22.11

Če ste opazili, se je po Sončevem mrku vzdušje nekoliko popravilo. To se pozna tudi na vremenu, ki se od divjega škorpijona vse bolj umirja, ko se pomikamo proti strelcu. Mrk sicer ni krivec za poplave, le te bo prinašal škorpijon. Vsako letno obilno deževje v škorpijonovem mesecu je pač posledica globalnega segrevanja in vročega poletja. Zato se bomo morali na obilna deževja navaditi in se prilagoditi, kakor so se v jugozahodni Aziji navadili na monsun. Spremembe podnebja se lahko razberejo tudi v astrologiji, saj se s prehodom v ero vodnarja menjajo konstante, tisto, na kar smo bili navajeni in smo doživljali kot nekaj samo po sebi umevnega, nespremenljivega, se naposled tudi preobrača.

Sončev mrk je prinesel spremembe na družbeni ravni, v političnem vrhu, ki so se prav tako lepo videle v zvezdah astrološkega neba. Nov teden bo veliko bolj umirjen, kakor bi se divja narava škorpijona izpela, prečistila, da se pripravi za duhovnega strelca. Takoj po vstopu Sonca v znamenje strelca, nas čaka besna vetrovna noč, da se bo škorpijonova vlaga prezračila in oblaki razpihali. Tedaj nas čaka bolj suho in hladno obdobje najvišjega ognjenega znamenja. Strelec je modri plamen, ki dokončno povzdigne materijo v nebo, da ostane samo bel pepel ali čista esenca. Njegovo transformacijo lahko vidimo na rastlinah, katere skrijejo svojo življenjsko silo, vsa narava se umiri, prečisti, strelec je tudi najbolj bakteriološko čist mesec. Prepoznamo ga po suhem in hladnem vetru, burji, snegu. Skratka veličastno in človeku prijazno obdobje.

Petek, 16.11.

Dopoldan bo Luna še v znamenju strelca, veliko poguma nam bo vlival aspekt z Marsom. Po 11.30 bo Luna bo vstopila v kozoroga, postali bomo bolj resni, ter se lotili urejanja uradnih in drugih resnih zadev, pa čeprav v petek. Mrzlo bo, pred nami je zanimiv vikend, Sonce in Merkur bosta na isti stopinji.
Sobota, 17.11.
Zanimiv dan, vsekakor nam ne bo težko prepoznati nekaj, kar se nam bo vrnilo, bodisi dobrega ali slabega, odvisno od tega, kaj smo počeli, konec poletja in začetek jeseni. Retrogradni Merkur bo v konjunkciji s Soncem in Mars bo vstopil v kozoroga.
Nedelja, 18.11.
Danes bodo vladale družabne energije, presenečeni bomo, koliko so nam prijatelji naklonjeni, koliko skupnega imamo in s tem vedenjem si bomo okrepili samozavest, ter veliko bolj pogumno vstopili v nov teden. Seveda mi ni treba poudarjati, da sta oba dneva vikenda nekoliko bolj družabna, kot sicer.
Ponedeljek, 19.11.
Luna bo v vodnarju v tri-gonu z Jupitrom. Pravi dan bo, da zagrabite za delo, saj je teden v znamenju konkretizacije, v zraku bo veliko energije, čuti se bližajočega strelca, Luna raste. Skratka dejavniki, zaradi katerih ste lahko delavno zelo uspešni.
Torek, 20.11. Prvi krajec, ob 15.31
Danes bo prvi Lunin krajec. Luna bo v vodnarju, popoldan bo vstopila v ribi. Spet zelo delavno in uspešno dopoldne, medtem, ko bo popoldne spet priletela, kakšna kaplja dežja. Vodnar bo prinesel sveže misli in ideje.
Sreda, 21.11.
Zvečer bo Sonce vstopilo v strelca, Luna bo še potovala skozi ribje znamenje, kar nas utegne spet močiti, dokler oblakov ne razpiha težko pričakovan veter, Mars v kvadratu z Uranom, 23.11. Navsezadnje nam bo uspelo narediti nekaj, kar smo že dolgo časa odlašali.
Četrtek, 22.11.
Venera bo vstopila v škorpijona, dan bo spet poln dinamične energije, izogibajte se konfliktu, saj bomo vsi nekoliko bolj napeti, vsekakor se lahko višek energije usmeri v ustvarjalnost. Zakaj bi se namreč borili proti vsemu in vsakomur, kadar smo lahko upogljivi in izmuzljivi...


  • november 16 2012 @ 08:23 CET
  • Ogledov
    2,572

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si