l

Zvezdne novice, 13.10. - 26.10. Ščip

Retrogradna Venera nadaljuje svojo pot, v tem času je odlična priložnost, da pozdravimo nekatere odnose iz preteklosti, se opravičimo ali kaj v tej smeri. Poleg tega nam retrogradna Venera daje navodila, kako spremeniti določene navade, pozdraviti sveto žensko energijo, da bo sijala in ustvarjala najlepše podobe. Pred nami je teden rastoče Lune, nivo telesne energije se bo dvigoval, počutje bo z vsakim dnem boljše, primeren čas je, da uresničujete svoje zamisli, prav tako je pomembno, da s svojim delom ustvarjate dobre odnose znotraj kolektiva in doma. Jesenjski čas je namreč pomemben, da pripravite domovanje, da le to postane izpolnjeno s svetlimi energijami, ki vas bodo izpolnjevale v obdobju leta, v katerem preživimo veliko časa, znotraj.

Prihaja prvi Lunin krajec, ki bo 16.10., dan poprej bo Merkur v konjunkciji z retrogradno Venero, aspekt prinaša dobro energijo, za pogovore, načrtovanje in medsebojno usklajevanje, kajti z retrogradno Venero je čas, da se na novo uskladimo, mnoge stvari bomo namreč videli iz drugačnega zornega kota ali se nam bodo razjasnile na nov način, odprle se bodo tudi nove finančne priložnosti. Ob prvem Luninem krajcu, bo Luna v sekstilu z Jupitrom in ob Ščipu, 24.10., bo Sonce v opoziciji z Uranom. V tem lahko preberemo, da se bo neka naša dosedanja pot zaključila in se bo odprlo nekaj novega. Oziroma, da bomo v svoji karieri ali v tem, kako nas drugi doživljajo, naredili korak naprej. Pogosto takšni prehodi pomenijo višji nivo dela ali več odgovornosti. Prav tako je v tem času Venera, ki simbolizira partnerske odnose v obdobju transformacije ali zdravljenja, to pomeni da se bodo tudi naši odnosi ozdravili določenih negativnih energij ali slabih navad, ki smo jih pripravljeni prerasti. Skratka možnost imamo, da stopimo eno stopnico naprej, v materialnem in v duhovnem življenju.

Na družbeni ravni, se bo močno čutil prihajajoč aspekt Sonce, opozicija z Uran, ki ga bomo čutili vse do Ščipa. Aspekt prinaša proteste, stavke ali intenzivnejše spremembe, na področju vremena lahko pričakujemo viharje, močnejše nalive ali nenadne spremembe, Uran nas vedno preseneti. Prihajamo namreč v intenzivnejše obdobje, ki bo ta teden še mirnejše, vendar se bodo s petkom napetosti že začele močno stopnjevati.

Sonce potuje proti koncu tehtnice in energije transformacije sovpadajo z začetkom škorpijona, saj je Uran v intenzivni opoziciji s škorpijonom. V tem tednu bodo energije še dokaj mirne, prav zato je pomembno, da vse odprte zadeve, pripeljete do konca, se tudi dovolj spočijete, skrbite za notranje ravnovesje, med delom in počitkom, da boste kar najbolje pripravljeni za intenzivno obdobje, ki nas čaka.

Naj ponovno poudarim, da v času retrogradne Venere, ni dobro ustvarjati novih poslovnih partnerstev, se poročiti ali na novo opremljati stanovanje. Čas retrogradne Venere je namreč čas čustvenega in fizičnega čiščenja, kar predstavlja obdobje, v katerem očistimo svoja bivališča in jih pripravimo za novosti, ki jih bo prinesla direktna Venera.

Sonce bo 23.10. vstopilo v znamenje škorpijona, dan kasneje bo močan Ščip, v konjunkciji z Uranom in v opoziciji s Soncem. To so močni aspekti, s katerimi bomo zaplavali v intenziven mesec škorpijona, z retrogradno Venero. Toda najprej se dotaknimo Urana, ki je planet sprememb ali transformacije. Njegov učinek čutimo, kot nenadne spremembe ali nepredvidljive zasuke v določenih situacijah. Ker je Uran v opoziciji s Soncem, se bo to močneje preslikavalo v družbeni sferi, kar pomeni močnejše spremembe v političnih vrhovih, na globalni ravni in v ekonomskem svetu, ker je ta astrološka pozicija natančno ob Ščipu, bomo njen učinek zaznavali praktično ves teden. Luna v konjunkciji z Uranom pomeni, da se odpirajo neke povsem nove poti in priložnosti, predvsem za ljudi, rojene v znamenju škorpijona. Naj še omenim, da je Mars na 17. stopinji vodnarja, ki je stopinja tradicionalnih vzorcev bivanja in je stopinja, ki označuje prednike in konzervativne vrednote. Uran, v tem primeru lahko povzroči burne proteste ali zaneti spopade na napetih območjih. Ima pa tudi drugo plat medalje, saj nas vodi k novim spoznanjem in vsakomur ponuja možnost, da preseže neke stare, preživete načine odzivanja in nam pokaže smer v nove oblike bivanja, dela ali čustvovanja. Ker je retrogradna Venera bo zdravilni učinek Urana še toliko bolj izrazit in bo omogočil pogumnim, da se res s strastjo podajo v nove in nepredvidljive projekte ali potovanja, s katerim bodo ustvarili pomembnejše spremembe v življenju. Venera je v retrogradni fazi, to je čas čustvenega očiščenja in čas, ko se ponovno zbližate s svojim partnerjem v odnosu. Uran predstavlja preporod ali konec nečesa, kar nima nobene perspektive več. Skratka priporočam, da ste v prihajajočih dneh, vse do Ščipa povsem zbrani, da negujete pozitivni način gledanja na svet, kajti zapihal bo veter sprememb in vas vsekakor ponesel do nekih novih priložnosti ali izkušenj. Vse stvari bodo hitro potekale, pomembne bo vsak vaš korak ali izgovorjen stavek, saj je obdobje transformacije res pametno izkoristiti, da se povzpnete na en višji nivo. Ob času Ščipa bodo zapihali močnejši vetrovi, začenja se obdobje neurij, burja, skratka spremembe v vremenu in počutju.

Obdobje tehtnice je prevesilo svetle dni v temne, s škorpijonom bomo zapluli v temni del leta, narava, drevje, rastline bodo umaknile svojo energijo v korenine in škorpijon bo transformiral vso deželo v vlažno planjavo, brez listja in začelo se bo gnitje, ki spremlja transformacijo življenjske sile, v humus, iz katerega se bo po-rojevalo spet novo življenje.

Ljudje, rojeni v znamenju škorpijona so najbolj mistični, skrivnostni, odlikuje jih neizmerna notranja moč in karizma, nikoli ne gredo mimo neopaženi in vselej pustijo za seboj močan pečat. So neodvisni in močno cenijo svobodo, zaradi svoje narave so rojeni vodje, ki svoje odločitve odločeno zagovarjajo. To so ljudje, s poudarjeno seksualno energijo in so sposobni izjemnih dosežkov, so ustvarjalni in predvsem jim ne manjka poguma, da se podajo vsakršnim izzivom naproti. V svoji nerazviti obliki znajo biti nevoščljivi in napadalni, s tem lahko uničujejo sebe ali druge. V svoji razviti obliki, so odlični prijatelji, sodelavci, kolegi in potegnejo naprej tedaj, ko vsi drugi obupajo. V svojem zanosu, iz neznanih izvorov črpajo neomejene količine energije. Skozi svoje življenje, vselej prinesejo spremembe, bodisi v družini ali družbi.

V februarju vas vabimo na najmočnejšo izkustveno delavnico, kako manifestirati ljubezen v svoje življenje. Tu nam bodo pomagali delfini, kiti, najmočnejše točke na Zemlji...in me tri <3

http://manifestacija.com/hawaii/

Torek, 16.10. Prvi Lunin krajec. Ob 20.uri
Luna v kozorogu je v konjunkciji s Plutonom in v sekstilu z Jupitrom. Dan prvega Luninega krajca je vedno dinamičen, kajti Luna doseže kvadrat na Sonce, ter nas vzpodbudi, ter nam da podporo v dokončevanju projektov. Kar koli bomo ta dan delali, bo potekalo v redu, saj je dobri planet Jupiter, v podporo. Dan bo nekoliko bolj stresen, predvsem zaradi tega, ker boste mogli delati na več stvareh hkrati.

Sreda, 17.10.
Rastoča Luna bo v vodnarju, v apogeju, v kvadratnem aspektu z Uranom, kar bo prineslo veliko informacij, ter povzročalo spremembe načrtov, vendar bodo stvari kljub temu dobro potekale, kajti Luna ne bo imela močnega vpliva. Priporočam, da se usklajujete in da ste pripravljeni prilagajati načrte. Ne bo še bistvenih vremenskih sprememb.

Četrtek, 18.10.
Luna v vodnarju bo v kvadratnem aspektu, z Merkurjem in v konjunkciji z Marsom. Veselje ob prihajajočih obiskih se bo stopnjevalo, dobro delujoči planeti bodo dajali dovolj telesne energije in veselja, za druženje, nekaj novega se obeta, nove priložnosti, naj vas le opozorim, da se v času retrogradne Venere, ne sklepa sodelovanja, z ljudmi, ki ste jih šele sedaj spoznali, ampak se bolj vračate k nečemu, kar ste že dlje časa načrtovali. Pozitivna energija vam bo dajala pravšnjo podporo.

Petek, 19.10.
Rastoč Luna je še danes v vodnarju, v trigonu s Soncem in v kvadratu z Jupitrom, kar pomeni potovanje ali urejanje uradnih zadev. Tudi danes bo Merkur izjemno dejaven, kar bo prinašalo veliko komunikacije, obetajo se neke novosti, ki jih je potrebno ob pravem trenutku zagrabiti. Današnje vizije bodo prave, Merkur bo v trigonu z Merkurjem, izogibajte se impulzivnosti, saj bo Merkur dosegel tudi kvadratni aspekt z Marsom. Skratka, Zanimiv dan.

Sobota, 20.10.
Rastoča Luna je vstopila v ribi, danes bo v trigonu z retrogradno Venero. Zaradi retrogradne Venere dan ni primeren za zapravljanje, čeprav bodo razprodaje mamljive, vam znajo kupljene stvari obtičati v omari. Tudi današnji dan bo v znamenju druženja, predvsem se boste ukvarjali s stvarmi, ki ste jih že začeli pred nekaj meseci. Dan je zelo primeren za obnavljanje čustvenih povezav.

Nedelja, 21.10.
Luna v ribah bo v sekstilu s Plutonom, dan zna biti moker, na našem področju, v vsakem primeru pa bo lenoben, kakor se za nedeljo tudi spodobi. Marsikatera odločitve, ki ste jih sprejeli v zadnjih mesecih, se vam bodo danes pokazale v pravi luči. Čas sprememb je tu in vsakdo jih bo na svoj način vnašal v vsakodnevno življenje. Luna še vedno raste in nam do Ščipa 24.10. , prinaša vedno več energije.

Ponedeljek, 22.10.
Luna bo ob 9. uri vstopila v energičnega ovna, približevala se bo Ščipu. Zato bo že danes precej nemirna energija v zraku. Energija raste, veliko dela vas še čaka, Luna bo v kvadratu s Saturnom, urejati boste morali te neprijetne administrativne zadeve, a hkrati naj vam povem, da postavljate temelje za nekaj novega. Podajmo se torej veselo, novim izzivom naproti, Merkur bo zvečer v sekstilu z Plutonom, dan bo primeren tudi za čiščenje in urejanje.

Torek, 23.10. Sonce vstopi v škorpijona, ob 13.22. uri
Z vstopom Sonca, v znamenje škorpijona, se bodo energije začele spreminjati, ta vstop bomo občutili kot prehod iz starega, v nekaj, kar se začenja ustvarjati na novo, veliko več energije bomo imeli in odločenosti, da uresničimo zadane cilje. Luna v ovnu bo v sekstilu z Marsom, dajala nam bo jasnost razmišljanja, nove ideje, z retrogradno Venero se bomo vračali in čistili pretekle čustvene pripetljaje ali odnose. Sonce se približuje opoziciji z Uranom, noč pred Ščipom, kar opisuje težke družbene dogodke in vremenske ne prilike.

Sreda, 24.10. Ščip, ob 18.45. uri
Luna v biku bo danes v konjunkciji z Uranom in v opoziciji s Soncem, Sonce bo ves dan v opoziciji z Uranom. Uran predstavlja transformacijo, zaključek nekega obdobja in začetek novega. Prinese lahko nove, sveže ideje in zdravljenje, toda, kot sem omenila, bodo vse do mlaja prevladovali težji družbeni dogodki, kot so napetosti, protesti in podobno. Na osebni ravni boste danes dobili priložnost, da se opravičite za neke svoje napake iz preteklosti in poglobite svoj odnos, če vam bo seveda ob teh težkih aspektih to uspelo. Čas je primeren za spremembe.

Četrtek, 25.10.
Luna v biku bo v sekstilu z Neptunom, dan po močnem Ščipu se bodo energije začele umirjati, vsaj na osebni ravni. Aspekti prinašajo velike priložnosti, na področju komunikacije in predstavitev svojih zamisli, veliko ustvarjalne energije bo v zraku, intuicija bo močno vzpodbujena, kar velja tudi za ves mesec škorpijona. Dobro izkoristite energije dneva, plavajte s pozitivnim tokom in lahko boste razrešili ali uresničili mnoge stvari, ki jih že dlje časa nameravate.

Petek, 26.10.
Luna v biku bo do 11. ure v opoziciji z Merkurjem, aspekt pokaže na blokade, oziroma na vse točke, kjer so možni zapleti, veliko dela vas čaka, mnoge stvari se boste morali na novo pogovoriti, bodisi spremeniti načrte ali jih prilagoditi novim razmeram. Retrogradna Venera bo danes dosegla Sonce, v konjunkciji, aspektu rečemo Kazimi, kar pomeni, da Venera zasveti z dvojno močjo. Prineslo nam bo učinkovito spoznanje in razjasnitev vseh stvari, ki nas begajo v našem čustvenem življenju. Šele, ko jih ozavestimo, jih lahko popravimo.


  • oktober 16 2018 @ 09:47 CEST
  • Ogledov
    4,282

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si