Zvezdne novice 10.3. do 16.3.

Pred nami je teden padajoče Lune, od zadnjega Luninega krajca, pa do mlaja, ki bo 17.3. Čudovit teden bo, predvsem na področju dela. Naj vas spomnim, da je le še nekaj dni do pomladnega enakonočja, 20.3., ki mu bo kmalu zatem sledil Merkur, 23.3. z retrogradnim ciklusom, zato pohitite in se pripravite, da boste v času rastoče Lune začeli z novostmi, saj vam bo drugače retrogradni Merkur prekrižal načrte in boste zamudili pomembne impulze rasti. Teden vam prinaša čudovite aspekte, dobre energije, ki vam bodo pomagale pri rasti in sodelovanju. Prav v prihajajočih dnevih, vse do mlaja bomo imeli aspekte, ki nas bodo skozi razne življenjske situacije učili sodelovanja, medsebojne podpore in ekipnega dela. Trigoni so aspekti, ki nas povezujejo in omogočajo, da stvari nastajajo na podlagi združevanja izkušenj, modrosti in znanja.
Včeraj je bil zadnji Lunin krajec, jutri bo Merkur v kvadratu s Saturnom, dinamično vreme bo, ker bo tudi Mars v trigonu z Uranom. Energija v zraku bo razburljiva, priporočam vam, da se res posvetite svojim ljudem in ustvarjate prijetno vzdušje, ker bo iz tega lahko veliko nastalo. V torek se bo nadaljevalo dinamično vreme, Venera bo v kvadratu s Saturnom, prestrašeni boste in nastrojeni, zato spet svetujem, da sodelujete, ker prihaja Sonce v trigon z Jupitrom. Bolj gremo proti mlaju, bolj bomo utrujeni, vendar vseeno se bodo vse stvari zelo dobro povezovale med seboj in prihodnost nam bo videti čedalje bolj prijazna.

Sobota, 10.3.
Luna bo okoli 11. ure vstopila v kozoroga, kjer bo v kvadratu z Venero, prej bo v praznem teku. Aspekt kvadrata z Venero se dobo pokaže v potrebi po pospravljanju in čiščenju. Energija je tudi primerna za gibanje v naravi. Naredite si lep dan, kajti zimsko obdobje se počasi poslavlja.

Nedelja, 11.3.
Danes bo Merkur v kvadratu s Saturnom, Mars pa v trigonu z Uranom. Čiščenje in zračenje prostorov se bo nadaljevalo, dela kar ne bo konec. Po drugi strani je še nekaj bolj pomembnega, ker bo zapihal svež veter, poln kisika, vam bo gibanje po svežem zraku prineslo še več koristi, od pospravljanja.

Ponedeljek, 12.3.
Luna bo v kozorogu, dopoldan v sekstilu z Jupitrom in popoldan v kvadratu z Uranom. Današnjo energijo izkoristite, saj je naklonjena za vse vrste dela in druženja, imate veliko podporo Jupitra, v tem, da izrazite svoje talente in greste preko svojih lastnih omejitev. Kvadrat z Uranom bo dajal več dinamične energije, aspekt vas uči, kdaj je potrebno odnehati in se sprostiti. Zvečer bo Luna vstopila v vodnarja.

Torek, 13.3.
Luna bo v vodnarju, v lepem aspektu z Venero, Venera pa bo v kvadratu s Saturnom. Bodite to kar ste, cenite svoje barve, cenite svojo različnost, drugačnost, izražajte se in bodite to, kar si želite biti. Vaše želje bodo na tak ali drugačen način trčile ob neodobravanje, toda pomembno je, da se zavedate, da bo vaš trenutek vseeno prišel. Popoldan ali zvečer bo Sonce v trigonu z Jupitrom in boste lahko preživeli čudoviti čas v družbi z nekom, ki mu res zaupate.

Sreda, 14.3.
Luna v vodnarju bo v kvadratu z Jupitrom. Luna je tik pred mlajem, sicer bomo še vedno izpolnjeni z optimizmom, vendar nas bo kvadratni aspekt Lune opomnil, da danes ne bomo imeli sreče, priporočam, da umirite svoj tempo, Jupiter bo s svojo retrgoradno potjo na to opozarjal vso pomlad, že danes boste to lahko spoznali.

Četrtek, 15.3.
Luna v vodnarju bo zgodaj zjutraj naredila sekstil z Marsom, zjutraj bomo imeli nekoliko več volje, da storimo tisto, kar smo se namenili. Vendar nam bo verjetno vreme prekrižalo načrte, Luna bo vstopila v ribi, lahko da bo odpadla neka prireditev ali dogovor, skratka dan ne bo potekal po pričakovanjih. Spremeniti boste morali načrte.

Petek, 16.3.
Luna v ribah bo v konjunkciji z Neptunom. Zanimiva energija bo, poudarjala bo moč naše intuicije, krepila bo samozavest, bolj družabni bomo, zanimiv dan in zanimiv večer, za prijetno druženje. Luno v konjunkciji z Neptunom spremlja navdih, aspekt odpira globine naših čustev. Noč pred mlajem, z Luno v ribah, je kot nalašč za gledanje dobrega filma.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zvezdnenovice10.3.do16.3.