Zvezdne novice 10.2. do 16.2.

Mlaj bo 15.2, na 27. stopinji vodnarja. Luna bo v času mlaja v apogeju, v največji oddaljenosti od Zemlje, zato bo njen vpliv nekoliko manjši. V času padajoče Lune imamo še dva kvadratna aspekta, med Soncem in Jupitrom, ter Merkurjem in Jupitrom, v času padajoče Lune ni dobro delati večjih finančnih ali poslovnih potez. Nahajamo se v vodnarjevem mesecu in zato bodo dnevi okoli mlaja idealni za poglabljanje vase, dinamične energije, ki bodo v dneh pred mlajem, nam bodo vzpodbudile veliko novih razmišljanj, odpirale nam bodo zanimiv pogled na stvari, videli jih bomo iz drugačnega zornega kota. Kljub temu, da mlaj ne bo imel močnejšega vpliva, je obdobje idealno, da se ukoreninimo na nov način in začnemo z novo smerjo. Energija se bo neprestano gradila in sestavljala, prav do Ščipa, ki nam bo dal nov zagon. Vsi koraki, ki jih delamo, se bodo v obdobju rastoče Lune, med seboj sestavljali v nekakšno celovitost. Konec koncev vstopamo v zadnje znamenje zodiaka, ribe, ki predstavljajo zlitje vseh energij v eno. Spremebo bomo čutili že jutri, ko bo Venera vstopila v znamenje rib. Aplikativni aspekt Marsa v kvadratu z Neptunom, bo deloval že ob mlaju in se po mlaju tudi krepil. To je aspekt, ki slabi imunski sistem in krepi nagnjenost k virozam. Aspekt po drugi strani prinaša dobre ideje in vizije, glede prihodnosti in vodi k dogovorom in ostalim aktivnostim, ki so povezane z ustvarjanjem prihodnjih projektov.
Za krepitev imunskega sistema vam svetujem, da se od mlaja, do prvega krajca, vsako jutro sprehodite bosi po snegu ali mrzli travi, v trajanju do 1 minute.

Sobota, 10.2.
Luna v strelcu bo v sekstilu s Soncem in v trigonu z Uranom, vsestransko lep in zanimiv dan bo. Uran bo močno energijsko prisoten in bo prinašal nekaj svežega in novega, morda boste spremenili svoje mnenje o nekom ali boste v odnosu pri neki situaciji ravnali drugače, pozitivno in odprto.

Nedelja, 11.2.
Danes sta Sonce in Jupiter v kvadratu, zelo dober dan bo za druženje ali za izlete, za vse, ki ste vajeni veliko delati, vam bo današnji dan postregel s široko paleto različnih možnosti užitka ter počitka. Aspekti govorijo o tem, da se morate naučiti uživati življenje in se radostiti drobnih stvari.
Danes bo tudi Venera vstopila v znamenje rib, kjer se dobro počuti in zacveti v ljubezni.

Ponedeljek, 12.2.
Luna v kozorogu bo v konjunkciji s Plutonom. Osredotočenost nam bo danes dobro šla od rok, žal bomo imeli občutek prisile, nekaj nas bo časovno preganjalo ali stiskalo, počutili se bomo nemočne, vendar, če se bomo uspeli osredotočiti na naloge, ki nas čakajo, bomo vse uspešno opravili.

Torek, 13.2.
Luna bo v praznem teku do 16. ure, ko bo vstopila v vodnarja. Merkur bo v kvadratu z Jupitrom, ta aspekt bomo čutili ves dan. To so dinamične in stresne energije, pomenijo dogovarjanje in urejanje pravnih zadev. Poleg tega, lahko pomenijo nakupovanje, ki ga za ta dan odsvetujem, saj ne bi porodilo želenih sadov.

Sreda, 14.2.
Luna bo v vodnarju in Sonce v sekstilu z Uranom. Dan pred mlajem bo zelo lep, prinašal bo zanimiva srečanja. Naj pozitivna energija neba dobro vpliva na vas, vam daje zadovoljstvo in notranji nasmeh, kajti vodnarjeve energije, se aktivirajo z nasmehom in dobro voljo.

Četrtek, 15.2. Mlaj, ob 22.05
Luna v vodnarju bo zvečer dosegla Sonce, na 27. stopinji vodnarja bo mlaj. Ob mlaju bosta Luna in Merkur v sekstilu z Uranom in Luna v konjunkciji z Merkurjem. Enkratna in neponovljiva energija bo, bodite odprti na vse novo, kar prinaša vesolje za vas. Zanimiv in pomemben dan bo, vse kar se boste dogovorili, bo ustvarilo dober temelj za prihodnost.

Petek, 16.2.
Dan po mlaju z lepim aspektom, Venere v sekstilu s Saturnom. Luna bo v ribah, aspekti so še naprej ugodni in vam dajejo podporo. Danes bodo stvari postale konkretne, vaše ideje bodo dobile časovni okvir, Luna bo v sekstilu s Saturnom in v konjunkciji z Venero. Vse poti so odprte, še najbolj pa so odprta vrata v svet ljubezni.
 


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zvezdnenovice10.2.do16.2.