l

Zvezdne novice, 10. -16.2.2012

Vodnarjeva Luna, nam bo v celotnem svojem obdobju, od mlaja do mlaja, ponazorila prevladujoče energije prihodnosti, proti kateri plujemo. Le te se dotikajo dveh področij, na globalni ravni, na katere nimamo nikakršnega vpliva, to sta: ekonomija in klima. Smernice nam povedo, da se na prihodnost ne moremo zanesti, nanjo se lahko pripravljamo, vendar spremeniti je ne moremo. Spremenimo lahko svoje življenje, da se uspešno prilagajamo novim pogojem preživetja, v več pomenih besede. Astrološko gledano so, kriza civilizacije, tresenje tal in vremenski ekstremi, povezani, saj vse prikazujejo enaki pokazatelji. Vstopili smo v vodnarjevo dobo, pripravljeni ali ne, tu smo pred neznansko globokim prepadom in vsak trenutek bomo zgrmeli vanj. Pri vsem tem nam ni niti najmanj jasno, če bomo padec preživeli in kaj nas potem takem čaka? Vendar nekaj velja, kot pribito: ostra in hladna zima prinese toliko lepšo pomlad… in menda naj bi to veljalo tudi za družbene krize. Vsekakor si vsi želimo razcveta in lepih trenutkov, toda, če jih želimo doživeti, jih bomo morali znati ustvarjati…

V tem tednu bo sledilo nekaj močnih aspektov z Uranom, ter Plutonom, ki nam bosta spet pokazala na močne in globalne družbene pretrese. Na osebni ravni bo sicer bolj malo dogajanja, a vendarle vas bo Uran lahko presenetil na področju ljubezni, ustvarjanja, komunikacije, vsak korak v tem tednu je lahko pomemben in trajen. Mraz bo začel polagoma popuščati, ko se bomo približevali mlaju, saj bo vodnarjev impulz oslabel. Toda prav ta veliki spev zime na stari celini nam je pokazal brezpogojno nepopustljivost vodnarja, katerega namen je spremeniti stare vzorce, razpustiti forme, jih preobraziti v nekaj novega. Vodnar bo to na hitro, morda v nekaj letih, naredil s takšno silovitostjo, kot je bila silovita letošnja zima.

Petek, 10.2.

Danes ponoči je Venera dosegla konjunkcijo z Uranom, aspekt bomo čutili še ves dan. Lahko se vam zgodi, da vas v ljubezni nekaj pozitivno preseneti, rodila se bo sprememba. Po svetu bomo spremljali spet rekordne vremenske pojave. Danes zvečer je zelo napeta energija, pomembno je, da počnete tisto, kar najraje delate, kar vas zabava in sprosti. Lahko prikličete tudi slabo razpoloženje, ki prikliče slabe energije. V okolje poskušajte širiti pozitivne čustva, brez jeze in nestrpnosti.
Sobota, 11.2.
Luna v tehtnici, bo ponoči v opoziciji z Uranom in Venero, burna noč bo v globalnem smislu. V dopoldanskem času bo Luna v kvadratu s Plutonom, na bližnjem vzhodu bo vrelo, še bo mraz in v primerjavi z mogočnimi silami narave, se lahko mi počutimo brezmejno majhne in nepomembne.
Nedelja, 12.2.
Luna v tehtnici bo v trigonu s Soncem in Merkurjem, zvečer se jo bomo lahko opazovali v konjunkciji z veličastnim Saturnom. Lažje bomo zadihali, napetosti bodo popustile, v Sloveniji bo komunikacija stekla lažje, brez teže, le zvečer bo Saturn spet hladil ozračje in poskrbel, da ne bi preveč uživali optimizma.
Ponedeljek, 13.2.
Luna v škorpijonu bo v sekstilu s Plutonom, Merkur v trigonu s Saturnom. Primeren dan bo za premagovanje težko premostljivih ovir ali za pogovor s katerim lahko natančno pojasnimo svoje stališče.
Torek, 14.2. Zadnji krajec ob 18.05
Pri tako intenzivnem dogajanju si je težko ustvarjati pravo sliko, a vendarle je dober korak, da se poglobimo vase in opazujemo. Merkur bo vstopil v ribi, kjer se bo srečal v konjunkciji z Neptunom, kar lahko pomeni tudi onesnaženje morja…
Sreda, 15.2.
Luna vstopi v strelca, Venera bo v kvadratu na Plutona. Aspekt deluje globalno in nam zastavi temeljno vprašanje, kaj sploh so človekove pravice in kaj je svoboda? Razmere na bližnjem vzhodu se bodo zaostrile. Čustveno bo napet dan.
Četrtek, 16.2.
Luna bo dopoldan v kvadratu z Marsom, Merkur bo v sekstilu z Jupitrom. Dopoldan bo energija še nekoliko napeta, popoldan se bo sprostila, vodnarjev vpliv bo polagoma popuščal.
Petek,17.2.
Luna bo vstopila v kozoroga, kjer se sreča v kvadratu na Urana, v trigonu na Jupitra in sekstilu na Merkurja. Dinamičen dan bo, z veliko delavne energije in uspeha v dogovarjanju in urejanju uradnih zadev. Predvsem gre za zaključevanje. Spet nas čaka mrzel dan.


  • februar 10 2012 @ 11:02 CET
  • Ogledov
    3,346

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si