Ženski nakamal

Nakamal je magično srečanje, ritual zdravljenja odnosov, čiščenja fizičnega in čustvenega telesa. Nakamal poteka ob ritualnem zdravilnem krogu, ki izhaja iz ženskih totemov po 12.000 letni tradiciji. Ženske se v zdravilnem krogu s pogovorom in astrološkim poglabljanjem vase druga drugi odpiramo, odkrivamo svojo dušo, zdravimo svoje telo, pridobivamo znanja o tantri, ljubezni, vilinski magiji, ter se skozi trans ples osvobajamo stresa. Sestavni del nakamala so tudi magični pripravki iz rastlin, s pomočjo katerih spoznavamo čudežni svet narave in se učimo iz njega.

Nakamalke v sebi prebujamo svojo intuitivno in magično obličje, se učimo čarovništva, da lahko postanemo bolj ženstvene in ljubeče. Da se lažje s svojim naravnimi sposobnostmi uveljavljamo v svetu in rešujemo vsakodnevne probleme.
Ženski nakamal je samo za ženske in vsebuje ženske toteme in uči vzpostavljanja zdravega čustvenega odnosa do moškega. Redne Nakamalke se imenujemo tudi pleme Boginj. Ceremonije spremljam s Šamanskim bobnanjem, gonganjem, šamanski petjem…
 
 


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/zenskinakamal