l

Vesak

Za nami je prav posebna polna Luna - Vesak, ki nosi poseben pomen, po aspektih tega Ščipa, ki je bil 29.5. vidimo, katere lastnosti, nam bodo v tem letu najbolj pomagale in katere škodovale.
Letošnji Vesak, pokaže, da je potrebno poiskati prave življenjske usmeriteve in krepiti notranji mir. Vibracija Zemlje se naglo dviguje. Najbolj k temu prispeva prav vstop Urana, v znamenje bika, le ta bo zahteval spremembe, v našem konkretnem življenju, kar pomeni, da bomo morali več časa posvečati duhovnemu in manj materialnemu življenju. Življenjske spremembe ali spremembe življenjskih navad, so neodložljive in to prav v globalnem smislu, kajti potrošništvo in prekomerna proizvodnja, povzroča preveč in prevelike obremenitve okolja, v prihodnjih sedmih letih, se bodo na tak ali drugačen način morale izpeljati spremembe, v najbolj konkretni obliki, sicer si bomo globalno izjemno otežili življenje. Naj omenim, da je v obdobju, ko je bil Uran v ovnu, prišlo v zavest, da smo ljudje odgovorni, za nagle klimatske spremembe. V času Urana v biku, pa bodo morale v naše vsakodnevno življenje priti zelo konkretne rešitve, bik je namreč konkretno znamenje, opredeljuje način življenja, ekonomijo, denar in težišče ekonomije, se bo moralo prenesti iz težke industrije, v znanost in mehke dejavnosti. V konkretnem življenju bo postajala ekologija vse bolj način življenja, vsak posameznik mora usmeriti napor, v okoljsko ne obremenjujoč način življenja. Zanimive razvojne osi za nova podjetja so uporaba reciklirane plastike, za vrsto izdelkov, ter nasploh, uporaba recikliranih materialov, za končne izdelke, za vsa področja bivanja. To se v karti Veska, 29. 5., vidi predvsem iz Uranovega vstopa v bika, medtem, ko je bil Merkur na 29.stopinji bika, na stopinji transformacije iz materialnega, v duhovno.

Sreda, 30.5.
Luna bo v praznem teku, stvari se večinoma ne bodo premaknile. Vseeno pa bo dan zelo komunikativen, Merkur je namreč vstopil danes v znamenje dvojčkov in zaradi tega, je odličen dan za komunikacijo s prijatelji, neobvezne pogovore in druženje, dan kar izkoristite, za druženje, kajti nič pomembnega se sicer ne bi moglo zgoditi.

Četrtek, 31.5.
Luna v kozorogu bo v trigonu z Uranom. Prihajajo dobre spremembe in presenetljive priložnosti, če dobite ponudbo za neko honorarno delo ali vabilo k sodelovanju, je dan primeren za to, da ponudbo zagrabite, saj vam zagotovo ne bo žal.

Petek, 1.6.
Luna v kozorogu in veliko dela, urejanja dokumentacij, dokončevanja projektov in podobno. Danes sta dva lepa aspekta, Venera trigon Jupiter, ki velja za najsrečnejši aspekt, ki prinaša obilico ljubezni, zato dan posvetite tistemu, kar najraje delate.


  • maj 30 2018 @ 07:50 CEST
  • Ogledov
    1,546

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si