l

Nakamal

Shamanski obred

Nakamal, zdravilni sveti obred Duhovno srečanje z naravo prinaša veliko več dimenzij, kot bi si mislili. Namreč mati Naravo sestavljajo fizična bitja, rastline, živali, kamni, reke, jezera, gore, morja, vendar to je le fizična raven, obstaja pa tudi subtilni nivo Narave, to je nivo, v katerem bivajo duhovna bitja, duhovi gora, rastlin, živali...

Obred Nakamala je šamansko potovanje, po duhovni genetiki, verigi prednikov. Na tem potovanju lahko ozavestimo in pozdravimo vzorce prednikov, ki se ponavljajo iz generacije v generacijo.

Poleg fizičnega telesa nas sestavlja tudi subtilni nivo in skozenj smo povezani s svojimi predniki in drugimi človeškimi bitji. To vse je narava. Ena je njena fizična manifestacija, drugo pa duhovna. Ravno ravnovesje v subtilnem svetu pomaga pri ohranjanju zdravja in negovanju medsebojnih odnosov. Življenje mora biti v ravnovesju, ker iz tega se rojeva zadovoljstvo in notranja sreča.

Obred Nakamala je starodaven šamanski obred, izhaja iz 5500 let stare tradicije, na njem se dogaja epi-genetsko zdravljenje, za sedem rodov nazaj in dobivamo spoznanja, kako živeti življenje, da bodo naša dejanja dobra, za sedem rodov naprej. Najpomembnejše je, da nam tega nihče ne govori, nikjer ne preberemo ampak spoznavamo sami v sebi, skozi osebno izkušnjo.

Če želite več informacij o Nakamalu, pošljite svoja vprašanja na meil: nakamal@astrogaia.net


  • junij 21 2016 @ 08:45 CEST
  • Ogledov
    1,858

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si