l

Osebno svetovanje in Channeling

NOVO: V času izolacije, vam nudim vpogled v osebno poslanstvo v Novi dobi, v živo preko skypa ali massengerja pogovor z mojstrom Koot Hoomijem, z mano in vami... Cena 150€ kot donacija ali z računom 150€ + ddv.

V osebnem svetovanju se dogovorimo za datum in uro konzultacije, običajno pogovor vodim preko Skypa, lahko tudi preko mobilnega telefona ali se dogovorimo za obisk v mojem astrološkem laboratoriju. Pogovor traja predvidoma eno uro, pri zahtevnejših problematikah ali obisku pri meni, lahko tudi več. Predvsem je obisk pri meni pogosto tudi celovita astroterapija, saj vam pomagam preiti določene miselne vzorce ali prepreke, katere pokaže astrološka analiza.

Potrebujem vaše natančne podatke, datum, kraj, uro rojstva in opis vašega sedanjega stanja, vaša vprašanja, teme, ki bi jih radi pregledali. Skratka stvari o sebi, kajti astrologija je pregled razvoja življenjskih usmeritev, skozi čas. Podatke potrebujem vsaj dva do tri dni pred konzultacijo, da predhodno opravim temeljito študijo vaše rojstne karte.

V pogovoru z vami pregledava, kje se odpirajo možnosti, za področja, ki vas zanimajo, prav tako se dotakneva področij, kjer so planeti slabše postavljeni, skratka gledava razvojne potenciale in možen razvoj glede službe, kariere, ljubezni, zdravja, odnosov in podobno. Ena od pomembnih značilnosti mojega pristopa do astrologije, je iskanje življenjskega poslanstva, kajti tedaj, ko živimo svoje življenjsko poslanstvo smo srečnejši in bolj izpolnjeni in tudi drugi dobivajo od nas najboljše, kar lahko damo.

Če želite naročiti osebni pregled vaše osebne karte in možnega razvoja, mi pišite na meil, da se dogovorimo. Konzultacijo preko Skypa se snema, po konzultaciji prejmete na meil tudi posnetek pogovora. Storitev se obračunava po enotni ceni na ceniku, v primeru razširjene storitve na družinske člane in kompleksnejši pregled, se za ceno predhodno uskladimo.

Kontakt: 041 733 372
skypename: barbia6

info@astrogaia.net


  • december 05 2016 @ 12:28 CET
  • Ogledov
    9,596

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si