l

Nakamal - Zdravljenje

Shamansko zdravljenje v Sveti Gaji

Je zdravljenje, ki izhaja iz Andskih tradicij. Temelji na komunikaciji s predniki, kateri sestavljajo našo genetsko bazo. Pri procesu zdravljenja, se poglobimo v razumevanje in spoznavanje prednikov. V obredu, ki poteka ponoči, s predniki ustvarimo komunikacijo, ter spoznamo njihove napake, življenje in jih ugledamo v drugačni luči, da spremenimo odnos, do njih. Velikokrat zdravimo tudi medsebojne odnose prednikov, saj nam je končni cilj naša presvetljena in ozdravljena genetika, skozi katero se lahko brezhibno izraža naša duša in nam ustvarja čisto in jasno pot. Dokler so v genetiki temni deli, le ti predstavljajo avtomatizme, ki nam upravljajo življenje in ob katere vedno znova trčimo. Temne genetike so kakor magija, prekletstvo ali uroki. Z osvetljeno genetiko se vsega tega ozdravimo, se povežemo s svojimi duhovnimi bitji, zasijemo v luči zdravja in življenjskega optimizma.

Zdravimo s pomočjo daritev, kadil in petja svetih pesmi, ki imajo globok pomen in so povezane s posameznimi energijami rastlin, katere v svetih pesmih udejanjijo svojo prisotnost in omogočijo zdravljenje. Ko so svete pesmi ali icarosi, povezani s spiritom rastlin, je njihov učinek mogočen, saj pokličejo duha rastlin - zaveznikov in ti pomagajo pri notranjem raziskovanju, odpiranju in dvigu vibracije.

Šamansko zdravljenje vam pomaga pri vašem najboljšem možnem razvoju. Prebujenje ali razsvetlenje pomeni svetlo genetiko, katera omogoči, da se udejanji vaša sreča. Vsi smo prišli na ta svet s svojo nalogo, katero le sami lahko prepoznamo. V Šamanskem zdravljenju se v svojem notranjem svetu, povežete prav s svojo nalogo, s svojo Dharmo. Svetla genetika predstavlja popolno zaščito pred negativnimi ljudmi in silami, uroki, ter prekletstvi.

Shamansko zdravljenje pozdravi tudi vaše odnose v osebnem življenju, kakor tudi v poslovnem. Harmonija znotraj se namreč udejanji prav tako navzven.

Shamansko zdravljenje izvajamo Alan, Gaia in Luka, v Sveti Gaji

Vaše povpraševanje pošljite na email: gaia@astrogaia.net - vam bomo v najkrajšem času odgovorili.
.


  • maj 22 2018 @ 09:39 CEST
  • Ogledov
    1,813

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si