l

Leto 2017

Leto 2017 bo leto ljubezni, humanosti in dviga kvalitete medsebojnih odnosov. Kdor bo pripravljen opustiti predsodke in stare vzorce obnašanja, se bo lahko povzpel na višji nivo. Leto bo tudi začelo prinašati pomen pristnega druženja, poudarjal bo vrednote, kot so prijateljstvo, ljubezen in povezanost. Novosti se bodo pokazale tudi na področju mode, ta bo veliko bolj sproščena, poudarjala bo erotiko, prevladovale bodo žive barve. Kot odsev slabe in temačne politike, bodo spet zaživela šestdeseta, poudarjala bodo medčloveško pomoč.

Predvsem ognjenim znamenjem, ovnu, levu in strelcem, bo Venera v prvi polovici leta na področju ljubezni odpirala nova obzorja, ker bo od 4.3.-15.4. retrogradna, boste lahko popravili in obnovili svoje odnose ali se podali v nove dežele.
Zemeljskim znamenjem, bik, devica in kozorog, bo leto prinašalo nove priložnosti, na področju dela in kariere, mnogi boste lahko krenili po samostojni poti. Za vas bosta boljši jesen in zima, ko Jupiter vstopi v škorpijona in Saturn v kozoroga.
Zračna znamenja, dvojčka, tehtnice in vodnarji, boste še vedno do oktobra, pod vplivom dobrohotnega Jupitra, vse poti vam bodo odprte, saj vam bo Jupiter pomagal v vseh stvareh, kamor boste usmerjali energijo.
Vodna znamenja, raki, škorpijoni in ribi, boste imeli veliko dela, toda prav tako, dovolj priložnosti, za uspehe na področju študija ali kariere. Najbolj srečen in odprt čas se bo začel od oktobra dalje in se razpotegnil v celotno leto 2018.


SLOVENIJA
Progresirana Luna v karti Slovenije, gre februarja v strelca, zato bo leto 2017 izjemno naklonjeno turizmu, kjer bo za vse dovolj priložnosti. Zelena država zdravega turizma. Povečale se bodo tudi tuje investicije, zviševalo se bo zaposlovanje. Standard se še ne bo bistveno spreminjal, obeta pa se nekoliko višja rast. Resno bi morali posodobiti administrativni sistem, poenostaviti vrsto postopkov in predvsem dohitevati razviti svet, na področju obnovljive in zelene energije.
V karti pomladanskega ingresa, za Slovenijo, se vidi uspeh in precejšne možnosti pozitivnih sprememb. Slovenija bi morala v letu 2017 manj ugajati, na mednarodnih prizoriščih, vlada bi morala preusmeriti svojo pozornost in postajati bolj dobrohotna do svojih državljanov. Po navodilih planetov, se mora dvigniti nivo človekovih pravic, se pravi človek, državljan mora postati bolj cenjen in spoštovan, kakor je sedaj. S tem v zvezi, mora strokovna javnost izgubiti svoj najmočnejši vpliv pri oblikovanju zakonov. S tem mislim na področje konoplje in vseh ostalih naravnih zdravil, ter življenjskega sloga nasploh. Luna v karti ingresa je v konjunkciji s Saturnom, kar kaže na pretirano omejevanje naroda. V poletnem ingresu, se vidi težavno dogovarjanje s Hrvaško, glede mejnega sporazuma. Pozitivno se bo izkazal nekakšen razvojni program, na področju kmetijstva in ravnanja z okoljem, ki bo pospeševal ekološko kmetijstvo na zavidljivi ravni in bo Slovenija polagoma dobivala možnosti za večjo samooskrbo. Slovenija bo postajala čedalje bolj prepoznavna v svetu, v oktobru prihaja tranzitni Saturn čez ascendent karte Slovenija, kar zagotovo prinaša izrazitejšo spremembo, na področju osebne svobode in državnih financ.

Na svetovni ravni se bomo začeli soočati z nepopravljivimi težavami, ki jih bo prinašalo segrevanje oceanov in ozračja. Najmočnejše države bodo postajale Kitajska, Indija in Rusija, medtem, ko se bodo ZDA v glavnem ukvarjale same s svojimi razprtijami in težavami, bo preostali svet počasi šel razvojno v nove smeri. Gospodarski razvoj bo imel svojo eksplozijo v novih tehnologijah in inovativnih rešitvah v zeleni tehnologiji, obnovljivih virih energije, novemu transportu, vesoljskih raziskavah...
Na osebni ravni bo osnovna skrb posvečena zdravju, trend bo veganstvo, bio - zdrav odnos do okolja in sožitja z naravo.

Kakšna je poslovna napoved za prihodnje leto?

Karta zimskega ingresa, opiše obdobje od 21.12.2016 – 21.3. 2017
Kakor kaže, bo zima finančno precej nestabilno obdobje, Jupiter in Uran sta v opoziciji, Saturn je v trigonu z Uranom in sekstilu z Jupitrom, kar prinaša precej negotovo in nestabilno obdobje, na finančnih trgih. Največje spremembe se bodo zgodile na področju vrednosti valut (Jupiter so valute), te bodo imele večja nihanja, svetovna banka bo uporabljala varovalke. Nepremičninski trgi (Saturn), se bodo vendarle začeli vzpostavljati na novih vrednostih, več kot očitno, na nižjih. Prav tako se bodo s pomočjo Saturna, mnoge stvari postavile na novo, tako, da že v marcu lahko pričakujemo izboljšanje razmer, predvsem bo rast na trgih novih tehnologij. V zimskem ingresu je Merkur retrograden, kar pomeni, da bomo nadaljevali z razvojem starih idej in nedokončanih projektov.

Pomladni ingres, 21.3. – 21.6. 2017
Karta pomladnega ingresa kaže, da bosta Luna in Saturn v konjunkciji v strelcu. Jupiter je retrograden, prihaja v opozicijo z Merkurjem. Pomlad bo izjemno kaotična, poskušali bomo ponavljati stvari, na star način, vendar ne bodo obrodile uspeha. Novega načina še ne bomo imeli razvitega. Zato je pomlad izjemno pomembna, za ustvarjanje novih poslovnih povezav, partnerstev, ter za vlaganja v razvoj. Sodobne tehnologije bodo doživljale renesanso, največ poudarka bo na zeleni energiji, sploh na področju Slovenije, Luna je v konjunkciji z Venero, v biku. V pomladanskem času bomo morali začeti z novimi metodami poslovanja in z ustvarjanjem zdravih poslovnih odnosov, Luna v 11. hiši je v trigonu s Plutonom.
Najboljše bodo varne naložbe v realni sektor.

Poletni ingres, 21.6.- 22.9. 2017

Junija se Jupiter obrne v direktno gibanje, v karti poletnega ingresa bodo energije precej razpršene, kar pomeni, da se odpira veliko novih priložnosti, na celoviti paleti poslovnih dejavnosti. Investicije bodo živahnejše, kakor v času pomladi, vse se bo dogajalo zelo hitro. Slovenija ima velike priložnosti, glede turizma, športnega, zdravil-niškega in ekološkega. Evropa bo napredovala v razvoju sodobne tehnologije.
Globalno se bodo finančni trgu umirili.

Jesenski ingres, 22.9. - 21.12. 2017
Nam še vedno poudarja, da so najboljše naložbe v realni sektor in trajnostno gospodarstvo. V porastu bosta tehnologija in zdravje, v Sloveniji sta Luna in Jupiter v 6. hiši, hiši zdravja. Jesen bo bolj konzervativno obdobje, kar se bo odražalo tudi v svetovni ekonomiji.


  • december 08 2016 @ 06:03 CET
  • Ogledov
    1,813

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si