l

December 2020

December je v več pogledih zelo poseben mesec letošnjega leta. Vsi planeti, razen Urana so direktni. Prvi december je takoj po Ščipu in delnemu Luninemu mrku, 14.12. bo popolni Sončev mrk in zato bo prvih 14 dni v decembru, v času padajoče Lune čas med dvema mrkoma.
V času med dvema mrkoma, od 31.11.- 14.12. je obdobje sprememb, manifestacije in intenzivnega dogajanja, uresničevanja na vseh področjih.
Sončev mrk, 14.12. bo v konjunkciji z Merkurjem, kar odpira eno zelo zavestno obdobje odprte, zavestne in odkrite komunikacije. Že sedaj lahko vidimo, da se ljudje pogovarjajo o energijah, manifestacijah, planetih- takšnih in drugačnih duhovnih znanjih. Od tega mrka naprej pa bo duhovna komunikacija postala del vsakdanjega življenja. Mrk bo prinesel okoljsko zavedanje, ljudje si bodo postavljali nove cilje, veliko bolj duhovne. V svetu se bo v času med dvema mrkoma poglabljala razlika med osveščenimi in duhovno odprtimi ljudmi in konservativnimi, ujetimi v svoje nezavedne vzorce in agresijo. Najbolj se bo mrk (ker je v konjunkciji z Merkurjem) odražal na finančnih trgih, sledi inflacija, ZDA pa bo vrela od nasprotij, tik pred državljansko vojno.

Zimski solsticij, 21.12. se bo dogodila pomembna konjunkcija Jupitra in Saturna, ki bosta prvikrat v konjunkciji, vodnarju. Po Sončnem mrku se s to konjunkcijo začenja popolnoma nov 20- letni ciklus, 400 letni in 2400 letni ciklus. Jupiter in Saturn sta v konjunkciji sicer vsakih 20 let. Zadnjih 200 let sta bila ob konjunkcijah v zemeljskem znamenju, kar označuje industrijsko dobo in materializem. Zdaj pa prvič naredita konjunkcijo v vodnarju in začneta popolnoma nov ciklus, po dolgem, dolgem času. Saj smo vendarle v vodnarjevi dobi, a ne?
Ta sprememba po eni strani prinaša sesutje starega sistema, služb, industrije, financ, vrednot...Po drugi strani hkrati rast novega sistema, novih vrednot in kot vemo, bodo v vodnarjevi dobi imeli rast vsi projekti, ki bodo sonaravni, trajnosti, to pomeni trajnostno gospodarjenje z viri, kmetijstvo, ki ne uničuje zemlje, zelena energija, konec fosilne dobe, napredek zelene znanosti in tehnologije. Brez oglična družba in družba, ki ne proizvaja nobenih odpadkov, v dobi, kjer človek začne ponovno sodelovati z naravo in hkrati z visoko tehnologijo, se odpirajo brezmejne priložnosti za vse.

V obdobju med mrki, so lahko pomembni koraki ali odločitve in sem vam na voljo za poslovna in osebna svetovanja.

Torek, 1.12.
Luna v dvojčkih bo v praznem teku, zato ne priporočam pomembnih zadev. Dan bo zelo komunikativen, vladala bo optimistična energija, saj bo danes Merkur vstopil v strelca, kjer bo potoval ves mesec.

Sreda, 2.12.
Luna bo vstopila v raka v sekstilu z Uranom bo prinašal nove ideje, vse poti so odprte, dan je dober za razmislek.

Četrtek, 3.12.
Luna v raku bo zjutraj v dobrem aspektu z Venero, kasneje bodo prevladovale bolj dinamične energije, Luna prihaja v kvadrat z Marsom. Z Luno v raku bomo čustveno občutljivejši.

Petek, 4.12.
Luna bo dopoldan v slabih aspektih, v opoziciji s Saturnom, dopoldan lahko naletite na blokade, ki bodo popoldan izzvenele. Popoldanski čas bo dober za sestanke, dogovore, Luna bo v trigonu z Merkurjem.

Sobota, 5.12.
Luna v levu bo v trigonu s Soncem. Astrološko nebo bo odprto, veliko idej se bo uresničilo. Luna v levu pa naravnost kliče k druženju in ustvarjalnosti.

Nedelja, 6.12.
Luna v praznem teku, čas za počitek in nabiranje novih moči.

Ponedeljek, 7.12.
Padajoča Luna v devici, bo vzpodbujala k pridnemu in marljivemu delu, Uran bo zjutraj prinašal dobre rešitve, dan bo v znamenju komunikacije, ki bo zelo intenzivna, Luna je v kvadratu z Merkurjem.

Torek, 8.12. Zadnji krajec, ob 1.37.uri
Dan zadnjega Luninega krajca, z Luno v devici bo primeren za pomembne korake in sestanke, zadnji krajec je vedno dinamičen in tokrat se bodo stvari lepo izpeljale.

Sreda, 9.12.
Luna bo vstopila v družabno tehtnico, a Sonce bo v kvadratu z Neptunom, kar nam lahko prinese nemoč ali razočaranje. Danes ni primeren čas za finančne zadeve.

Četrtek, 10.12.
Luna v tehtnici, bo do 9.30.ure v opoziciji z Marsom, do te ure bodo v zraku konfliktne energije, priporočena je previdnost v prometu. Venera in Pluton bosta v sekstilu, kar je lep aspekt, ponavadi pomeni, da se bodo vaše sanje manifestirale.

Petek, 11.12.
Luna bo vstopila v škorpijona, dan bo težek, opozicija z Uranom nam pove, da bomo določene stvari morali popraviti. Smo v obdobju med dvema mrkoma ostanite mirni in previdni, v svojih odločitvah in na cesti.

Sobota, 12.12.
Luna v škorpijonu bo v konjunkciji z Venero. Obeta se strasten, lep in harmoničen dan.

Nedelja, 13.12.
Luna bo vstopila v optimističnega strelca, Merkur bo v kvadratu z Neptunom, ne zanašajte se preveč na današnji dan, v glavnem se boste morali ukvarjati z dodatnim pojasnjevanjem, dan ni primeren za poslovanje. Dan pred sončevim mrkom je dobro čim manj delati in se posvetiti meditaciji in sproščanju.


Ponedeljek, 14.12. Mlaj v obliki Sončevega mrka, 17.17.uri
Mlaj bo na 23. stopinji strelca, v konjunkciji z Merkurjem. Mrk se dogodi v 6. hiši, v naših krajih (Slovenija), kar je neugodno za zdravstvo.
Ker je Sončev mrk, je zelo dobro, da ste osredotočeni, na tisto, kar zares želite manifestirati. Energija Sončevega mrka vas namreč vselej poveže z vašim poslanstvom.

Torek, 15.12.
Luna bo vstopila v kozoroga, disciplinirana in marljiva energija, dan bo poln močnih energij, Merkur bo v trigonu z Marsom in Venera v sekstilu s Saturnom, energija bo primerna za urejanje uradnih zadev, dan je primeren tudi za podpisovanje pogodb.


Sreda, 16.12.
Luna v kozorogu bo dopoldan v sekstilu z Neptunom, popoldan bo v kvadratu z Marsom, dinamične energije bodo, dobro je biti skoncentriran, veliko stvari boste morali urediti, Luna gre v konjunkcijo s Pluton, zelo mrzlo bo, tudi občutje bo nekoliko temačno, vzdržujte pozitivno energijo.

Četrtek, 17.12.
Luna v družabnem vodnarju, dan bo izpolnjen z naprednimi idejami, dopoldanski čas bo dober za načrtovanja in sestanke. Popoldan bo Luna v kvadratu z Uranom, nekaj boste morali spremeniti, prilagodite se.

Petek, 18.12.
Luna v vodnarju, bo v sesktilu z Marsom prinesla veliko energije, vse poti so odprte, danes je čas za pravo akcijo.

Sobota, 19.12.
V dopoldanskem času bo Luna še v lepih aspektih, za sodelovanje, dan bo optimističen, primerno za pogovore.

Nedelja, 20.12.
Luna v ribah in Merkur v srcu Sonca, kazimi, ter zimski solsticij, približujemo se tudi veliki konjunkciji, Jupitra in Saturna. Danes je zelo pomemben dan, Merkur kazimi prinese čisto zavest, zelo svetle energije, ob solsticiju in ob vstopu v popolnoma nov ciklus, ki ga odpirata Jupiter in Saturn. Kamor koli usmerite svojo pozornost, vam bo vse kristalno jasno. Dan porabite za vizije, odpirajo se nove poti.

Ponedeljek, 21.12. Zimski solsticij
Dan zimskega solsticija, v zraku bo zelo dobra energija, začetek novega ciklusa, dan je dober za meditacijo in razmislek, saj Luna potuje skozi ribi.

Torek, 22.12. Prvi krajec, 0.41
Luna v energičnem ovnu bo v trigonu z Venero. Lepe energije se bodo nadaljevale, energija raste, poslovno uspešna energija.

Sreda, 23.12.
Luna v ovnu bo v slabih, toda delavnih aspektih. Mars kvadrat Pluton, nakazujeta družbeno neugodne aspekte, ki pa so v skladu s pozitivnimi spremembami.

Četrtek, 24.12.
Po 12. uri bo Luna vstopila v bika, prej bo v praznem teku. Dan bo imel še delavno energijo, Luna kvadrat Jupiter in Saturn, prav primeren je, da rešite še kaj pomembnega.

Petek, 25.11.
Energija za praznike bo dobra, dan prinaša nove ideje lahko prihaja tudi dobra novica, saj bo Merkur v trigonu z Uranom.

Sobota, 26.12.
Dan praznika, tudi astrološko ni primeren za nič drugega, kot zdravo in dobro hrano, druženje in počitek.

Nedelja, 27.12.
Luna bo vstopila v dvojčke, komunikativen dan, z zelo svetlimi energijami, čuti se energija Sonca in Urana, v trigonu, dobre in napredne ideje bodo imele veliko podpore.

Ponedeljek, 28.12.
Luna v dvojčkih bo v kvadratu z Neptunom, določeni načrti se bodo spremenili in temu se boste morali prilagoditi.

Torek, 29.12.
Ob 12. uri bo Luna vstopila v raka, prej bo v praznem teku. Če imate še kakšne pomembne stvari, sestanke ali dogovore, jih opravite po 12. uri. Energija Lune še vedno raste, primerno je tudi za podpisovanje pogodb, tik pred zaključkom leta.

Sreda, 30.12. Ščip, ob 4.30. uri
Dinamične energije bodo, Venera bo v kvadratu z Neptun in Luna opozicija Merkur nakazuje, da bo virus še vedno prisoten, dinamični aspekti nakazujejo na težke družbene situacije, dan ni primeren za delo.

Četrtek, 31.12.
Tudi današnje energije niso lepe, dopoldan bo Luna v opoziciji s Plutonom in v kvadratu z Marsom, blokade bodo na vseh nivojih, zvečer bo Luna v opoziciji s Saturnom in Jupitrom, ne ustvarjajte konflikta, sprejmite situacijo tako, kot je.
Luna bo sicer v levu, spodbujala druženja, vendar se omejitve še kar vidijo, naredite si prijeten čas, v krogu svojih bližnjih.


  • december 16 2020 @ 05:32 CET
  • Ogledov
    120

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si