l

Zvezdne novice, zadnji Lunin krajec

Teden pred nami ne bo prizanašal z vremenom, Luna bo padajoči fazi in retrogradni Merkur kažeta na obdobje, ko bomo lahko urejali in popravljali stvari iz bližnje preteklosti. V tem tednu se bo namreč pokazalo, katere naše aktivnosti nujno potrebujejo spremembe in nakazale se bodo možnosti preobrazbe. Na novo se boste lotili določenih stvari, nekatere ste opustili in prav z vsakim trenutkom se boste lahko zavedali, da sami kreirate skoraj večino vsega življenjskega potovanja. Na družbeni ravni bo izjemno veliko dogajanja, predvsem bo težko ali skoraj nemogoče usklajevati popolnoma različne interese. To se bo odražalo na vseh ravneh, tako v ekonomiji,v globalni trgovini, v politiki, ter podjetništvu. Zelo preudarno boste morali pretehtati vsako akcijo in se skrbno odločati. Predvsem vam svetujem, da čim bolj umirjate svoj tempo, saj je to obdobje, ko se iluzorni projekti podajajo v območje realnosti in se visoko leteči cilji suvajo v prah in edino, kar je zares pomembno, sta notranji mir in občutenje ljubezni, v vsakem trenutku. Zato bodite realni in skromni s svojimi pričakovanji in živite lepo, umirjeno, enkratno in neponovljivo življenje. Mars je vstopil v znamenje škorpijona, kjer je njegov dom. V škorpijonu bo potoval še dva meseca in v tem času omogočal zdravljenje samozavesti, stvari bo dal na svoje mesto, pokazal bo realno sliko, kar v primeru večjih podjetij lahko pomeni stečaje, odpuščanje in podobno. V osebni sferi pa pomeni vračanje k sebi, povezovanje s svojo primarno energijo.

Nedelja, 10.12. Zadnji Lunin krajec
Padajoča Luna v devici bo dosegla zadnji Lunin krajec. Dan bo primeren za počitek in povsem neprimeren za komunikacijo v smislu razreševanja določenih napetosti ali pogovorov v smeri iskanja krivca in podobno. Konfliktne energije se namreč lahko stopnjujejo, a po drugi strani je objem tisti, ki vzpodbuja strast in veselje do življenja.

Ponedeljek, 11.12.
Današnji dan je v znamenju manifestacije, saj Luna pada in je v tehtnici, kar nam pomaga ustvarjati notranjo harmonijo. Energija bo prijetna, ustvarjali boste prijetno komunikacijo in zaradi retro Merkurja, urejali stvari za nazaj. Dan bo primeren za zgladitev določenih odnosov, retro Merkur vam bo pri tem stal ob strani.

Torek, 12.12.
Padajoča Luna bo še vedno v tehtnici, ustvarila bo sekstil z Venero, aspekt vam bo pomagal ustvarjati lepe odnose, podpiral bo nenasilno komunikacijo, sekstil prinaša tudi srečo, sploh v povezavi z Venero, v dopoldanskem času. Luna v kvadratu s Plutonom zna sprožit sneženje, ki bo trajalo ves teden. Zaradi retrogradnega Merkurja dan ni primeren za nakupe.

Sreda, 13.12.
Merkur bo danes v konjunkciji s Soncem, aspektu rečemo Kazimi, kar pomeni, da zasveti z dvojno močjo. Poudarek bo na komunikaciji, popravljanju in urejanju stvari za nazaj, prav v pomenu odnosov, odprtosti, odkritosti en do drugega, pa tudi iskrenosti. Aspekt vam lahko pomaga najti nek izgubljen predmet, prinese vam lahko odlično idejo, za popravek nekega vašega projekta.

Četrtek, 14.12.
Luna v škorpijonu bo v trigonu z Neptunom in v konjunkciji z Jupitrom. Dan je dober za poglabljanje vase in iskanje vizij, znali boste prepoznati prave energije, dan je tudi primeren za manjše nakupe. Energija je bolj primerna za urejanje doma, zaradi Neptuna in Jupitra pa tudi za druženje, zabavo in pogovore.

Petek, 15.12.
Retrogradni Merkur bo dosegel Venero, optimistični boste glede razvoja določenih dogodkov, prijateljstvo se bo pokazalo v najlepši luči, predvsem odličen dan je za obiskovanje in druženje. Naj vas vaše srce popelje v višave, ustvarjajte bližino in uživajte v lepih odnosih. Luna bo ves dan v praznem teku, dan je primeren za druženje.


  • december 10 2017 @ 04:56 CET
  • Ogledov
    2,075

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si