l

Zvezdne novice, rast Veskove Lune

Za nami je prvi krajec, Veskove Lune. Od današnjega dneva, do Ščipa, je pomemben vsak dan.Vsak dan, naj bo izpoljnjen s smehljajem in rastoča Luna, nas bo vse do Veska vodila, do nove priložnosti, za razvoj, delo in veselje.Včasih se je za notranji smehljaj prav posebno potrebno potruditi, kot tudi ta teden, saj prihaja Venera v opozicijo s Saturnom. Skratka proti koncu tedna bomo ugotovili, da le ni vse tako preprosto. Zato namesto velikih ciljev ali raznih dobrih idej, priporočam, da teden preživljate v miru, s čim manj napora ali delovanja, priporočam, da ne poskušate zagnano in optimistično ustvarjati vsega lepega, kar ste videli, saj bo na koncu tedna Saturn vse zaustavil. Zato je veliko boljše, da teden uživate, se imate maksimalno dobro, izkoristite vsak prosti trenutek, za počitek, kopanje, sprehode in zavestno ignorirajte vsakršno željo, po izboljšanju neke situacije. Namreč, približujemo se Veskovemu Ščipu in v tem tednu se energija zbira, da se začne šele po Ščipu pravilno udejanjati. Klima se bo nekoliko ustalila, tudi vroče ne bo tako, kot je bilo v aprilu, lepi dnevi bodo, predvsem se bo to poznalo pri vseh, ki se znate umiriti in uživati lepo energijo dneva, ter negovati zdrave medsebojne odnose. Ker je Venera vstopila v raka, je zelo primerno obdobje za druženje s svojimi otroki in družinsko življenje.
Sonce je 21.5. vstopilo v znamenje dvojčkov, Merkur,vladar dvojčkov bo imel ta teden lepo srečanje z Neptunom in slabo z Jupitrom. Ta dva aspekta poudarjata, da bodo lepe vizije in ideja doživele nezmožnost realizacije. Znamenje dvojčkov, odlikuje intenzivna komunikacija, sposobnost širokega razumevanja stvari in delovanja na več projektih hkrati. Dvojčki so povezovalci, običajno se dobro znajdejo v poklicih agentov, trgovcev, novinarjev, Merkur, njihov planet je izjemno pomemben, saj povezuje vse energije med sabo. Eno njegovo lice je ves čas obrnjeno proti Soncu, drugo, ostaja hladno obrnjeno proti vesolju. Zato so dvojčki dvojno znamenje in imajo zato dvojni odnos do stvari, kar ne pomeni, da niso iskreni, ampak so do vsega nevtralni. Odlikuje jih optimistična in lahkotna energija, stvari okoli njih se jih večinoma ne dotaknejo, zato so odlični terapevti in lahko vsem ostalim znamenjem zodiaka pokažejo, na kvaliteto sproščenega življenja, ter na to, da so vse stvari relativne in pomembne le toliko, kolikor pomena jim pripišemo sami.
V obdobju dvojčkov, bodo energije zelo čiste, torej ne glede na vse, boste lahko udejanjali svoje dolžnosti in zadolžitve, zelo čisto in jasno. Obdobje dvojčkov je kot naročeno za povezovanje in organizacijo, je prvi mesec, ki nas iz individualnega odpre v skupnost, v povezovanje in sodelovanje, čas je kot naročen, za druženje v profesionalnem smislu in v lahkotno druženje, kot ga lahko začutite v naravi, vse cvetice dišijo in vonji vas vabijo, bodite kot metulji, uživajte življenje in letajte iz cveta na cvet.
Torek, 22.5. Prvi Lunin krajec, ob 5.49. uri
Luna v devici je dovršila kvadrat s Soncem v dvojčkih. Danes zjutraj je bil prvi Lunin krajec. Luna bo v sekstilu z Venero in v trigonu s Saturnom, čudovit dan bo, sploh za vse, kar morate storiti, pazljivo in dobro organizirano. Energija dvojčkov bo vplivala tudi na družbeno dogajanje, le to bo lahkotneje, z veliko več možnosti pravilnih rešitev in preobratov, javnost bo pozitivneje razpoložena, konstruktivna energija dneva bo porodila lepe sadove.

Sreda, 23.5.
Rastoča Luna v devici nam bo pokazala na veliko možnosti izjemnih razvojnih potencialov, a hkrati tudi omejitev, ki jih bomo čutili na vsakem koraku, zato priporočam, da ne delujete, se vzdržite pomembnih korakov in z njimi raje počakajte na prihodnji teden. Merkur je danes v sekstilu z Neptunom in v opoziciji z Jupitrom, pijte zeliščne čaje, predvsem kopirava, melisa in bezeg, rastline ki poživljajo in očistijo kri.

Četrtek, 24.5.
Luna bo ob 9. uri vstopila v znamenje tehtnice, postali bomo še bolj družabni, z veliko energije, danes sta tudi Sonce in Mars v trigonu. Sledite svojemu srcu, počnite tisto, kar vas zares veseli, posvečanje, hobiju krepi duha in je pomembno za vaš duhovni razvoj, to ni zgolj nekaj, s čimer izpolnjujete svoj čas, ampak je področje, kjer oblikujete svojo duševnost in se polnite z energijo. Do 15. ure so tudi poslovne energije odprte, proti večeru bodo v zraku bolj dinamične in konfliktne energije, pojavi se lahko vrsta težav, ki se bo do sobote stopnjevala. Težko se bomo usklajevali, še posebej, če nas obkrožajo duhovno slabo razviti ljudje.

Petek, 25.5.
Luna v tehtnici bo v kvadratu s Plutonom, Merkur bo v trigonu z Merkurjem, Venera pa gre proti opoziciji s Saturnom. Danes se boste realno soočili, z nezmožnostjo sprememb, ki ste jih hoteli izpeljati, zato vam priporočam, da resnično doživljate vse stvari bolj sproščeno, da se izognete nepotrebnemu razočaranju, raje uživajte življenje, veliko komunicirajte in se zabavajte. Ne jemljite preveč resno situacije, v kateri ste se znašli, saj je to povsem nepotrebno. Skrbi zgolj krhajo zdravje in krajšajo življenje.

Sobota, 26.5.
Luna bo popoldan vstopila v škorpijona, kjer se bo srečala v opoziciji z Uranom in v kvadratu z Marsom. Venera bo ves dan v opoziciji s Saturnom. Temperature se bodo zaradi Saturnovega vpliva znižale, energija bo zelo primerna zato, da začnete določena področja svojega delovanja povezovati med seboj, odpirali se boste v organizaciji in novih poteh, vsakomur na svojem področju prihajale na pot nove priložnosti in izzivi, za prihodnost, na današnji dan se bo v zraku čutilo kaj pomeni Uranov vstop v bika. V duhovnem smislu bodo vse poti odprte, na materialni ravni pa se bo vse blokiralo. Ta dan ne poskušajte ničesar konkretnega delati, bodite v nedelovanju, kajti vsak vaš korak, se bo blokiral in končali boste na začetku. Energija ni primerna za nič drugega, kakor za delo na sebi.

Nedelja, 27.5.
Luna v škorpijonu bo v trigonu z Venero in v konjunkciji z Jupitrom. Energija se bo popravila, vse stvari, ki ste jih predelovali včerajšnji dan, vam bodo danes postale jasne. Dan je primeren za delo na sebi, meditacije, pogovore in druženja.


  • maj 23 2018 @ 08:47 CEST
  • Ogledov
    1,961

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si