l

Zvezdne novice, prvi Ščip v letu 2018

Leto se začenja s Ščipom v Perigeju, konec januarja sledi še en Ščip, modra Luna, ki bo ob enem popoln Lunin mrk, tudi v Perigeju.

Že prvi astrološki dogodki, v letu 2018 govorijo o tem, da bodo energije nove dobe v vsakomur vzpodbujale duhovni razvoj in drugačno pojmovanje sveta. Nocoj bo na polno zasijala prva sveta Luna, v letošnjem letu nas povezala z notranjim vodstvom, prepustite se vaši notranji intuiciji, ki vam bo osvetlila vaše prave korake, na vaši duhovni poti.

Ob Ščipu bo Luna bo na 11. stopinji raka, s Soncem v kozorogu, ki se mu hitro približuje Venera, torej streznitev in odgovorno vedenje, ter zadovoljnost v svojem življenju. Bodite to kar ste in bodite v tem tudi srečni, z energijo prvega Ščipa v letu 2018, s katerim se bomo lahko v popolnosti povezali s samim sabo in usmerili svojo energijo tja, kamor si želimo iti ali v tisto, kar si želimo narediti.Luna v raku je v svojem domu,kjer se dobro počuti in odpira vrata božanski intuiciji, tudi Saturn, modri učitelj je v kozorogu, v svojem domu in nas bo učil natančnosti, ter doslednosti, v naših konkretnih dejanjih. Stvari bomo postavljali počasi, z malimi koraki, toda zgradili bomo dobro osnovo, ki nam bo služila, kot temelj prihodnjih projektov. Bodite osredotočeni na prihodnost in se hkrati zavedajte, da jo z vsakim korakom tudi določate. Mars in Jupiter se nahajata okoli ascendeta, v času Ščipa, v naših krajih, torej v škorpijonu, kar samo pomeni da se trenutno pri nas in v sosednjih državah dogajajo pomembne zadeve, urejanja med medsebojnih- med državnih odnosov in pravnega reda. V to območje segajo poleg Slovenije tudi sosednje države, kjer se trenutno ustvarja in na novo utemeljuje pravni red in temelj spoštovanja človekovih pravic. Ta postavitev planetov ima pomembne družbene lastnosti, in bo povzročila pomembne dogodke. s katerim bomo lahko usmerili voljo tja, kamor si želimo ali v tisto, kar si želimo narediti.
V novem letu bomo veliko globlje vstopili v vodnarjevo ero, saj bo Uran vstopil v bika, kar pomeni, da bodo naše ideje v tem letu zaživele.

Ponedeljek, 1.1.
Prvi dan v letu, z Luno v raku v opoziciji s Saturnom, bo hladen, čustveno bomo preobčutljivi, saj bomo že čutili vpliv močne polne Lune. Dan ne bo primeren za nič drugega, kot počitek in dobro, ter zdravo hrano, da si obnovimo moči, po včerajšnji noči.
Torek, 2.1.
Danes je Ščip, s Soncem na 11.stopinji kozoroga in z Luno v raku, ki bo v trigonu z Marsom in Jupitrom. Sonce in Neptun se bosta srečala v sekstilu, aspekti Ščipa nas bodo do dodobra postavili na noge, nam vlili poguma in podarili energijo, ki jo potrebujemo. Ščip bo odprl vrata za pomembne korake v novem letu.

Sreda, 3.1.
Danes je Luna v levu in Venera v sekstilu z Neptunom. Še vedno bomo močno čutili vpliv polne Lune, pomembno je, da smo marljivi in dobro organizirani, Venera v lepem aspektu pa nas bo opomnila, da je življenje brez ljubezni prazno in hladno, zato negujmo lepe odnose v vsakem trenutku.
Četrtek, 4.1.
Luna v levu bo v kvadratu z Marsom in Jupitrom. V dopoldanskem času bodo bolj dinamičeni aspekti. Zazdelo se nam bo, da moramo nenadoma postoriti vse stvari hkrati, hiteli bomo in zato bomo lahko marsikaj pomembnega pozabili. Luna bo popoldan v trigonu z Merkurjem, lep in komunikativen večer bo, bodite pozorni, kaj se vam odpira.
Petek, 5.1.
Luna v marljivi devici, v trigonu s Saturnom, bo pomagala pri zbranem delu. Luna je v fazi udejanjanja, a predvsem ne pozabite, da je v novem letu najbolj pomembno ustvarjanje osebnega zadovoljstva in notranjega miru. Zvečer gre Luna proti opoziciji z Neptunom, energije so primerne le za počitek, branje knjige ali ogled filma.


  • januar 01 2018 @ 11:13 CET
  • Ogledov
    2,792

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si