l

Zvezdne novice, prvi Lunin krajec, v času kozoroga

Z zimskim solsticijem, pred nekaj dnevi, smo prestopili najnižjo točko in poslej se bomo v obdobju zime, postopoma obnovili in v miru negovali ideje in namere, za prihajajočo pomlad, ter rast v novem letu. Merkur je v zelo težavnem obdobju retrogradnosti, ki se je zgodila prav v obdobju zimskega solsticija odnesel veliko neproduktivnih povezav, v tem obdobju smo očistili precej balasta in opustili zadeve, ki nas bremenijo že dalj časa. Prav z Lunino rastjo in Merkurjevo direktno potjo, bodo začele rasti v nas tiste ideje, ki imajo dobre možnosti, da padejo na plodna tla in se dobro razvijejo.
V torek bo prvi Lunin krajec, končno bo zasijalo Sonce optimizma, dinamična energija bo, dinamična in vesela. Mars bo v trigonu z Neptunom, ustvarjal prijetno razpoloženje, preživljajte lepe, dragocene trenutke, razvajajte se in imejte se lepo. Proti koncu tedna bo energija z Luno rasla, počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. V petek zjutraj bo Luna v slabih aspektih, zato bodite pazljivi, predvsem ne širite svojega pretiranega optimizma v prometu.
Lunina rast bo ponesla nove in sveže energije, v pravilne smeri in bo imela v sebi potencial rasti. Zato priporočam vsem, ki delate na raznih projektih ali v poslih, da izkoristite ugodne dneve, od 27., pa do konca tedna, kajti astrološko nebo bo v podporo in združevanje, povezovali se boste lahko v nova, ter plodna sodelovanja. Vse, česar se boste lotili, bo imelo dober impulz rasti. Zato so ti dnevi, čeprav predpraznični primerni tudi za poslovne zadeve.
Dobro preživite čas, v katerem se bodo energije spet obrnile v rast in praznike preživite z ljudmi, ki jih imate zares radi.


Torek, 26.12. Prvi Lunin krajec
Luna vstopi v ovna in naredi kvadrat na Sonce v kozorogu. To obudi nov začetek, konkretne energije se začno odvijati v pravi smeri, zato je bilo toliko pomembno, da ste v prejšnjih dneh energijo zbirali in jo boste sedaj lahko na pravi način udejanjali. Skrivnost uspeha je v sposobnosti počitka, zato je v dneh slabih aspektov dobro počivati, da lahko v času dobrih, ustvarjate z vso razpoložljivo energijo.

Sreda, 27.12.
Luna v ovnu bo v kvadratu z Plutonom in v konjunkciji z Uranom. Nevaren dan bo, ne počnite nobenih nevarnih stvari, čeprav vas bodo le te najbolj vlekle, na cesti in pri športnih aktivnostih bodite previdni, če kar koli delate, delajte počasi in zbrano. Dan bo primeren za druženje in po 12. uri, zanimiv dan bo tudi v poslovnem smislu, ustvarjanje novih povezav in dobrih dogovorov.

Četrtek, 28.12.
Luna v biku bo v trigonu s Saturnom, Venero in s Soncem. Danes je astrološko nebo odprto, v popolni podpori, rastoča Luna navdihuje z impulzom rasti. Primerno je za podpisovanje pogodb, za nakupe, s katerimi ste čakali v času retrogradnega Merkurja, ter vsemi dobrimi projekti, ki so v zadnjem mesecu stali bolj ali manj na mrtvi točki.

Petek, 29.12.
Luna bo v biku, dopoldan v slabih aspektih, v opoziciji z Marsom in Jupitrom. Dopoldanski čas je neugoden, nesrečni dogodki, možna so tudi razočaranja. Izogibajte se pomembnim pogovorom v dopoldanskem času, popoldan se bo energija popravila in spet bomo imeli možnost za dobre dogodke, predvsem je popoldan spet dober za nova poznanstva in poslovna partnerstva.

Sobota, 30.12.
Luna v dvojčkih, bo odpirala živahno področje komunikacije, vas vabila k nakupovanju in druženju. Ponoči bo kvadrat z Neptunom, tako, da se vendarle izogibajte, da bi vas zaneslo v nezdrave oblike zabave. Drugače bo energija sorazmerno dobra in sproščena. Nočni aspekt kvadrata z Neptunom je lahko zelo zanimiv, saj lahko privabi na dan zanimive sanje, ki jih boste sanjali ponoči, povezane z odnosi in določenimi pomembnimi ljudmi.

Nedelja,31.12.
Luna bo do 13.30 ure v opoziciji z Merkurjem, zelo stresen aspekt za nakupovanje, nekaj vam bo prekrižalo načrte, za novoletno zabavo, zaradi tega ste lahko slabe volje ali pa se ujezite. Naposled bo popoldan lepša energija, zgodili se bodo pozitivni trenutki, na katere ste že dolgo časa čakali. Novoletni večer bo v lepih aspektih in marsikatera iskra ljubezni, se lahko prižge. Želim vam lepo praznovanje in sproščen, ter ljubeč vstop v novo koledarsko leto.


  • december 26 2017 @ 10:19 CET
  • Ogledov
    2,337

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si