l

Zvezdne novičke, pred mlajem

Zlata jesen letos prinaša v prvih treh tednih izjemno pozitivno energijo, s pomočjo katere lahko naredimo pomembnejši korak naprej, bodisi uspešno zaključimo neko obdobje, projekt ali stvar, ter ob tem obdržimo dovolj energije, da lahko z njo postorimo vse, kar je pomembnega. Vprašanje je seveda, koliko ste pripravljeni vložiti energije, ter koliko ste uredili stvari za nazaj, v obdobju retrogradnega Merkurja, ki se je zaključilo 22.9., takoj po jesenskem enakonočju. Do mlaja, ki bo v soboto, je še obdobje močne manifestacije, zato močno upam, da ste uredili stvari za nazaj, že pred Merkurjevim obratom. Če tega vendarle niste, vam bodo to omogočili aspekti, v tem tednu, od 1.10. smo v obdobju rastoče Lune, ter direktnega Merkurja, planeti so dobro postavljeni, prihajamo v obdobje pozitivnih energij. Svetujem vam, da se res potrudite, saj so ti dnevi dobri tudi zato, da se kaj dobrega izvede tudi na družbeni in ne zgolj na osebni ravni. Želim vam torej uspešne dneve in priporočam, da jih zares dobro izkoristite. Merkurjeva direktna pot bo omogočala nova spoznanja, ter vas opogumila, da storite korak v neznano in s tem razširite obzorja v svojem življenju, bodisi duhovnem ali materialnem. Vreme bo še vztrajalo, nekje okoli mlaja bodo spet prišle spremembe. Do mlaja, ki bo konec tedna, je obdobje močne manifestacije, zato močno upam, da ste uredili stvari za nazaj, že pred Merkurjevim obratom. Če tega vendarle niste, vam bodo to omogočili aspekti, v tem tednu. Z Lunino rastjo, se začenja neka nova energija, val višje vibracije, ki vas bo ponesel k pomembnim korakom v življenju in omogočil napredovanje v duhovnem pomenu. Pri tem mislim, predvsem na nenasilno komunikacijo v odnosih, ljubezen in ekologijo. Vsak dan morate izkoristiti za to, da iz svojega življenja izkoreninite navade in vzorce vedenja, ki so škodljivi za vas in za okolje in ne sodijo več v vibracije nove dobe.
Ne spreminjajte sveta zunaj sebe, ampak spreminjajte sebe znotraj sveta, kajti resnična rast se zgodi le skozi spremembo mišljenja in odnosa do živali, rastlin in soljudi.

Ta teden sem vam na voljo, za svetovanje.


Torek, 27.9.
Danes Mars vstopi v kozoroga. Na osebni ravni bo to prineslo nekoliko več zrelosti in odločenosti, na družbeni ravni bo prav tako več odločenosti in nekoliko bolj ostra retorika, v meddržavnih odnosih. Vreme bo nekoliko bolj hladno, trenutno naj bi bilo suho. Luna je do 11. dopoldan v harmoničnem aspektu z Uranom, kar je dobro za telefonske pogovore ali neke obveznosti, ki jih lahko zaradi blagodejnih vplivov dobro izpeljete. Po 11. ure je Luna v praznem teku, čas za zaključevanje. Ni primerno, da bi si odpirali kakšna nova dela, kajti Luna v praznem teku ne bo spremenila ničesar.
Sreda, 28.9.
Luna v devici v sekstilu z Venero in v opoziciji z Neptunom. Dan dober za rastline, nekoliko obremenilen za dihala, priporočam, da pojeste več C vitamina. Luna upada, nekaj opozicij, čez dan se boste soočali z izzivi, za katere boste vendarle našli rešitev, saj je Uran naklonjen k nenavadnim in nepredstavljivim rešitvam.
Četrtek, 29.9.
Luna v devici je v konjunkciji z Merkurjem, odličen dan je za komunikacijo, urejanje, pospravljanje, večjih dogodkov, po 12. uri ne gre pričakovati, ker je Luna v praznem teku. Popoldan je izjemno dober čas, za sprehode, meditacijo, užitek, ki ga preživite v naravi in v notranji tišini.
Petek, 30.9.
Luna okoli 10. ure vstopi v družabno tehtnico, sreča se v kvadratnem aspektu z Marsom. Se vedno dober dan za komunikacijo in fizično delo, zelo dinamičen dan bo, primeren za aktivne športe in rekreacijo, sprehode v naravo. Večer bo lep, Luna bo v konjunkciji z Jupitrom, pomeni če radi negujete ljubezenski odnos, je danes pravi čas, za razvajanje.


  • september 27 2016 @ 08:33 CEST
  • Ogledov
    2,398

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si