l

Zvezdne novice, pred delnim Luninim mrkom

Luna je v rastoči fazi, v sredo, bo prvi Lunin krajec. Ob rastoči Luni se poglabljamo v nove teme, razvijamo nove ideje, smo bolj družabni in aktivni. Če poenostavimo, se torej polnimo, ko Luna raste, nasprotno pa se ob padajoči Luni praznimo, saj ob padajoči Luni energija teče od nas v svet, ob rastoči Luni pa od zunaj k nam. Zato padajoča Luna stvari zaključuje, ob njej lahko čistimo organizem, z raznimi dietami, ob rastoči Luni pa obratno, uživajmo hrano, ki nam daje več energije, saj smo od mlaja, pa vse do Ščipa veliko bolj aktivni, ustvarjalni in družabni. Predvsem je pomembno obdobje od prvega krajca, pa vse do Ščipa, saj je tedaj najbolj intenziven in komunikativen teden. Prvi Lunin krajec je v sredo, 10.8., Ščip pa bo v obliki delnega Luninega mrka, 18.8. Najpomembnejšo vlogo bo v tem mesecu bo igral Mars, v svojem največjem odmiku, od ekliptike, ustvarja pogoje za nenavadne dogodivščine, ter sovpada z začetkom olimpijskih iger, v Braziliji. Mars OOB, je namreč vedno aktiviral izjemne športne uspehe ali rekorde, ter po drugi strani pripravljal neobičajne okoliščine določenih dogodkov. Družbeno povzroči takšen položaj Marsa precej škode in zmede, saj vzpodbuja pretirane reakcije in izbruhe nasilja. Ko je bil nazadnje Mars v tako močnem odmiku, od ekliptike, to je bilo leta 2003, je bila izredna suša in visoke temperature, kar ustreza tudi letošnjemu avgustu. Svetujem vam, da močan Marsov potencial uporabite v ustvarjalne namene, da usmerite energijo v ljubezen in strast, ter da dodatno moško energijo znate pravilno udejanjati, ter z njo počnete same lepe stvari. Poleg Marsa bo ta teden pomemben igralec tudi Uran, zelo veliko podporo bodo imeli novi izumi in tehnologije, humani projekti, splača se vam potruditi pri vašem ustvarjalnem delu, če preživljate dopust, študirajte, berite knjige, izpopolnjujte se in izobražujte. Planetarni vplivi so sicer dobri, čeprav je Marsov vpliv nevaren, sploh pri koleričnih, impulzivnih osebah, lahko te slabe lastnosti še potencira. Vreme bo sušno in vroče, prav zato nas znajo presenetiti močna vročinska neurja, ki so tudi simbol Marsa OOB. Čeprav jih ta teden še ne bo bistvenih sprememb, bomo zagotovo čutili nenadne nove izzive ali spremenjene okoliščine, ki se jim bomo morali prilagoditi.
Približujejo se jesenski mrki, pred nami je delni Lunin mrk, 18.8., 1.9. pa izjemno močan Sončev mrk, vsi vplivi bodo delovali precej stresno, v splošnem je precej neugodna družbena klima, prišli smo do obdobja, katerega smo v letnem horoskopu opisovali, kot najbolj neugodno obdobje, v letošnjem letu. Seveda to velja za družbeno ali mundano astrologijo, na osebni ravni lahko mirno preživite te dneve, potrudite se, da boste sposobni in zreli, da vas stres ne posrka v svoje vrtince.

V času med mrki vam bom na voljo za svetovanje, v zraku bodo tudi duhovne energije, zato morate slediti sebi, lahko se vam razodenejo pomembne stvari, z vašo življenjsko nalogo ali kariero. Zanimivo je, da se dan pred Sončevim mrkom Merkur obrne v retrogradno gibanje, ter se na svoji poti nazaj približa severnemu Luninemu sečišču. Sledite torej svojemu čutenju in resnici, nebo vam v času okoli mrkov lahko dobro pokaže vašo pot ali življenjsko nalogo, poslanstvo, če tako hočete, prav tako je energija primerna za druženje, predvsem je pomembno, da se znate sprostiti, saj se bodo skozi sproščene odnose in lahkotno energijo izoblikovale prave ideje in smernice, ki so pomembne za vaše delo in kariero.
Astro svetovanje v času mrkov, prijave na info@astrogaia.net


Sobota, 6.8.
Čez dan je Luna v devici v praznem teku, Merkur, vladar device pa v kvadratu s Saturnom. Kot vsako soboto tudi danes odsvetujem potovanja, prevladovali bodo stari miselni vzorci, mudilo se vam bo in zmanjkovalo vam bo časa. Dinamične in konfliktne energije bodo v zraku. Svetujem vam, da negujete notranji mir in z ljubeznijo premagate stresne energije, ki bodo ta dan vladale ozračju.
Nedelja, 7.8.
Luna v tehtnici, danes ne bo prinašala mirnih in družabnih energij, kot ponavadi, kajti Venera je v kvadratu z Marsom in Merkur v opoziciji s Neptunom. To je konflikt ideologij, aspekti vzpodbujajo nestrpnost, tudi na morju bodite previdni. Energija pa je zelo primerna za ples in strastno ljubezen.
Ponedeljek, 8.8.
Rastoča Luna v tehtnici bo vendarle nekoliko umirila energije, tudi več optimizma bo, čeprav ne bomo jasno videli prihodnjih korakov, je vseeno dobro, da se pogovarjamo o načrtih in tako naredimo prihodnost bolj jasno. Družbeno bo manj pritiskov, pozornost javnosti bo usmerjena k športnim dogodkom. Luna opozicija Uran prinaša nepredvidene zasuke, nekaj kar ste se namenili, ne bo šlo, spremeniti boste morali načrte. Priporočam, da se dani situaciji prilagodite in se ne razburjate, če stvari ne gredo tako, kot bi želeli.
Torek, 9.8.
Luna v strastnem škorpijonu, danes še potencira Marsov odklon, od normalnosti. To prinese vremenske ekstreme, športne uspehe, vendar tudi izbruhe nasilja, zato se izogibajte konfliktnim situacijam. Luna bo v sesktilu z Venero, dan namenite svojemu najdražjemu ali svoji najdražji, posvečajte se ljubezenskemu življenju.
Sreda, 10.8. Prvi Lunin krajec, ob 20.22. uri
Luna je v škorpijonu, močna dinamična energija bo vladala. Na osebni ravni jo bomo zlahka kontrolirali in usmerjali v različne aktivnosti, medtem, ko bo družbeno precej napeto in spremenljivo stanje.
Četrtek, 11.8.
Luna bo v praznem teku, Marsov vpliv bo močan, ne se prehitro odločati, raje tri krat premislite, saj so lahko prehitre odločitve tudi nespametne. Družbeno bo kljub Luni v praznem teku veliko negativnih vplivov, zvečer pa Luna vstopi v optimističnega strelca in bo energija veliko lažja.
Petek, 12.8.
Luna v strelcu v kvadratu z Venero in v konjunkciji s Saturnom. Zelo dinamičen dan nas čaka, če ste na dopustu bodite tudi previdni, če ste pač v službi, pa bodo stvari tekle hitro, se dobro udejanjale, vendar spet bodite pozorni, da ne naredite napak.


  • avgust 06 2016 @ 09:12 CEST
  • Ogledov
    3,215

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si