l

Zvezdne novice, pomladno enakonočje in retrogradni Merkur

Teden pred nami je pomemben na delovnem področju, saj je mlaj 17.3., povezal vse vaše pomembne kontakte in projekte, povezave z tujino ali za tujino. Vse, kar ste delali od zadnjega Merkurjevega retrogradnega ciklusa, pa do zdaj, se bo združilo v en-ost. Bodite osredotočeni in umirjeni, ter poskrbite, da je vaša energija pretočna, saj boste le tako vzdrževali pozitiven nivo misli in čustev, ki zagotavlja pravo stanje duha, da so vaši projekti uspešni. Takoj, po mlaju do 22.3., so dnevi v katerih morate izkazati vse svoje znanje in sposobnosti, z drugimi besedami dati morate vse od sebe, saj se bo 23.3. Merkur obrnil v navidezno retrogradno gibanje in s tem zaključil čas za novosti. Od 23.3. dalje, bomo tri tedne v obdobju urejanja stvari za nazaj, vračanja v pretekla obdobja, postavljali bomo stvari na svoje mesto. Natopil bo idealen čas za začetek pomladanskega pospravljanja, ki bo trajal prihodnje tri tedne. Poskrbite tudi za vse svoje prijatelje, znance in sorodnike, ustvarite prijetno energijo prijateljstva in skupne sreče, saj bomo 21.3. vstopili v pomladno enakonočje in po starodavnih izročilih, mora tedaj vladati energija vzajemne sreče, da lahko na pravi način zajadramo skozi rakov povratnik, v svetli del leta in se kakor roža odpremo navzven in zasijemo v vsej svoji luči.
Mlaj bo na 26. stopinji rib, v ribah se nahaja tudi Neptun, planet intuicije. Venera, planet ljubezni že prebuja naravo, bo v konjunkciji z Merkurjem v ovnu, tako da bo od mlaja dalje vse rastlinje začelo brsteti in zaživel bo vse stranski impulz rasti. Mars bo vstopil v kozoroga, kjer se dobro počuti in vam bo pomagal konkretizirati vaše namere za prihodnost in organizirati dogodke, predvsem za obdobje po Merkurjevi retrogradnosti. Vreme se bo postopoma pričelo umirjati, čeprav bo močan vpliv rib še vedno dajal precej vlage, ki pa je za boljše delovanje Venere, vsekakor pomembna.
Sonce bo vstopilo v znamenje ovna, 20.3., ob 17.15. uri, bo nastopilo enakonočje. To je dan, ki predstavlja popolno ravnovesje, preživite ga v meditaciji, in delite svojo srečo in nasmeh.
Z vstopom Sonca v ovna, se začenja nov letni astrološki ciklus, oven je prva iskra, začetek ognja, porodi nove poti, zasadi nova semena. Ovnu vlada planet Mars, v slabem pomenu planet vojne, v dobrem plemenit planet kmetijstva in vseh akcij. Ljudje, rojeni v znamenju ovna, so topli, pristni, iskalci in pionirji na vseh področjih življenja. So pozitivno usmerjeni, hodijo samo naprej in se ne vračajo nazaj. Brez njih ne bi bilo razvoja, so tudi dobri prijatelji, niso pozorni na malenkosti, saj je njihov namen utirati nove poti. So zelo strastni ljubimci in ljubimke in so gonilna sila sprememb.

Ponedeljek, 19.3.
Luna v ovnu je začela svojo novo rast, dopoldan bo v kvadratu z Plutonom, zvečer bo dosegla Urana. Dopoldanski čas bo še hladen in oblačen, popoldan se bo vreme spremenilo, dan bo prinesel pozitivno energijo za spremembe, čas je za akcijo, kajti danes so še vse poti odprte.

Torek, 20.3. Sonce vstopi v ovna
Luna bo v ovnu, čudovit dan bo, dan enakonočja, pomembna energija bo za konkretizacijo vaših dogovorov in organizacijo vaših idej. Merkur in Venera sta v konjunkciji, Luna v trigonu s Saturnom, vse česar se boste lotili, vam bo dobro uspelo. Ob 17. uri bo Sonce prestopilo iz rib v ovna in začel se bo nov astrološki ciklus.

Sreda, 21.3.
Luna v biku bo v trigonu s Plutonom. Do 15. ure bo trigon omogočal, da se bodo pomembne stvari zgodile na najboljši možni način. Vesolje bo v oporo, primeren dan bo za pomembne korake. Bodite kar se da osredotočeni in v pozitivni energiji, kajti danes sejete semena lastne prihodnosti. Popoldan bo Luna v opoziciji z Jupitrom, večer ne bo imel več prave energije.

Četrtek, 22.3.
Luna bo vstopila v dvojčke, dopoldan bo v sekstilu s Soncem. Dan ima sicer zelo dober energijski naboj, ni pa več primeren za komunikacijo in organizacijo, saj se Merkur na nebu navidezno ustavlja in s tem povzroča motnje v komunikaciji in napačno razumevanje.

Petek, 23.3.
Luna v dvojčkih bo v sekstilu z retrogradnim Merkurjem, danes se bodo vse stvari obrnile, videli jih bomo iz drugačnega zornega kota. Čas bo primeren, da začnemo urejati stvari za nazaj in tudi žanjemo plodove naših preteklih poslovnih dogodkov. Popoldan bo Luna v sekstilu z Venero, dan bo primeren za druženja.


  • marec 19 2018 @ 12:17 CET
  • Ogledov
    1,693

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si