l

Zvezdne novice, od 17.3.- 24.3. Pomladno enakonočje

Odštevamo zadnje dneve rib, prav te predstavljajo integracijo celega astrološkega leta, ki se zaključuje z ribami in začenja z ovnom. V ponedeljek, 20.3. bo pomladno enakonočje, najpomembnejši astrološki dogodek severne poloble, ki ga vsi komaj čakamo. Vstop v ovna označuje novo Sončevo rast, prebujanje vseh energij in začetek svetlega dela leta. Pomladno enakonočje je cvetni praznik, praznuje se ga s plesom, venčki v laseh, pozdravlja se Vesno, pomlad, najlepši čas leta. S pomladnim enakonočjem se bodo vse energije spremenile, vsak dan boste čutili večji optimizem in imeli boste več volje, da se lotite stvari, ki jih nameravate urediti v pomladanskem obdobju.
Z vstopom Sonca v znamenje ovna, se prižge prva iskra ognja, začne se novo življenje, prebujanje rastlinskega sveta, ljubezenskih sokov, občutek je, kot bi po dolgem spanju odprli oči in pogledali v popolnoma novo in sveže jutro. Ovnov mesec je sicer suh, imenujemo ga tudi Sušec, prinaša pa veliko novega na vseh področjih življenja. Ljudje, rojeni v znamenju ovna so pošteni, ljubeči, pozitivni in vendar izjemno dinamični, hitro se zaženejo v neke nove smeri, odpirajo nova vrata. So pionirji, prav tisti, katerim kasneje sledijo vsa druga znamenja in izpolnijo, ter dokončajo naloge, ki so jih ovni začeli. Ovni se hitro navdušijo, a to navdušenje polagoma zvodeni in že se poženejo v novo smer, so iskalci novih poti, takšna je njihova narava. So zelo dobri prijatelji, čeprav veliko krat nerazumljeni, saj tja, kamor hodijo, verjetno še ni stopila človeška noga. Nežne pripadnice tega znamenja, so izjemne ljubimke in ko ogenj njihove ljubezni zažari, se bo vedno znova iskril. Ovni imajo izjemno koleričen temperament, znajo se hitro in strastno razburiti, a se tudi kmalu pomirijo. Duhovno napredni pripadniki tega znamenja, znajo bolje obvladovati svoj temperament.

V pomladnem času vas vabim na Astro-terapijo, ki jo izvajam v Koštaboni. To je osebni posvet, v živo, pri katem pregledamo natalno in progresirano astrološko karto, ter se posvetimo predvsem ljubezenskemu področju in zdravimo planete, ki preprečujejo, da bi se ljubezen v svoji najčistejši obliki udejanjila. Pomlad je Venerina, retrogradna Venera nam še toliko bolj pomaga, da pronicnemo v naša pretekla čustva in jih osvobodimo! Cenik astro-terapije.

Petek, 17.3.
Luna v škorpijonu in Sonce v kvadratu s Saturnom. Težek dan bo, v vseh pogledih upoštevajte pravila. Bodite previdni in zbrani, energije bodo dinamične a vseeno boste lahko zelo veliko rešili ali ustvarili na svojem delavnem področju. Energija bo resna in zahtevala zbranost.
Sobota, 18.3.
Luna je v optimističnem strelcu, v trigonu z retrogradno Venero. Dan bo lep, primeren za zdravljenje, pobotanje, Merkur in radix Venera bosta na enakih stopinjah, z lahkoto se lahko pogovorite in odpustite določene stvari iz preteklosti. Odličen dan za ljubezensko življenje. Vzemite si čas za svojega partnerja. Aspekt lahko tudi pomeni manifestacijo ljubezni v prostor, kar pomeni delavni aspekt.
Nedelja, 19.3.
Luna v strelcu, je v sekstilu z Jupitrom. Spet čudovit dan, vse stvari se bodo manifestirale, bodite v stiku z najvišjimi duhovnimi energijami, v meditaciji, negujte svet okoli sebe, bodite okoljsko osveščeni in vse bo lepo.
Ponedeljek, 20.3. Zadnji Lunin krajec, Sonce vstopi v ovna, ob 11.29
Danes je pomladni ekvinokcij, ko so vse energije v ravnovesju in se z ovnom prebudi novo življenje. Škoda, ker ta dan ni praznik, da bi se lahko vsi posvečali naravi in njenim čudežnim ciklom. Astrološko bo lep dan, energije bodo usklajene, če morate storiti kaj pomembnega, je danes pravi dan zato!
Torek, 21.3.
Luna je v kozorogu, v trigonu z Marsom, v sekstilu z Neptunom in zvečer v kvadratu z Merkurjem.
Še vedno bodo prevladovale pozitivne energije pomladnega enakonočja, pozitiven dan bo, toda ob enem bodo delavni aspekti, se pravi, da boste lahko uredili veliko stvari, ki vam že dlje časa stojijo na poti.
Čas je za pomembne premike in zavedajte se, da se velike premike dela z majhnimi koraki.
Sreda, 22.3.
Luna v kozorogu je v kvadratu z Jupitrom in Uranom. Težek delavni dan, s poudarkom na organizaciji, urejanju pomembnih, ter perečih zadev. Marsikakšne novosti se bodo pokazale, bodite odprti tudi na dobre novice, veliko boste morali narediti sami, a le potrudite se, da sodelujete, kajti leto je le v znamenju timskega dela.
Četrtek, 23.3.
Luna je v vodnarju, v sekstilu s Sonce in Venero, ter v kvadratu z Marsom. Do 15. ure bo astrološko nebo naklonjeno, vaša prijaznost se bo dobro obrestovala, bodite skrbni do drugih, saj s tem ustvarjate pravo energijo vseh prihajajočih trenutkov. Popoldan bo energija bolj napeta, izogibajte se konfliktom in bodite pozorni v prometu, kajti zvečer bodo nevarni aspekti.
Petek, 24.3.
Luna je v vodnarju, do 14. ure so nevarni aspekti, tako v komunikaciji, kot tudi v prometu. Bodite pazljivi in natančni, v zraku bo veliko različnih idej, toda vse kar je pomembnega je, da sledite načrtu, določite prioritete in ne nalagajte si preveč dela, sicer se boste izčrpali. Po 14. uri bodo spet lepi aspekti, z Merkurjem in Uranom, prihajajo nove ideje, odpirajo se nove poti.  • marec 17 2017 @ 08:05 CET
  • Ogledov
    3,343

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si