l

Zvezdne novice, poletni solsticij

Pred nami je teden rastoče Lune, prihajamo v obdobje intenzivnejših aspektov, čeprav smo bili priča katastrofalnim vremenskim razmeram, v času padajoče Lune in v času sorazmerno dobrih energij. Žal je tako, da je klima iz ravnovesja, zato se vreme vede drugače, kakor bi ga opisovali astrološki aspekti, v naravnih ciklih. Moramo upoštevati, da je Veskova Luna pokazala na vse stvari, na katerih moramo delati skozi celotno leto in to je blaženje vplivov tople grede, zmanjšanje emisij in naglo zmanjšanje uporabe plastike v gospodinjstvih.
V tednu rastoče Luna se posvetite stvarem, ki jih morate zaključiti, torej vsi pomembni odprti projekti, ki čakajo na vaš čas in energijo. Odlično obdobje, bo da se kakšna stvar pripelje do konca, saj bo konec tedna poletni solsticij, ki bo spremenil energijo in vstopili bomo v sveti mesec energij rastlin, to je čas, v katerem se nabirajo zelišča, čas v katerem čistimo svoje telo z zeliščnimi čaji in se povezujemo z rastlinskim svetom. S poletnim solsticijem, 21.6., ko Sonce vstopi v raka, se začne poletje. Trije veličastni meseci, krona življenja v našem podnebnem pasu. Vstop v rakovo energijo predstavlja družinsko zavest ali družinski studenec življenja, čas da se povezujemo, da skupaj opravljamo določene obveznosti. Odlična energija, da preživljamo sproščene urice, s svojimi otroki, starši ali bližnjimi sorodniki.
Ljudje, rojeni v znamenju raka so prijazni, dobri prijatelji, znajo poskrbeti za druge, vedno povabijo k obloženi mizi, so družinski ljudje. Domače ognjišče je njihovo duhovno središče, so pa čustveno plahi in kljub vsej svoji prijaznosti, so včasih preveč zaščitniški, do svojega prostora ali družine. Na primer, v znamenju raka je tudi naša država, saj je datum ustanovitve, v času raka, 25.6. Zato se tudi Slovenija odziva podobno, s svojimi zakoni in delno zaprtostjo pred svetom.
Poletni ingres, je karta v mundani astrologiji, ki opiše družbeno dogajanje v naslednjih treh mesecih, izdelana za čas vstopa Sonca v znamenje raka. Tokratni ingres nam potrdi prav to, o čemur sem že pisala, pred volitvami. Da se bo zaradi trmastega vztrajanja posameznikov izjemno težko sestavilo učinkovito vlado. Merkur bo na 17. stopinji raka, v opoziciji z Plutonom, na osi 11. hiše, kar dobesedno pokaže, vlado in preveliko navezanost na preteklost in dogodke iz daljne preteklosti, ki bi jih že zdavnaj morali opustiti in se ukvarjati s prihodnostjo. Opozicija Venere in Marsa, prav tako opozarja, na nezmožnost dialoga, le ta preprečuje, da bi se katera koli dobra zamisel ali nujna akcija lahko uresničila. Za vsako akcijo, se namreč pojavi kritika na nasprotnem bregu in le ta onemogoča razvoj.

Foto;Igor Raman Drandič

Slovenija bi na primer lahko postala prva država v EU, kjer bi bila plastična embalaža enostavno prepovedana in vsa res nekoristna plastika se ne bi smela pojavljati na tržišču.
Z olajšavami in enostavnim sistemom prodaje veterne električne energije, brez nepotrebne birokracije, bi lahko zagotovili energijsko neodvisnost, vlagali bi še naprej v trajnostno okolje - samozadostnost, ter bi s tem postali turistično zelena ekološka destinacija
Človekove pravice bi dvignili na prvo mesto in bi legalizirali vse, s čimer človek ne dela škode drugim!
Na osebni ravni so ravno te opozicije pomemben pripomoček k temu, da ozavestite, kako ste sami pri sebi včasih zavrti in si s tem preprečujete dobre možnosti razvoja vaših čudovitih potencialov. Poletje je čas, za zdravljenje in duhovni razvoj, kar poudarja letošnji ingres in nam vsem omogoča, da naredimo pomembne korake naprej.

Sobota, 16.6.
Merkur bo v opoziciji s Saturnom, težave v komunikaciji se bodo kazale na vsakem koraku. Blokade bodo na cesti in veliki prometni zastoji. Tudi sicer bo v komunikaciji neprijetno, saj se boste zelo slabo razumeli, dan je bolj primeren za poglabljanje vase in sprostitev. Takšne aspekte se preživi ob pomoči športnih aktivnosti ali preprosto, z ležanjem na plaži, če vam slučajno uspe pripeljati do tja.

Nedelja, 17.6.
Luna bo v levu, prihaja v sekstil s Soncem, kar je lep in ustvarjalen aspekt, torej lepe in ustvarjalne energije bodo v zraku. Čudovit dan bo, primeren za druženje in ustvarjanje dobrega razpoloženja, v družinski skupnosti, pozitivna energija. Ne bodite kritični, ampak raje prisluhnite drugim, izrazite svoje najbolj globoko jedro, poskrbite, da boste v dobri družbi, kajti to je pri ustvarjanju boljše kvalitete življenja nadvse pomembno.


  • junij 15 2018 @ 09:54 CEST
  • Ogledov
    1,698

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si