l

Zvezdne novice, od 24.3. - 30.3.

Teden pred nami bo vse stransko razburljiv, kdor ima rad veliko dogajanja in je poleg tega ljubitelj adrenalinskih športov, mu bodo prihodnji dnevi zelo všeč. Malo manj bodo uživali vsi, ki imajo radi mir in vsakodnevno rutino, s čim manj spremembami. Dinamični aspekti bodo poskrbeli za spremembe pri vsakodnevnih dejavnostih in načrtih, vremensko bo prav tako zelo dinamično in spremenljivo obdobje, vaše razpoloženje se bo spreminjalo in večinoma boste zasedeni z urejanjem več stvari hkrati. Naj ponovno poudarim, da je Merkur v retrogradni fazi in zato ni primerno, da začenjate z nekimi novimi dejavnostmi, se zaposlite ali se dogovarjate za kakršne koli novosti. Luna bo rasla, teden se konča tik pred Ščipom, ki bo 31.3., kot modra Luna, kar pomeni drugi Ščip v enem mesecu. Planeti bodo vse od 24.3., pa do Ščipa, med sabo ustvarjali dinamične aspekte, kar pomeni, da bo pestro dogajanje na družbenem področju življenja, vremenskem in čustvenem. Priporočam, da ste prijazni in uvidevni, predvsem, da oblikujete prijetno sožitje s svojimi partnerji, kajti ljubezen bo ta teden edina čvrsta energija, ki vas lahko vodi in usmerja, skozi vse spremembe, vzpone in padce, ki jih bo prinašal sleherni dan. Ni pa vse tako slabo, kakor se sliši, kajti dinamični aspekti z Uranom, v kombinaciji z retrogradnim Merkurjem, prinašajo dobre ideje in rešitve, za probleme in izzive ali spodrsljaje ali napake, ki ste jih storili v zimskem času. Energija bo odlična, v primeru, da boste urejali določene zadeve za nazaj, čistili ali pospravljali. Zaužijte dovolj vitaminov in mineralov, ter popijte dovolj tekočine in predvsem se dobro odpočijte, da boste lahko kos izzivom, ki jih bodo prinašali dnevi. Neugodna vremenska slika, ki smo ji priča, nastaja prav zaradi intenzivnosti močnih aspektov, ki se bodo ves teden poigravali na astrološkem nebu. Venera potuje skozi zadnje stopinje ovna in se v četrtek sreča z Uranom, to je duh svobode, odkritosti in iskrenosti, čudovit aspekt, če ste v odnosu iskreni in predani. V nasprotnem primeru pa prinaša zdravljenje in spremembe. Naj vam dnevi torej lepo potekajo, danes je prvi Lunin krajec, tako da boste kljub pomladanski utrujenosti dobili energijo od Lune, bodite pa zelo previdni v prometu, ker so stresni aspekti za cestni promet. Vreme bo še vedno precej deževno in hladno, saj je Mars v kozorogu in aktivira Saturna, ki je bil v zimskem ingresu na ascendentu Slovenije in je povzročil še ta zadnji mrzel val.

Sobota, 24.3. Prvi Lunin krajec
Luna bo vstopila v raka, srečala se bo v kvadratu s Soncem, danes je dan prvega Luninega krajca. Venera bo v kvadratu s Plutonom, čaka nas dinamičen dan, precej neugodne energije bodo v zraku, kajti tudi Sonce prihaja v kvadrat z Marsom, Luna pa v opozicijo z Marsom. Aspekti kažejo na slabo vreme, le to predstavlja očiščenje in začetek nečesa novega, kajti vse vaše pretekle izkušnje se bodo povezale v znanje, vaše reakcije bodo modrost. Čudovit dan bo, združeval bo in povezoval.

Nedelja, 25.3.
Luna v raku bo v težkih aspektih, vremensko neugoden dan, še dobro, da je nedelja. Luna bo v kvadratu z retrogradnim Merkurjem, dan ni primeren za dogovore, pač pa za druženje in delitev srečnih trenutkov. Bodite v družbi prijateljev in dobro jejte. Dinamične energije bodo v zraku.

Ponedeljek, 26.3.
Luna bo dopoldan v raku, v kvadratu z Uranom, do 13.45, ko bo vstopila v leva. Veliko se boste ukvarjali z uradnimi zadevami, vendar popoldan bo počutje boljše, saj boste v znak pozdrava levje energije uživali v prijateljskem klepetu ali preprosto lenarili. Počitek je dobra izbira, saj bodo prihodnji dnevi naporni.

Torek, 27.3.
Luna v levu vam bo v trigonu z retrogradnim Merkurjem, pomagala nekaj reševati. Priporočam, da se poglobite in izpeljete stvari do konca, saj se ukvarjanje z delnimi rešitvami ne bo obrestovalo. Rada bi poudarila, da je obdobje retrogradnega Merkurja pametno izkoristiti za vse, kar morate nujno urediti. Predvsem gre za vse, s čimer ste odlašali.

Sreda, 28.3.
Luna v levu, bo v trigonu z Venero in Uranom. Popoldan bo vstopila v devico. Še vedno bo primerna energija za pospravljanje, urejanje in čiščenje. Uran bo prinesel prave ideje, za nekaj s čimer se že dlje časa ukvarjate. Venera se približuje Uranu, danes vas bo Luna povezala v dan, izpolnjen z ljubeznijo in lepimi trenutki. Predvsem bo lepa energija do 12. ure.

Četrtek, 29.3.
Zjutraj bo še vladala lepa energija, prijetnih presenečenj, pogovorov ali ljubezenskih trenutkov, Venera bo v konjunkciji z Uranom. Kasneje se bo dan razvil v veliko bolj togo, delavno vzdušje. Luna bo v devici, v opoziciji z Neptunom, Sonce bo v kvadratu s Saturnom. Zavedajte se, da ste čudoviti takšni, kot ste.


  • marec 24 2018 @ 10:28 CET
  • Ogledov
    1,712

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si