l

Zvezdne novice, od 2.6. - 8.6.Pred nami je teden padajoče Lune in predstavlja pozitivno realizacijo vseh energij, ki so se zbirale do minulega Ščipa. V nedeljo nas čakajo volitve, dan bo sicer energijsko dober, vzpodbuden, popoldan bo Luna vstopila v vodnarja, kar označuje svežo energijo pozitivne prihodnosti, ampak na žalost težišče vseh energij nosi Neptun in le ta bo v svoji nejasnosti ponovno ustvaril težko situacijo, ko bo z precej uravnoteženimi močmi praktično nemogoče sestaviti vlado. V progresirani karti Slovenije, se lahko potopimo v negotovo obdobje in se lahko volitve celo ponovijo, saj pride do stabilnosti vlade, šele konec avgusta, oziroma septembra. Mimogrede, po progresirani karti Slovenije se bomo v naslednjem letu dvignili iz raka v leva, kar je velika priložnost in pomeni, da bomo začeli razmišljati svetovno, globalno, evropsko in ne zgolj lokalno, v okviru svojega plota. Priložnost se kaže predvsem v gospodarstvu, toda zaradi Neptunovih vplivov, ki nas vlečejo v sivo preteklost, bomo zelo težko dejansko ujeli dragoceno levjo energijo. Če se povrnemo, na konkretno situacijo danes, bi bilo za Slovenijo še najboljše, da bi imela tehnično vlado, sestavljeno iz kvalitetnih strokovnjakov, ki bi se spoznali na svoja področja, da bi lahko v naslednjem letu, ko Sonce v progresirani karti vstopi v leva, dvignili Slovenijo na novo raven.
Na osebni ravni bo ta teden lep, še poseben danes, ko sta Venera in Neptun v trigonu, kar pomeni, da ima ljubezen odprto pot in v pozitivni usmerjenosti posameznika se kaže dober razvoj, do zadnjega Luninega krajca, ki bo 6.6. Tedaj bo Neptun v kvadratu z Neptunom in Venera v opoziciji s Plutonom in Sonce kazimi Merkur, to so aspekti, ki prinašajo neugoden razplet dogodkov, zato je pomembno, da ste v vsakem pogledu zelo realni in presežete okvire idealnih pričakovanj, saj se le ta ne bodo uresničila. Bodite tudi pogumni, sledite sebi, svojemu srcu in se ne pustite prestrašiti, ob dani situaciji. Konec koncev so stvari neugodne le toliko, kolikor pomena jim pripisujete. Nevezanost in notranji mir preprečujeta, da bi se vznemirjali, zaradi trenutnih manj ugodnih vplivov. Ob takšnih dneh, priporočam, da se ne ukvarjate preveč z iskanjem rešitev, ampak raje uživajte v sprehodih, v naravi, v meditaciji. Ni vsak dan primeren za delo, sploh pa za pomembne in odločilne pogovore ne. Predvsem se v času padajoče Lune posvečajte sprostitvi, poskusite se odklopiti, od vsakodnevnih pritiskov, saj ste vso energijo že zbrali do Ščipa in ste ji določili smer, po kateri naj se giblje, zdaj pa je bolj čas, da se odmaknete od skrbi in sprostite notranje napetosti, šele tedaj se bodo dogodki lahko začeli odvijati in bodo vaše želje postale polagoma izpolnjene.

Oglejte si spletno stran od našega prostora, ki smo jo danes objaviliLuna bo v Apogeju in ne bo več imela pretiranega vpliva na vreme, le to se bo umirilo, prav tako bo manjša Lunina moč pomagala, da se odločamo s trezno glavo, z veliko manj čustvenih nihanj.
Negujte notranji mir in notranji smehljaj vsak dan, kajti tisto, kar zalivate, bo raslo.

Petek, 1.6.
Dan, z Luno v kozorogu bo imel vse značilnosti kozoroga, torej veliko dela vas bo čakalo, predvsem na področju komunikacije, urejanja dokumentacij, dokončevanja projektov in podobno. Danes sta dva lepa aspekta, Venera trigon Jupiter, ki velja za najsrečnejši aspekt, ki prinaša obilico ljubezni in Merkur trigon Mars, ki je uspešen aspekt, vendar nas tudi preveč priganja, zato si ne predstavljajte nemogočih ciljev. Ta dva aspekta, torej govorita o tem, da si lahko preveč predstavljate, časa za realizacijo pa ne bo. Dan posvetite tistemu, kar najraje delate.

Sobota, 2.6.
Luna bo v praznem teku, vendar se bo energija ljubezni nadaljevala, od prejšnjega dne, danes bo Venera v trigonu z Neptunom. Zelo lep dan bo, primeren za to, da se posvečajte svojim hobijem, hodite na izlete in predvsem delite svojo energijo s partnerjem in partnerko. Čudovit dan bo, energija Veskovega Ščipa, se bo v celoti začela kazati, vse poti, razen poslovnih, so odprte.

Nedelja, 3.6.
Zgodaj popoldan bo Luna vstopila v vodnarja, ter ves dan ustvarjala trigon na Merkurja. Danes je dan za prave ideje, ves teden so se stvari povezovale med sabo, komunikacija je dobro potekala in sedaj boste lahko tudi na konkreten način videli, kam vas bo peljala vaša nova pot. Spremembe so lahko izrazitejše ali blažje, ampak v vsakem primeru ostajajte pozitivni, ker le ta usmerjenost vam bo odpirala vrata, v novo obdobje, ki ga odpira Uran, v biku.


  • junij 01 2018 @ 06:10 CEST
  • Ogledov
    1,587

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si