l

Zvezdne novice, od 10.2.- 17.2. Delni Lunin mrk

Jutri je Ščip in delni Lunin mrk.Na osebni sferi delni Lunin mrk odpira veliko novih možnosti in priložnosti, na področju kariere, pri tem je pomembna povezanost v globalnem svetu, Venera in Mars sta v ovnu, kamor je vstopil tudi Kiron, kar prinaša obdobje očiščenja in prečiščenja na področju ljubezni.
V družbeni sferi se na politični ravni vrstijo pomembni dogodki svetovnega značaja. Razmerja sil in negativna retorika med državami sveta se vse bolj poglablja. V Evropi se krepijo nacionalizmi, stanje ni rožnato, kar ponazarja Pluton, s svojim potovanjem v letošnjem letu. Odrešujoč vodnarjev vpliv bo prav v času tega, sicer manj pomembnega mrka začel delovati, kakor zdravilo. Obdobje bo trajalo vse do Sončevega mrka, ki bo 26.2., obstaja velika možnost in podpora astrološkega neba, za pozitivne spremembe. Popoln Sončev mrk predstavlja mejnik in nek nov začetek, na področju konkretnega življenja. Vse spremembe, ki jih ponazarja astrološko vesolje, so za nas lahko slabe ali dobre, odvisno je samo od tega, koliko smo se pripravljeni predati svoji poti in ljubezni. Čeprav je sodobno človeštvo v samem jedru neusklajeno, z energijami vodnarjeve dobe, je vsak premik k boljši komunikaciji, med državami in svetovnimi velesilami premik na bolje. Napetosti so velike, toda k sreči je leto pred nami vendarle astrološko namenjeno umirjanju pregretih odnosov.
Na osebni sferi torej delni Lunin mrk odpira veliko novih možnosti in priložnosti, na področju kariere, pri tem je pomembna povezanost v globalnem svetu, Venera in Mars sta v ovnu, kamor je vstopil tudi Kiron, kar prinaša obdobje očiščenja in prečiščenja na področju odnosov. Vsak dan bo prinašal sveže, ter nove izzive, bodite odprti in pripravljeni, da se soočite z njimi. Z današnjim dnem vstopamo v obdobje med mrki, v čas sprememb. Vse spremembe, ki jih ponazarja astrološko vesolje, so za nas lahko slabe ali dobre, odvisno je samo od tega, koliko smo se pripravljeni predati svoji poti in ljubezni. Ta teden bomo čutili, kako pomlad sili iz vseh por, sokovi so se začeli prebujati. Venera je v ovnu in Merkur v sekstilu z Marsom. Čakamo samo še, da se z ribami zlijemo z vsemi energijami leta in zaplujemo do ovna, kar bo zelo kmalu.

Petek, 10.2.
Smo dan pred Luninim mrkom, jutri je Ščip in energije bodo ves dan dobre. Mnoge stvari lahko preobrnete v pozitivno smer, dobra energija bo tudi za delo, sestanke, pogovore, tudi za romantična srečanja, nekaj novega prihaja. Veliko energije bo v zraku, zato boste lahko delovali hitro, toda brzdajte svoj temperament.
Sobota, 11.2. Ščip v obliki delnega Luninega mrka, ob 1.34
Zgodaj zjutraj, ob 1.34, je bil Ščip. Proti jutru tudi delni Lunin mrk. Nastal pa je čudovit dan, s pozitivnimi energijami, ki prinašajo moč, ter sposobnost zdravljenja odnosov, na osebni ali družbeni sferi, ta energija bo učinkovala ves dan, prinaša jo Sonce v trigonu z Jupitrom. Dan je tudi dober za nakupe, sploh po 15. uri.
Nedelja, 12.2.
Luna v devici bo v opoziciji z Neptunom, do 10.42. Še dobro, da je nedelja, saj je ta aspekt precej neugoden za delo, je pač odličen za lenarjenje in sanjarjenje, ter poglabljanje vase, uživajte tudi dovolj vitaminov in zelenjave, kajti aspekt deluje zdravstveno obremenilno. Pijte dovolj tekočine.
Ponedeljek, 13.2.
Luna v devici, je v delavnem aspektu, v kvadratu z Saturnom, do 13.30. ure. Kar pomeni temeljito zaključevanje zadev, predvsem uradnih, pospravljanje, urejanje. Ne bodite kritični in ne zahtevajte preveč niti od sebe, niti od drugih, bodite prijazni in delujte z ljubeznijo.
Torek, 14.2.
Luna v tehtnici je edina, ki nam pokaže, da je današnji dan Valentinov dan, drugi aspekti Venere in Marsa bolj podpirajo zdravljenje odnosov, zato prav na današnji dan lahko odpustite svojemu partnerju kakšno zamero in ga prijetno presenetite.
Sreda, 15.2.
Luna je v tehtnici, sicer družabna, a v dopoldanskem času precej nepraktična, ker je v opoziciji z Uranom. Do 15. ure boste naleteli na nepredvidene ovire, sicer nič hujšega, le ostanite odprti in sprejemljivi, včasih v drugih vidimo tudi zrcalo svojih lastnih napak. Smo v obdobju med dvema mrkoma, ostajajte v notranjem miru. Po 15. uri bodo energije super, srečni dogodki so pred vami.
Četrtek, 16.2.
Luna bo malo pred 8. uro vstopila v škorpijona, postali bomo bolj čustveni in odločeni, da izpeljemo nekaj do konca. Merkur je danes v sekstilu z Marsom, odločen dan je tudi za kakšno dobro kosilo, sestanke, ter zanimive pogovore, s prijatelji ali sodelavci, najboljše stvari se dogodijo v času med malico ali kosilom.
Petek, 17.2.
Luna v škorpijonu, je v kvadratu z Merkurjem in v sekstilu z Plutonom. Današnji dan bo prinesel veliko novega dela, spoznali boste, da se lahko uveljavite na mnogo različnih področjih ali se boste dokazali v eni izmed vaših naj uspešnejših dejavnosti. Dan je odličen za pomembne premike, dogodke. Zaključujete lahko določene projekte, vladala bo pozitivna energija, stvari vam bodo naklonjene. Petek bo uspešen dan.


  • februar 10 2017 @ 10:53 CET
  • Ogledov
    2,840

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si