l

Zvezdne novice, obročasti Soncev mrk

Smo v mesecu rib in se približujemo obročastemu Sončevemu mrku, ki ga danes že čutimo, saj je njegov psihološki vpliv že prisoten dva do tri dni, pred mrkom. Obročasti Sončev mrk vselej prinese spremembe, tako na družbeni, kakor tudi na osebni ravni. Nečesa se lahko osvobodimo, da postane naša pot čistejša in imamo več notranje sreče. Ker se bo tokratni mrk navezoval na lansko letnega, septembrskega, lahko ponovno pričakujemo burna družbena dogajanja. Ljudje smo si med seboj različni, toda sodoben čas deluje uniformirano in prav ta mrk bo v prihodnjih mesecih opozarjal prav na ta velik razkorak, med osebnostnim razvojem in družbeno umestitvijo, saj namesto, da bi spoštovali, vzpodbujali in razvijali naše posebnosti, oziroma talente, nas model uspešnega socialnega življenja vse bolj potiska v navidezno enakost, v kateri pravzaprav nihče ni srečen. Slovenija je zaradi tega trenda še bolj na udaru, zaradi svoje majhnosti. Rešitev je ravno v tem, da vsakdo sledi svoji poti, čeprav razmišlja drugače in živi svojo izjemnost, ter ob tem spoštuje tudi druge, z drugačnim mnenjem. Šele takšna paleta različnosti ustvari travnik, z mnogoterimi cvetlicami in le takšen je živ, zdrav in se pravilno razvija. Z namenom, da postanemo spet živi in izvirni, sledimo sebi in svoji poti, prav ta mrk nam bo v tem dal podporo in odprl vrata možnega razvoja. Tako, da po eni strani mrk ustvarja statične družbene situacije in onemogoča razvoj, ter po drugi strani ravno iz tega dela priložnost, na osebni sferi. Na primer, če je družbeno nedopustno nositi obleko nad koleni, je prav tržna niša za poletje ustvarjanje kratkih kril. Je pa seveda tudi globlji pomen, ki se odraža bolj na duhovni ravni in posamezniku omogoča, da izstopi iz črednih vzorcev obnašanja in zaživi svobodneje. Ravno okoli mrka bomo priča togemu in nazadnjaškemu odnosu do življenja in ljubezni, kar ustvarja velik razkorak med tem, kar naj bi bila nova doba in energiji, v katero smo ujeti in se družbeno odraža, kot realnost ali splošna resnica in ne seže dlje od temačnega srednjega veka.
Ljudje rojeni v znamenju rib, se dobro znajdejo v ustvarjanju ali v umetnosti, saj temu področju vladajo čustva, namesto razuma in predvsem ni jasno določenih mej, katere ribe utesnjujejo in jim predstavljajo neljubo ujetost. Letos imajo ribe in ribaki zanimivo leto, saj se prav v njihovem znamenju dogodi Sončev mrk.

Vpliv Sončevega mrka bomo čutili še nekaj mesecev, v tem času astrološkega svetovanja, se posvetim predvsem novi poti, ki jo Sončev mrk prinaša v vaše življenje.


Četrtek, 23.2.
Luna bo do večera v praznem teku, danes ne boste rešili nič bistvenega. Merkur je v sekstilu s Saturnom, lahko sicer urejate kakšne uradne zadeve, ta vpliv se bo čutil ves dan. Luna je v upadanju, dan je primeren za pospravljanje, čiščenje, plačevanje računov, zaključevanje bilanc, za podjetnike in podobno.
Petek, 24.2.
Luna bo v vodnarju, v sekstilu z Venero. Dober dan bo, končno bo posijalo Sonce optimizma, stvari ki se jih lotevate, vam ne bodo več tako težke, rešitev določenih izzivov se bo pokazala. Še dva nas loči do mlaja in Sončevega mrka, mesec je praviloma moker, zato pred marcem pričakujemo spremembo vremena. Ta se bo začela dogajati od mlaja naprej.
Sobota, 25.2.
Luna v vodnarju je v lepih aspektih, z Marsom, Uranom, Jupitrom in Saturnom. Dan bo precej poln, z energijo, komunikacijo in delom. Česar koli se boste lotili, vam bo uspelo, energije so dobre in primerne tudi za druženje, ustvarjanje, ter vse stransko sodelovanje.
Nedelja, 26.2. Sončev mrk, ob 15.58
Danes se Luna in Sonce srečata v ribah, dogodi se obročasti Sončev mrk, zato dan preživljajte čim bolj mirno, v meditaciji in notranji harmoniji. Spoznate lahko, kam in kako vas pelje vaša nova pot. Nekaj starega boste opustili, da se lahko premaknete naprej, v pravo smer in vso energijo vložite v nekaj novega. Dan je nevaren, tudi družbeno bo neugoden in vzpodbuja izbruh napetosti, v obliki nasilja.
Ponedeljek, 27.2.
Luna je v ribah, Mars je v nevarnih aspektih, v konjunkciji z Uranom in v opoziciji z Jupitrom. To so nevarni aspekti, predvsem bodite osredotočeni in nikakor se ne zanašajte na srečo. Družbeno bodo izbruhnile napetosti, v obliki nasilja.
Torek, 28.2.
Luna bo danes vstopila v energičnega ovna, energije se bodo naposled sprostile in boste lahko v polnosti zagrabili za svoje delo, toda če niste v Timu, boste morali delovati nekoliko sebično, če boste hoteli doseči zastavljene cilje, tudi če delujete znotraj Tima, ne boste smeli dopustiti, da vas motijo, dokler ne zaključite, kar vam je zaupano.
  • februar 23 2017 @ 09:02 CET
  • Ogledov
    3,418

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si