l

Zvezdne novice, mlaj v tehtnici

Pred nami je astrološko in energijsko razburljiv teden, z veliko dogodki, ki nas bodo prisilili v to, da se prebudimo in premaknemo v eno ali drugo smer. Začenja se namreč obdobje tehtnice, mlaj se bo 9.10. začel v tehtnici in bo s svojimi močnimi energijskimi vplivi poskrbel za to, da bomo popravili določene stvari pri sebi ali v svojem življenju in se tudi začeli odločati, po kateri poti bomo krenili naprej. Mlaj je močan tudi zaradi Venere, ki se je obrnila v retrogradno gibanje, v katerem bo vztrajala do 16.11. V času njene retrogradne poti, se izogibajmo ustvarjanju novih poslovnih sodelovanj, partnerstev ali zakonskih zvez. Retrogradna Venera, nam pomaga osvetliti osebno, čustveno življenje in odkriti tiste trenutke, v katerih smo svoja čustva lahko zaprli ali se izneverili poti srca. Skozi to svetlobo, bomo osvobodili ujete energije, ki nam morda preprečujejo, da bi bili v odnosu srečni. Skozi to potovanje retrogradne Venere, bomo podoživljali neke pretekle dogodke, vse z namenom, da se bomo osvobodili in živeli v sedanjosti srečnejši. Retrogradna Venera prav tako ni dobra, za nakupe stanovanjske opreme dekorativnih predmetov, oblek in podobno. V tem času smo pripadnice nežnejšega spola bolj ponotranjene, morda odsotne, vendar veliko bolj nežne, občutljive in tudi ljubeče. To obdobje ni slabo, kakor niso slaba obdobja, ko so tudi drugi planeti v retrogradnem gibanju, le razumeti moramo, kaj se z nami dogaja in skozi to spoznavati svojo globino, se prebujati in duhovno rasti. Retrogradna Venera je zelo dobra v odkrivanju intimnega življenja, saj nas notranje odpira in prebuja globoke želje in ljubezen znotraj nas, omogoča nam, da se na novo spoznavamo in spoznavamo svojega partnerja. Prav v tem pogledu, vas bi rada opozorila, da bo Venera konec oktobra doživela opozicijo z Uranom, kar lahko prinaša konflikt v partnerskem odnosu, vendar če sledite njeni poti, vas prihajajoči dogodki ne bodo razdvajali, pač pa še močneje povezali.

Ob mlaju, 9.10., bosta Luna in Sonce na 15. stopinji tehtnice, Merkur bo dan po mlaju vstopil v škorpijona in se srečal v opoziciji z Uranom. To je neugoden aspekt in vzpodbuja nenadne prekinitve, v komunikaciji ali konflikt. Pomeni tudi, da se bodo na družbeni ravni razpletali neugodni dogodki, ki bodo trajali vse do Ščipa, 24.10., ko bosta Sonce in Uran v opoziciji. Kar pomeni, da nič več ne bo tako, kot bi pričakovali po zdravi pameti, nazadnjaške sile v družbi bodo že tako močno prisotne, da si preprosto ne bomo mogli zamišljati nekega jasnega in uravnoteženega razvoja. To se bo dogajalo v globalnem smislu in pred tem si ne bomo morali delati utvar, da bodo stvari v kratkem šle na boljše.

Lahko pa vsak pri sebi naredi spremembo! Namreč odnos do okolja pa je prav tako odnos do našega telesa in ustvarjanje pozitivne energije. V tem pogledu ne smemo biti samo opazovalci, saj je prav vsakdo izmed nas uničevalec sveta, ki ga bodo v roke dobili naslednji rodovi. Nemudoma in danes in v vsakem trenutku, v vseh pogledih spreminjajmo svoje navade, da bomo ustvarjali čim manj toplogrednih plinov, bodisi posredno ali neposredno, ter čim manj odpadkov. Upoštevati moramo, da se prav vse sešteva, prav vse je matematika in o marsičem odločamo prav potrošniki sami, zato morajo biti naše odločitve v skladu z ohranjanjem ravnovesja v naravi. K temu levji delež prispevajo vaše prehrambene navade, zato vas vzpodbujam, da razmislite o vegetarijanski prehrani, kajti živilska industrija je katastrofalni onesnaževalec, poleg tega neetično ravnanje z živimi bitji ustvarja negativno energijo, ki počasi zastruplja naš skupni svet. Do sedaj smo že spoznali, da je ekosistem krhki organizem, v katerega smo ljudje s svojo premočno tehnologijo že pregrobo posegli. Vem, da ne moremo spremeniti skoraj ničesar v globalnih sistemih, lahko pa spremenimo svoje lastno življenje, svojo družino in okolico, v kateri živimo. Vsaka kapljica pozitivne energije in zdravljenja je pomembna, kajti tudi zastrupljanje se ni zgodilo naenkrat, ampak ravno tako z majhnimi koraki, slehernega potrošnika.

Po mlaju, nas čaka torej nova Lunina rast, retrogradna Venera bo v kvadratu z Marsom in Sonce v kvadratu s Plutonom. Venera bo imela po srečanju z Marsom dve možnosti, da se podaja v konfliktne situacije ali da se postavi v sodelovanje ali skupno delo v odnosu s svojim moškim, oziroma Marsom, karkoli pač to predstavlja.

Priporočam, da konfliktne energije pretvarjate v ustvarjalnost, saj so vse poti odprte, ko hodimo v skladu s spremembami in se radovedno podajamo v nove, ter zanimive izkušnje življenja.

Spodaj je povabilo na najmočnejšo izkustveno delavnico, v slovenskem in tudi v svetovnem merilu...

http://manifestacija.com/hawaii/

Ponedeljek, 8.10.

Luna v tehtnici bo v trigonu z Marsom, smo dan pred mlajem. Utrujenost nas bo spremljala in nizek nivo energije. Spremljalo nas bo tudi poslabšanje vremena, saj okoli mlaja, je običajno nižji zračni tlak in več vlage, v zraku. Mlaj v tehtnici ustvarja ravnovesje in nam prinaša različne možne poti, za katere se moramo odločati, saj tehtnica venomer tehta in se težko odloči, prav tako se bomo počutil tudi sami.

Torek, 9.10. Mlaj, ob 5.46. uri

Luna v tehtnici bo dovršila konjunkcijo s Soncem, danes je mlaj, v tehtnici. Danes je težko pričakovan dan mlaja in končno nova Lunina rast, ki nas bo spet začela premikati naprej. Na dan mlaja je dobro počivati, odsvetujem kakšne velike podvige, kajti nivo vaše telesne energije, je na najnižji točki v mesecu.

Sreda, 10.10.

Dan po mlaju, bo imel intenzivne in prodorne ideje, dober dan za lovljenje idej, vendar tudi zelo nevaren dan. Merkur bo namreč vstopil v škorpijona, kjer se bo srečal v opoziciji z Uranom. Luna bo tudi v škorpijonu, tudi v opoziciji z Uranom, skratka dvojno opozorilo, bodite previdni na delavnem mestu, v prometu in predvsem ne počnite nič nevarnega. Aspekti lahko povzročijo stres in nepredvidljive dogodke. Prihajajo tudi nenadne spremembe načrtov, globalno bo pestro vremensko dogajanje in tudi družbeni sferi ne bo vzpodbudnih novic.

Četrtek, 11.10.

Za nami je težka noč, čez dan pa se bodo astrološki vplivi umirili, vse stransko boljše bo, sorazmerno pozitivna energija, predvsem na področju dela in organizacije, boste imeli veliko podporo podjetja, ki jo lahko do dobra izkoristite. Luna v škorpijonu se bliža Jupitru in prinaša dobre rezultate, pomaga k realizaciji, upoštevati moramo, da je rastoča Luna čas za akcijo. Venera je sicer retrogradna, zato ni primerno za nova poslovna ali drugačna partnerstva, podpisovanje pogodb in podobno. A vendarle energije bodo odprte in v podporo.

Petek, 12.10.

Luna bo v praznem teku, do 12. ure, ko bo vstopila v strelca. Odlični aspekti, sreča bo naklonjena, vse se bo razvijalo v pravi smeri, optimizem bo v zraku, še sploh, ker je petek. Merkur bo v sekstilu z Saturnom, nekoliko hladnejši dnevi prihajajo, kar pa ni nič slabega. Dan bo prinesel dobro počutje, odličen dan za nove dogodke ali akcije. Energija raste, le retrogradna Venera nam ne bo ravno v oporo.

Soboto, 13.10.

Luna v strelcu bo v kvadratu z Neptunom, še vedno bo v zraku optimistična energija, ki jo prinaša Luna v strelcu, bo pa kvadratni aspekt z Neptunom nekoliko slabil imunski sistem, kar ni nič nenavadnega, glede na padec temperature. Dinamične energije bodo v zraku, veliko stvari bi radi reševali hkrati, priporočam, da sledite umirjenemu tempu.

Nedelja, 14.10.

Luna bo ves dan v praznem teku, zvečer pride v kozoroga. Lenoben dan bo, k sreči je nedelja, tudi če bi poskušali kaj delati, vam današnji aspekti ne bi bili v podporo, saj Luna v praznem teku ne prinaša nobenih pametnih premikov. Zvečer bo Luna vstopila v kozoroga in bo v trigonu z Uranom, večer bo hladen, a zanimiv, trigon z Uranom prinaša zanimiva srečanja ali neke zelo dobre ideje.


  • oktober 08 2018 @ 09:47 CEST
  • Ogledov
    1,695

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si