Zvezdne novice Mlaj v škorpijonu in Strelec

Danes je mlaj, na 26. stopinji škorpijona in z njim najnižja točka telesne energije, toda že jutri bo Luna začela prehitevati Sonce in življenjska energija se nam bo začela vračati. V ponedeljek bo z rastočo Luno energija postopoma začela rasti, hitro se namreč približujemo koncu škorpijona in naj vas spomnim, da je še okoli deset dni, do Merkurjeve retrogradnosti in je dobro pohiteti z odprtimi zadevami. V torek namreč prihaja Venera v sekstilu s Plutonom, še en strasten škorpijonov objem, preden vstopimo v strelca.
Sonce bo v sredo 22.11. vstopilo v strelca. Strelec je duhovno znamenje, njegov pogled je uprt v širne daljave, zato ste ljudje rojeni v znamenju strelca večni idealisti, zaljubljenost vam narekuje pot v daljne kraje, ki jih radi obiskujete. Strelci ste veliki optimisti, vlada vam največji planet, Jupiter, planet ekspanzije in sreče. Težko se ustalite, ko pa se ustalite, s svojimi spretnimi rokami in pametjo, dvignete vse česar se lotite. Znate spremeniti železo v zlato, kot temu pravijo. Strelci ste zanesljivi in dobri prijatelji, gonilne sile ekipe, vaša šibkost pa je, da zlahka izgubite ravnovesje in odplujete v skrajnosti. Zato je vaša življenjska naloga, da se usmerite k eni točki in ohranjate ravnovesje.
V času strelca se konča škorpijonovo vlažno obdobje in začne pihati suh in hladen veter, z veliko kisika. Sonce ima najnižji lok in ustvarja dolge, rdeče obarvane zahode, to je čas duhovnosti in meditacije, približujemo se aspektu Merkurja v trigonu z Uranom, ta bo razsvetljeval naše misli in nam dajal odlične ideje.

Sobota, 18.11. Mlaj, ob 12.43
Danes se bosta Luna in Sonce srečala na 26. stopinji škorpijona. Mars prihaja v kvadrat s Plutonom, aspekt bo eksakten jutri, vendar, v času mlaja deluje močneje. Težko pričakovani mlaj v škorpijonu bo zaključil ciklus notranjega samo-prepoznavanja in čiščenja. Telesno bo najnižja točka meseca, pazite na svoje zdravje in imunski sistem, dovolite si dovolj počitka in sproščenosti, saj prihajajo hladnejši dnevi.

Nedelja, 19.11.
Mars bo v kvadratu s Plutonom. To je težaven in stresen aspekt, konfliktna energija, predstavlja nemoč, soočenje z nečim, česar se ne da spremeniti, temveč se da edinole sprejeti. Bodite zelo previdni v prometu, ceste bodo nevarne. Predvsem je najbolj pametno, da dan preživite doma.

Ponedeljek, 20.11.
Luna bo v strelcu, v konjunkciji z Merkurjem in trigonu z Uranom. Odlični aspekti ponedeljkovega dne, nam bodo pomagali spet zagrabiti stvari v svoje roke, Luna je v rastoči fazi, kar je odlično, vse vam bo dobro šlo na roke.

Torek, 21.11.
Luna bo v kozorogu in Venera v sekstilu s Plutonom. V zraku bodo energije ljubezni. Dan je primeren za vse vaše dejavnosti, aspekti so lepi, globoki, komunikacija bo odpirala nove nivoje, globoko boste čustveno odprti. Venera bo ves dan v prelepem aspektu, da se bi posvečali čemu drugemu, kot ljubezni.

Sreda, 22.1. Sonce vstopi v strelca
Luna v kozorogu bo v sekstilu z Neptunom, konjunkciji s Plutonom in sekstilu z Venero. Z vstopom Sonca v znamenje strelca, se bo energija izrazito umirila, optimističen dan bo z izjemno lepimi aspekti, vse česar se boste lotili, bo imelo impulz rasti. Srečne okoliščine vam bodo prinesle, kar si že dolgo želite.

Četrtek, 23.11.
Luna v kozorogu bo dopoldan še v stresnem aspektu z Uranom, zvečer bo vstopila v vodnarja. Dan bo prinesel nekaj pomembnih opravkov, s katerimi se boste ukvarjali ves dan in šele proti večeru se bo energija spremenila. Spoznali boste, da imate dragocene prijatelje in živite čudovito življenje.

Petek, 24.11.
Luna v vodnarju bo v kvadratu z Jupitrom, čudovit petek bo prinesel nove ideje, nekaj svežega in edinstvenega. Čakalo vas bo veliko opravkov. Dinamične energije z Jupitrom, naj vas ne obnorijo, kljub temu, da bo vse dišalo po razburljivem srečanju, ohranite mirno kri. Če potujete, bodite osredotočeni in z glavo na pravem mestu.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/Zvezdnenovicemlajvkorpijonu2017