l

Zvezdne novice, mlaj v dvojčkih

Danes je mlaj, na 4.stopinji dvojčkov.

Pred nami je teden rastoče Lune, končno se bodo energije spremenile in postale bolj optimistične, ter pozitivne. Vreme se bo izboljšalo, toda naj vas spomnim, da doslej še ni bilo pravega pomladnega deževja.Toda ne glede na vse bodo energije rasle in pomagale pri vsestranskem razvoju, tudi vaše delo vam bo boljše steklo od rok. Če smo bili do slej utrujeni, večinoma brez energije, se bo naslednji teden to spremenilo, naš bio ritem se bo spremenil, pomlad bo začela pozitivno vplivati na hormone.

V času mlaja Venera ustvarja kvadratni kot s Plutonom, kar je stresen aspekt in priporočam, da skrbite za svoj notranji mir in s tem pozitivno vplivate na svojo bližnjo okolico. Uravnavanje življenja na takšen način, da se ne povzroča stresa je najpomembnejša ekološka higiena, celo bolj pomembna od reciklaže.

Celotna Lunina rast, v mesecu dvojčkov bo primerno obdobje, da se naučite, kako prebuditi ljubezen. Zato v času padajoče dvojčkove Lune, 16.6. pripravljamo predavanje, o zdravljenju ljubezni, epigenetski transformaciji in prebuditvi v čisto polje božanske ljubezni. Vse skupaj bo popestreno s šamansko glasbeno terapijo, saj obstajajo svete pesmi, ki govorijo o genetski transformaciji in prebuditvi v univerzalno, božjo ljubezen.

Ljubezen naj bi prebudili, začudili v sebi in jo osvobodili vsega oblaka prahu. A kakor budisti pravijo, da ni poti do ljubezni, le ljubezen je pot, naj ljubezen zaživi v nas, osvobojena in tedaj hodimo, po njeni poti. To je prebuditev.

Vabim vas na predavanje, Iniciacija Atlantide- Prebuditev ljubezni

Kliknite tukaj

Od torka, 30.5. dalje bodo aspekti lepi, pred tem pa nas čaka še nekaj zahtevnejših, ki predstavljajo kontrolo, inšpekcijo, urejenost, zato se predvsem v ponedeljek dobro skoncentrirajte pri svojem delu, bodite pazljivi in strpni v prometu.

V času mlaja, sta retrogradni Saturn in Mars v opoziciji, aspekt kaže na preveliko kontrolo, ter prekomerno zakonsko omejevanje, v globalnem svetu. Ta aspekt je pokazatelj nezmožnosti delovanja, zaradi prevelikih zakonskih omejitev. To se bo tudi pri nas pokazalo na različnih ravneh delovanja.
Mlaj bo imel opaznejši učinek v Sloveniji, saj je rx Saturn v opoziciji z Marsom blizu ascendenta, Jupiter pa na točki M.C. Pokazale se bodo največje pomankljivosti, ki onemogočajo razvoj v Sloveniji. Ta aspekt nam namreč pokaže, kako je sistem postavljen, če je dovolj vzpodbuden za posameznika, inventivni razvoj ali je preveč tog, da bi dopuščal kakršne koli uspehe. Žal se bo na našem področju ravno to tudi pokazalo. Z drugimi besedami povedano, Slovenija ima na ogromno različnih področjih vse poti odprte, usmeritve so pravilne, ideje so dobre, vendar se zaradi zakonskih preprek ne morejo uresničiti.Po eni strani so izhodišča razvoja odlična, programi dobri, projekti na svetovni ravni, vendar je največja težava pri zakonodaji, ki onemogoča razvoj družinskega ali malega podjetništva, birokratskih preprekah, kar se nazorno kaže pri programih subvencij za ekološko pridobivanje energije, kot so vetrnice in fotovoltaika, ni pa urejenega enostavnega postopka, za pogodbo za sodelovanje z elektro podjetji. Tu se še vedno vidi premoč lobijev, ter monopolističnih podjetij, Saturn opozicija Mars!

Proti sredini tedna pa bodo aspekti vse boljši, zato boste tudi boljše razpoloženi, imeli boste več poguma, da izkažete svoje sposobnosti. Priporočam tudi, da v nedeljo in ponedeljek kaj pomeditirate, zato da ohranjate notranji mir in osredotočenost. V torek in sredo bo Mars v sekstilu z Uranom, ki ponazarja zahtevo po večjih pravicah in svobodi, kar se bo tudi izražalo na več ravneh bivanja, še najbolj v družbeni sferi.

Planeti so direktni, zato je čas v dvojčkih primeren za nove projekte,predvsem po 30.5., so vse poti na stežaj odprte.


  • maj 25 2017 @ 11:16 CEST
  • Ogledov
    2,746

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si