l

Zvezdne novice, mlaj in zimski solsticij

Proti koncu Merkurjeve retrogradne poti se ukvarjamo z zadnjimi čiščenji ali zdravljenji preteklih odnosov, izrečenih ali neizrečenih besed, ter nedokončanih zadev, ki so doživljale obdobje popravljanja in se bodo, po Merkurjevem obratu v direktno gibanje, uspešno realizirale. Pred nami je mlaj, od katerega naprej se bodo uresničevale samo pozitivne namere. Najbolj razburljivo bo prav v prihodnjih dneh, ko bomo vstopili v novo Lunino rast strelčeve energije. Prečiščeni in okleščeni vseh neproduktivnih idej, ter rešeni slabih odnosov, bomo vstopili v zimski solsticij. To je trenutek, ko v astrološkem smislu izstopimo iz vseh ujetosti, se otresemo vseh bremen, ter vstopimo v svetlobo vzhajajočega Sonca. Prav to bodo prinašali dnevi tik pred mlajem, pomagali nam bodo, da svoja negativna čustva spustimo, da se očistimo in da mlaj res prinese prijetne trenutke, v katerih bomo začutili veliko olajšanje, za težkim obdobjem, ki nas je spremljalo vse od začetka škorpijona.
Mlaj bo na 26. stopinji strelca, prav na ascendentu, v naših krajih, kjer bo tudi Venera, na 21. stopinji strelca, vsi planeti potujejo do Saturna, ki je na koncu strelca in vsi skupaj prinašajo veliko spremembo, ki se bo začela z zimskim solsticijem. Dejstvo je, da se morajo marsikatere stare forme končno zaključiti, tudi v naših krajih. Vreme bo hladno, saj bo Saturn imel močan vpliv.
Zimski solsticij bo 21.12., ko bo Sonce vstopilo v znamenje kozoroga, ter bo v eksaktni konjunkciji s Saturnom, natano ob času Solsticija, kar prinaša dejansko leto resnice in transformacije.

Sobota, 16.12.
Luna bo v strelcu in Sonce v trigonu z Uranom. Sonce v trigonu z Uranom bo prinesel snežno odejo, Uran bo prinesel hladen veter. Strelčeva Luna bo vzpodbujala duhovne energije, tudi Uran bo deloval tako na našo zavest.
Nedelja, 17.12.
Luna v strelcu bo ustvarila lep dan, Luna bo v konjunkciji z Venero, lep Sončen dan bo, ki bo vzpodbujal ljubezen in dobro počutje, vsak vaš trenutek bo izpolnjen. Izkoristite dan za prijeten izlet, uživanje, privoščite si počitek in ne pozabite na ljubezen.
Ponedeljek, 18.12. Mlaj, ob 7. 30 uri
Danes zjutraj bo Luna dosegla Sonce, na 26. stopinji strelca. Ob 7.30 bo mlaj in začela se bo nova Lunina rast. Pomembni dogodki se bodo vrstili na ta dan, planet Saturn se namreč počasi poslavlja od strelca in bo dan pred solsticijem vstopil v znamenje svojega doma, v kozoroga. Danes bo tudi Luna v konjunkciji s Saturnom, kar ponazarja zelo temeljno soočanje z novimi življenjskimi cilji, spremembe vas čakajo na povsem materialni ravni.
Torek, 19.12.
Luna v kozorogu bo v sekstilu z Neptunom in Jupitrom. Dan bo spet prinašal zanimive novice, iz sveta in prav Saturn nam bo omogočal, da si pridobimo določeno mero samozavesti. Prihodnost je videti optimistično, kajti Jupiter bo vseeno poskrbel, da nam bodo stvari dobro šle od rok. Zadnji dnevi Merkurjeve retrogradnosti!
Sreda, 20.12.
Luna v mrzlem kozorogu, bo v kvadratu z Uranom. Merkur se na svoji retrogradni poti nazaj že počasi ustavlja in Sonce se približuje Saturnu, kateri je tik pred vstopom v kozoroga. Dinamičen dan, tik pred zimskim solsticijem, v zraku bo konfliktna energija, ne prepuščajte se stresu, temveč v sebi krepite notranji mir.
Četrtek, 21.12. Zimski solsticij
Danes bo pomemben dan, saj se bo po njemu ravnala energija celotnega zimskega obdobja. Dan je primeren za meditacijo, prav v teh trenutkih je čas za to, da se odločite in odvržete prtljago mrzlih negativnih čustev, ki jih nosite, da boste vstopili v prihajajoče obdobje nove svetlobe čisti in z namero po sreči, ljubezni in zdravi realizaciji. Dejstvo, da sta Sonce in Saturn, ob zimskem ingresu v konjunkciji, sploh ni tako nedolžno, pač pa ustvarja temelj za pomembne odločitve.
Petek, 22.12.
Luna bo v vodnarju, v kvadratu z Jupitrom. Danes je Merkur stacionaren in nam omogoča, da se ustavimo, razmislimo o stvareh, ki se dogajajo okoli nas, ker bodo v zraku dinamične energije, vam svetujem, da ne poskušate ničesar urejati ali se pogovarjati. Vreme se bo spremenilo.


  • december 16 2017 @ 05:01 CET
  • Ogledov
    2,723

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si