l

Zvezdne novice, jesensko enakonočje in direkten Merkur

Čaka nas zanimiv teden, končuje se poletje in 22.9., z jesenjskim enakonočjem vstopamo v najbolj barven del leta. Poleg tega je ob enakonočju tudi začetek Merkurjevega direktnega gibanja, kar pomeni, da bomo zares vstopili v jesen, s svežimi energijami. Takoj po mlaju, 1.10., se odpira novo obdobje, za akcije in projekte.
Priporočam vam, da v zadnjih dneh Merkurjeve retrogradnosti še izkoristite energijo in poskušate urediti čim več stvari za nazaj, da boste bolj sveže zajadrali v novo obdobje. Luna bo v nedeljo v perigeju, kar zna prinesti moker vikend, proti sredini tedna pa se bo vreme spet uredilo. Čaka nas še nekaj neprijetnih aspektov, predvsem Venera opozicija Uran, ki bo čez vikend in zna dejansko zakuhati jedrske poskuse ali le poglabljati jedrsko krizo, ki jo ustvarja severna Koreja. Že v ponedeljek, kmalu po zadnjem mrku iz jesenske serije, nas čakajo prijetnejši dnevi, predvsem uredite čim več stvari, do jesenjskega enakonočja, da boste po Merkurjevem obratu lahko začeli z novimi energijami. Zavedajte se, da so dnevi okoli enakonočja izjemno dragoceni, v njih se gradi lepe in harmonične odnose, krepi se prijaznost in prijateljstvo. Ne pozabite, da je najbolj zdravo, če se prehranjujete z lokalno pridelanim sadjem in zelenjavo, devica je tista, ki nudi obilje in v tem duhu preživite prihodnje dneve, naj bodo obarvani z domačnostjo in domačimi pecivi in zorenjem vina. Z jesenskim enakonočjem se premaknemo v tehtnico, ta bo prevesila svetlobo v noč, svetle dni v temne in začela jesenski del leta. Tehtnica je ustvarjalna, skrbi za ravnovesje, je prav tako skromna, kakor devica, je pa bolj socialno angažirana, družbeno pomembna, združuje in povezuje. V tem duhu tudi začnite živeti jesen.
Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice izražajo vedrino duha, so večni optimisti ali idealisti, so zanesljivi, sicer tudi dobri prijatelji, ampak ker po svoji naravi iščejo ravnovesje, jim je poštenost pomembnejša, od prijateljstva, kar jim seveda da neko dodano vrednost. Slabost tehtnic pa je njihovo večno prilagajanje, ki včasih deluje že skoraj absurdno, saj so tehtnice nasprotje spremembe, torej ovna. Če rečemo, da je oven čista sprememba, je tehtnica absolutno prilagajanje. Jupiter je v septembru vstopil v znamenje tehtnice, kar jim bo dajalo več energije, poguma in večjo podporo.
V času direktnega Merkurja se lahko spet naročite na svetovanje, pogledamo novo obdobje, po jesenskeih mrkih. Sicer pa vsem, ki še čakate sporočam ,da se v kratkem slišimo, ter pogledamo tudi kje, na vašem področju življenja, se vam odpira novo obdobje...

Danes pa vam želim, da preživite dan poln ljubezni in noč obsijano z Luninim mrkom, čim bolj mirno in v objemu lepih energij...

Sobota, 17.9.

Luna vstopi v ognjenega ovna, Mars je v trigonu z Uranom. Odličen dan za urejanje stvari, pospravljanje, predvsem priporočam, da uredite dokumente, papirje, račune, kajti astrološko vesolje planet Saturn vam bo danes pri tem pomagal.
Nedelja, 18.9.
Zjutraj je nevaren aspekt, Venera opozicija Uran, tudi Luna v ovnu se sreča z Uranom, zato je res cel dan nevaren. Priporočam previdnost, družbeno danes niso dobri aspekti. Globalno gledano kaže na slabe dogodke.
Ponedeljek, 19.9.
Luna v biku in Venera v sekstilu z Marsom. Za danes je pomembno sodelovanje s partnerico ali s svojim partnerjem. Ali s svojim možem ali s svojo ženo dobro sodelujete? Ali sta odprta en do drugega, si pomagata, je med vama pretok resnice? Danes je namreč dan, ki pomaga ustvarjati to zdravo energijo, medsebojnega sodelovanja in spoštovanja.
Torek, 20.9.
Luna v biku, v trigonu z retrogradnim Merkurjem. Bližamo se enakonočju in še zadnja dva dneva Merkurjeve retrogradnosti sta pred nami. Primeren čas je, da stvari prepustimo in se v vse procese čim manj vmešavamo. Stvari se bodo postavile tako, kot je prav, čaka vas dobro sodelovanje, kmalu bo napočil čas za nove projekte ali dejavnosti.
Sreda, 21.9.
Luna v dvojčkih je v trigonu z Jupitrom. Mnogo stvari se lahko zgodi, do 12. ure, zavedajte se, da je z vami planet, ki pomaga- Jupiter. Pomaga sicer tudi pri neumnostih, zato jih po možnosti ne počnite. Lahko se nadejate uspešnega dopoldneva, popoldan se bo energija umirila. Na enakonočje sledijo dinamični aspekti, ki vas bodo vzpodbudili, prinesli vonj po spremembi. Merkur je stacionaren, bodite pazljivi, okoli vas bo velik kaos, tudi v prometu. Vreme se bo spremenilo.
Četrtek, 22.9. Sonce vstopi v tehtnico, jesensko enakonočje
Prvi dan direktnega Merkurja, dan enakonočja, Sonce bo ob 16.21. uri vstopilo v tehtnico, začenja se jesen in vse je pripravljeno, na nove podvige. Luna v dvojčkih bo v sekstilu z Uranom prinašala dobre novice, dobili boste pomembne informacije, o nečem, kar iščete že dlje časa.
Petek, 23.9. Zadnji Lunin krajec
Luna bo ob 10.30. uri vstopila v raka, postali bomo bolj čustveni, več energije bomo imeli, dan zadnjega Luninega krajca, je čas manifestacije in čas primeren za druženje.


  • september 16 2016 @ 09:40 CEST
  • Ogledov
    3,178

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si